香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat

19.12.2010珠海半程马拉松赛

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-24 23:20 發表

睇下睇下個website,應該只有半馬,無全馬,如果想跑全馬才夠喉,唔好等珠馬了!(這純屬個人意見),不過,小弟情有獨鍾,一定報這個,無論是全馬或是半馬! 賽道平坦一流,風景、觀眾、各方面都是.....正正正!
別無 ...

多謝亮哥既個人意見,我諗真係未必會等,坦白說,就算有得跑全馬,安排就未必攪得好(剩係講緊全馬,其他距離另作別論)。

我都明白,亮哥係揀賽道,細佬係揀距離,所以暫時都係未必有機會同場較量。

好好享受珠海場比賽啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-24 23:20 發表

睇下睇下個website,應該只有半馬,無全馬,如果想跑全馬才夠喉,唔好等珠馬了!(這純屬個人意見),不過,小弟情有獨鍾,一定報這個,無論是全馬或是半馬! 賽道平坦一流,風景、觀眾、各方面都是.....正正正!
別無 ...

我多數做隨軍記者、唔跑,留力第二天19號沙田半馬隊際賽,到時幫大家影令令相;17號去、18號晚回港。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-9-25 09:42 發表

我多數做隨軍記者、唔跑,留力第二天19號沙田半馬隊際賽,到時幫大家影令令相;17號去、18號晚回港。" />" />

珠海跑19號喎,哈哈! 多謝閣下有心,沙田半馬加油啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-9-25 01:20 發表

多謝亮哥既個人意見,我諗真係未必會等,坦白說,就算有得跑全馬,安排就未必攪得好(剩係講緊全馬,其他距離另作別論)。

我都明白,亮哥係揀賽道,細佬係揀距離,所以暫時都係未必有機會同場較量。

好好享 ...

咁! 一於澳馬啦! 小弟會去映相的,在賽道上見! 加油啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-25 10:09 發表

珠海跑19號喎,哈哈! 多謝閣下有心,沙田半馬加油啊!

係噃!亮哥珠海原來19號跑,我跑完沙田過泥陪你浸溫泉

升級   82%

該用戶從未簽到

請問有消息未呀...? 幾時可以報名...??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-10-5 23:36 發表
請問有消息未呀...? 幾時可以報名...??

應該未得卦! 個標題是 2010珠海半程马拉松公开赛,但係報名表可以有全馬剔的。

2010珠海半程馬拉松公開賽個人報名表.doc

45.5 KB, 下載次數: 47

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-5 23:55 發表

應該未得卦! 個標題是 2010珠海半程马拉松公开赛,但係報名表可以有全馬剔的。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

其待中.................

升級   95.6%

該用戶從未簽到

真係唔知個web 要搞幾耐先搞得掂

升級   0%

該用戶從未簽到

個網頁ok左囉! 係只得半馬同埋10K
    按上面 賽事簡介,再按左手便 在線報名,可以了,但付款唔成功,請問有無人有支付寶? 可以試下報名。
    http://www.zhmarathon.com/list.aspx?ModelID=3

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-12 13:38 發表
    按上面 賽事簡介,再按左手便 在線報名,可以了,但付款唔成功,請問有無人有支付寶? 可以試下報名。
    http://www.zhmarathon.com/list.aspx?ModelID=3

唔該晒亮哥...但家下click入去......要 "请输入测试密码" 睇怕都係未攪好晒

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-13 10:38 發表

唔該晒亮哥...但家下click入去......要 "请输入测试密码" 睇怕都係未攪好晒

升級   100%

該用戶從未簽到

個網上報名有問題, 只收報名費 0.1元??
    可能真係有問題...

啱啱搵咗長x/joeyXX 小姐代勞, 報埋名連book 船飛、酒店...
    簡單好多!

升級   100%

該用戶從未簽到

亮哥:我大鄉理出城,嘜都唔識,請幫我報埋名.住宿,交通也交給你全權統籌.謝謝

升級   21.05%

該用戶從未簽到

香港各位師兄..大家好..
       小弟看了第一版的珠海馬拉松章程,路線看不明白,這路線好像是廈門馬拉松的路線.不知有沒有看錯.網頁是要密碼,開不了......
    .....南寧我也隨澳門隊去跑十公里,有機會可能會見到....

升級   90.65%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-12 13:38 發表

亮哥 :

我找國內同事幫我用支付寶成功報名及交費 (0.1元).
    打電話去大會問過, 說這方面仍未完善, 現在報名只成功分配比賽號碼, 到時還是會通知我再交報名費的.

luhui

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
    1. kf (半馬未報) (温泉+按腳)
    2.
    3.

自由行
    1.
    2.
    3.

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
    1. kf (半馬未報) (温泉+按腳)
    2. allanccl  (半馬未報) (温泉+按腳)
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

自由行
    1.
    2.
    3.

升級   100%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
    1. kf (半馬未報) (
        kf 幫我加名,你地個 run 字,係香港字,我出唔到. (半馬未報)(溫泉+按腳)
        我會同大大同行,亮哥交通,住宿請代為安排.