香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat
打印 上一主題 下一主題

19.12.2010珠海半程马拉松赛

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-10-29 22:06 發表

玩完返黎.........亮哥好happy吖" />" />
我而家睇到好似女仔突左腳..............咁點算好?

緊係好happy啦! 妳試過跑完馬拉松想死那一刻,人家給妳擁抱嗎? 我的運動員給我擁抱了三次,好high架!
cc師妹,都好平姐,豪d,一個人一間房咪得囉,芧溫蒂! 可能遲d有多一個咪無晒問題囉! 放心! 小意思,放心報名!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-10-30 23:06 發表

亮哥,個問題係" />" /> ...........我.............我........... 最怕.......黑" />" />

都無問題的,果日應該唔會停電,開晒d燈訓覺,咪唔會黑囉!

升級   18.42%

該用戶從未簽到

網上見唔到可以報全馬,有冇人知點報全馬?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Netregistration 於 2010-10-31 23:25 發表
網上見唔到可以報全馬,有冇人知點報全馬?

今屆個標題仍然是2010珠海半程馬拉松公開賽,所以係無全馬報的,希望出年吧!

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 cc 於 2010-10-29 22:06 發表

玩完返黎.........亮哥好happy吖" />" />
    我而家睇到好似女仔突左腳..............咁點算好?

cc,應該唔突喎!令Mill都話去嘛!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 runrun 於 2010-11-2 15:27 發表

cc,應該唔突喎!令Mill都話去嘛!

係呀...我又去我又去

升級   100%

鬱悶

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
    1. kf (半馬未報) (温泉+按腳)
    2. allanccl  (半馬未報) (温泉+按腳)
    3. 街坊鄭 (半馬未報) (温泉+按腳)
    4. 街坊鄭大大         
    5. 狗  (半馬未報) (温泉+按腳) * 個團係sat早上出發我就要變做自由狗了...
    6. imchristy  (半馬未報) (温泉+按腳)
    7. 兆聰 (半馬未報) (温泉+按腳)
    8. kito (半馬未報) (温泉+按腳)
    9. 牛牛 (半馬未報)
    10. runrun (想報5K) (温泉+按腳)
    11. michaelkclaw (半馬未報) (温泉+按腳看時間再定)
    12. mill

自由行
    1. rockiec
    2.

升級   100%

慵懶

謝 run run ctse

升級   0%

該用戶從未簽到

附上珠海船期表,大家可以諗下出發及回程搭邊班船。因為有網友星期六要返工,有些星期六唔洗返工。

升級   0%

該用戶從未簽到

船期及價錢資料由 kf 師兄提供,僅此致謝!

升級   100%

奮鬥

原帖由 allanccl 於 2010-11-2 23:01 發表
    船期及價錢資料由 kf 師兄提供,僅此致謝!

小弟果頭近拎張船期表姐
    唔該亮哥幫我地安排先啱呢

升級   82.11%

該用戶從未簽到

Thank You! 亮哥及kf師兄的資料及協助!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelkclaw 於 2010-11-3 08:00 發表
    Thank You! 亮哥及kf師兄的資料及協助!!

x9

咁各位要如亮哥所提及聯絡有關方面自行報名啦~ 珠海見~!

小dd禾星期6仲要返半day...所以都係做自由9,機會難逢,先經馬交過5關斬6將後再到珠海~

當日黃昏再匯合大家食晚飯~! 跑完後再溫泉溫泉~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-11-3 13:53 發表

x9

咁各位要如亮哥所提及聯絡有關方面自行報名啦~ 珠海見~!

小dd禾星期6仲要返半day...所以都係做自由9,機會難逢,先經馬交過5關斬6將後再到珠海~

當日黃昏再匯合大家食晚 ...

果然係自油9! 話唔定何生請食飯! 斬多d斬多d!!!!

升級   82%

該用戶從未簽到

撞左重要日子,行唔開喇...你地食玩跑得開心暢快d

多謝亮哥細心既安排

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
    4. 街坊鄭大大         
    5. 狗  (半馬未報) (温泉+按腳) * 個團係sat早上出發我就要變做自由狗了...
    6. 兆聰 (半馬未報) (温泉+按腳)
    7. kito (半馬未報) (温泉+按腳)
    8. 牛牛 (半馬未報)
    9. runrun (想報5K) (温泉+按腳)
    10. michaelkclaw (半馬未報) (温泉+按腳看時間再定)
    11. mill

自由行
    1. rockiec
    2.

升級   100%

慵懶

不如開個人工智能報名 :

跟大隊住宿往返
    4. 街坊鄭大大         
    10. michaelkclaw (半馬未報) (温泉+按腳看時間再定)
    11. mill (半馬明天報) (温泉+按腳看情況再定)
    12.
    13.
    14.

自由行
    1. rockiec
    2.

升級   100%

該用戶從未簽到

跟大隊住宿往返
    1. kf (半馬未報) (個RUN字)要改為溫字,我先出到下文.
       請代我更改資料
       (已交了資料給長鴻代報半馬)

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名 :

跟大隊住宿往返
    2. allanccl  (已報半馬) (温泉+按腳)
    4. 街坊鄭大大         
    11. mill (半馬明天報) (温泉+按腳看情況再定)
    12. Bobby  (已報半馬) (温泉+按腳)
    13. allanccl's friend (已報半馬) (唔浸溫泉)
    14.

自由行
    1. rockiec
    2.