香港長跑網  - 長跑長友

西貢新手ken報到

升級   15.79%

該用戶從未簽到

我係一個新手,
跑開西貢公路(出kowloon向)
有時都會跑下場
目標係12年玩到全馬,
多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎KEN 師兄加入長跑網呀, 我逢星期三會入TKO GATHERING跑, 有時間入黎玩下呀, 多多指教, 長跑長友 !!

升級   15.79%

該用戶從未簽到

我都想,不過等我買左鞋先(未諗買邊對
我對NB RT769跑5-6k就開始痛(跑街計

升級   15.79%

該用戶從未簽到

如果我10月1買到鞋應該會join星期六的,不過要買到先

話時話順便問下有冇好介紹:小弟我基本一星期得一日跑場(呢排一星期有兩三日),
                                     跑街方面就一次6km到,有條2km的1:10斜路
                                     之後話唔定會跑長d,相透氣小小,保護性都想好dd(最好唔好咁重
                                    我係一個新跑手,17x高(<175),110磅,小小扁平足
                                     預算500多,極限700樓下

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome ken 師兄加入長跑網的大家庭~