香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: sunnyyip
打印 上一主題 下一主題

有感而發

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 sunnyyip 於 2010-10-6 00:18 發表
其實比賽來來去去都係果班人,有時有啲人真係好無品。
試過一次比賽起步時比人用隻蛙腳踏中幾下後,仲反而比人用粗口問候。

926 我都聽到有人鬧人, 當時我勾緊一隊車隊, 我跟最後,
當一大班人轉個U彎時, 前面d ching 可能有d 碰撞, 我就聽到佢地鬧來鬧去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-10-7 15:50 發表

926 我都聽到有人鬧人, 當時我勾緊一隊車隊, 我跟最後,
當一大班人轉個U彎時, 前面d ching 可能有d 碰撞, 我就聽到佢地鬧來鬧去

大 + 心態 5 同, 有人求開心, 有人求啖氣,

升級   4.67%

該用戶從未簽到

係香港玩單車, 講塗裝要靚裝備好多都好PRO...講品格,體能就好多相反 睇開D啦, 最緊要自己開心...
711MF 該用戶已被刪除

升級   15.26%

該用戶從未簽到

唔講又講,講開又講。年前小弟有幸到“仁川“參加比賽, 當地之參加者絕大部份都用好名貴嘅車同埋件,同香港唔同嘅、就係當地普遍業餘參加者嘅實力都係高過我地,即使好多四、五十歲嘅參加者,佢地都好快,睇得出佢地係好熱愛同尊重鐵人運動,唔似得某啲港人得個樣,只識扮型(佢地自己以為型),見到都覺得肉酸可恥。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 sunnyyip 於 2010-10-9 02:04 發表
唔講又講,講開又講。年前小弟有幸到“仁川“參加比賽, 當地之參加者絕大部份都用好名貴嘅車同埋件,同香港唔同嘅、就係當地普遍業餘參加者嘅實力都係高過我地,即使好多四、五十歲嘅參加者 ...

有機會可以去第二個國家開下眼界真係好, 我下年最低限度都想跟d ching 過過台灣玩一轉

講開扮型真係多的是啦, 我覺得有興趣玩, 玩得屎唔緊要, 即係好似我呢d, 我都有keep 住跑步同跟下操車架, 雖然唔係好夠.....

但好似渣馬咁有好多人去真係為左同人講
「我跑半馬」 「我跑全馬」, 又唔走去練下, 去到又行又全心諗住坐巴士, 呢d 真係

升級   4.67%

該用戶從未簽到

......但好似渣馬咁有好多人去真係為左同人講
「我跑半馬」 「我跑全馬」, 又唔走去練下, 去到又行又全心諗住坐巴士, 呢d 真係

同感...週邊好多唔多聽見佢地練跑O既人話今年報左半,全馬

升級   21.55%

該用戶從未簽到

型同潮流最重要.
我都一樣會跟潮流同想型.
有邊個吾會呢?

升級   100%

該用戶從未簽到