香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wlau

渣打馬拉松2011~半馬報到處 (0500大合照, 留意post #2)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

升級   40%

該用戶從未簽到

回復 125# 的帖子

The first time i join, target is finish hole journal
    好驚AR, 我係第一次參加GAR,
    有冇人陪我AR???

升級   31.58%

該用戶從未簽到

半馬挑戰組
    1. WLAU - 半程挑戰組(壯年組)
    2. eddiebuzz 大大
    3. wilson - 挑戰組
    4. purejoey (先進組1) (第一次跑渣半馬) 天黑跑到天光正!!!
    5. dicksonyk(先進組1)
    6. HIN - 挑戰組 (都有D想全馬...半馬希望sub145)
    7. Kenneth SUB150
    8. Lewis 好開心今年個仔同我跑,我縮程比半馬
    9. Ian (Lewis 個大仔)
    10. 洛虎添(target sub140)
    11. Billy .... 各位好... 第四年跑半碼.. 無乜Target.. 最緊要唔好抽筋同埋唔好退步....
    12 向南車-- 挑戰組
    13.Edith - 挑戰組 (用龜速跑挑戰組)
    14.肥哥哥 - 渣馬我返黎啦!
    15. 烏拉 - 挑戰組 (人生第一個半馬. 我黎啦!!)
    16. 祖祖 - 挑戰組 (點解我會報佐半馬既......)
    17. 不停向前 - 挑戰組 (上年肚痛兼抽筋, 今年要無事無干跑全程!)
    18. 飯飯 - 挑戰組
    19. sky4
    20. Ivy
    21. chisuet- 挑戰組 (由先進1組回歸壯年組)
    22. wongc
    23. 蟻哥
    24. 巴迪 (第一次跑半馬)
    25. 豬豬 (慢慢跑... 希望快過上年啦...)
    26. DannyFung - 先進一組 (第一次跑半馬)
    27. 阿聰 (跑了多次10K , 今次終於首次挑戰半馬)
    28. Mike Li (挑戰組)
    29. 呀招 (第一次^^) (青年組)
    30. ar125 - (始終都有第一次^;^)
    31. SimonFai (又黎啦!!)
    32. David Wu (Finished 32km before, and HM for 2:45:00 / 腳痛, 坐骨痛但想挑戰) 半程挑戰組(壯年組)
    33. Raphaelmak (最後一年青年組... 其實都係第二次, target sub 1:30)
    34. Sealion
    35. Kenny Choi (target sub 1:30.拜神拜佛希望腳仔果日聽晒我話,唔好腳痛)
    36. runner_256 (希望完成...)
    37. hifilo(第一次跑半馬) run with my wife
    38. imchristy
    39. xoxo(第一次跑半馬,希望唔洗上城巴la...)
    40. 大力蘇 - 半馬挑戰組青年組 (target sub 1:45:00)
    41. 25J
    42.夢璃 (第二次跑半馬,但出年呢次開始要係壯年組比賽,目標係要sub1:40)
    43. KennithC
    44. 興記J-run<要進步獎>
    45kin8333
    46. Steve (剛剛在11月完成首次半馬,這次是第一次渣打半馬,希望完成)
    47. Jun
    48. 奧澤涼子
    49. fatalex (my first SCHM )
    50. PeterFong
    51. boutson (第一次渣打半馬,之前都係玩左五年渣打10K,挑戰自己。)
    52. 燉奶佬
    53. Barry823 (第二次跑半馬,目標sub140)
    54. Sunbird (渣打10k左兩年,有d傷,今次第一次半馬,誓要用龜速PB,Yeah!)

半馬1組
    1. key (第一個半馬, 目標時間sub120)
    2. cmcpower (8:45 )
    3. Watermelon
    4. paullee1 (第一次呀)
    5. dominic.kwok (8:45) 會係第三個半馬, 因為UNICEF係第一個...
    6. ivan_ip (都係第一次)
    7. brianhoo123 (8:45am; 先進1組, 會係第二個半馬, 因為UNICEF係第一個...)
    8. 炒炒
    9.BryanCheng(人生第三個既半馬,但連第一個既半馬UNICEF都未開始..)
    10. 齋老味 (諗左好耐, 決定報第1組, 唔駛跑挑戰組咁早起身, 同埋我又係人生第2or3個半馬, UNICEF 係第一個, 或者會報埋 沙田節半馬拉松)
    11. KenLam0103 第一次半馬^^
    12. 新手中坑 (第五年喇,同幾個朋友一齊,所以玩呢組,希望sub 150)
    13. raymondng (8:45am 會係第二個半馬)
    14. AlexCat
    15. stjqaw (第一次半馬)
    16. Seamandiver (8:45am 起跑,唔駛好似上年咁早起床,晏D完成時駱克道重會多D人添 ^_^ )
    17. herb (第一次渣打,第一次半馬)
    18. QQ爸爸 (第一次半馬)
    19. Gomez (第1次半馬, 希望sub 120)
    20. stephensuen (第四次渣打半馬,希望SUB 140)
    21. bigbigdan (第2次半馬, 希望sub 120)
    22. roger(新仔一個第一次報馬拉松,目標係完全賽程^^)
    23. winner1 (第一次半馬,同好多人一樣希望sub 120 )
    24. rexleung (第一次渣打半馬,亦都希望sub 120,同埋希望朝早跑步唔好眼瞓)
    25. Goman (第一次跑半馬, 腳有小小傷,希望 sub 150 )
    26. arnold (第二次半馬, 目標sub2)
    27. wing963 (第一次參加半馬, 希望可以順利完成^.^)
    28. bazihk (第一次參加半馬, 希望順利完成 sub 120 )

半馬2組
    1. alfredfong
    2. MrMoonLight (點解咁少人報呢組? 不過我都係比朋友老點報左呢組)
    3. hungsing(第一次跑,唔知完唔完成到...)
    4. paulsiu
    5. 健少(都係第一次跑甘長,希望完成到)一場雨在夜燈冷冷中悄然走過,使黑夜更夜。
    6. 司機 (希望可以慢慢追番上第1組既人群啦)
    7. 智智爺爺 (養傷半年希望不會觸傷舊患)
    8. hahawai ( 唉..報錯組......〒(^ -^)
    9. Lawrence (第一次跑半馬. 挑戰組同1組都full左, 冇得揀~~ 哈哈)
    10. vanvan (第一次跑半馬, 挑戰組同1組都full左, 冇得揀*2, 希望完成到)
    11. 大力方位 ^.^
    12. abcd_abcd (好緊張呀, 唔知3個鐘搞唔搞得掂,自己真係跑得好慢好慢)

升級   51.05%

該用戶從未簽到

半馬1組

各位師姐, 師兄. 一起努力, 衝過終點!

升級   80%

該用戶從未簽到

我可以係二小時三十分之內跑完已經好開心.(半馬挑戰組)