香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: jk521

邊張信用卡報名會不成功?

升級   45.79%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2010-10-7 12:08 發表
我上個禮拜伸請既時候, 見到佢寫明如果用VISA 網上伸請, 要先伸請左VISA 驗證先喎...
咁多位用VISA 唔得既大大..其實有無伸請左到VISA 驗證?

因為我估可能係佢想做驗證既時候先發現大家無伸請, 所以LOCK 住 ...

絕對唔同意你既講法! 我已經做晒所VISA既認證, 而上年亦都係用同一張HSBC既VISA! 我100%肯定係佢地既SYSTEM有問題而唔係VISA既問題! 依家有幾多人有問題我唔知, 但係為數肯定過百, 甚至幾百!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 camij6152 於 8-10-2010 14:15 發表

絕對唔同意你既講法! 我已經做晒所VISA既認證, 而上年亦都係用同一張HSBC既VISA! 我100%肯定係佢地既SYSTEM有問題而唔係VISA既問題! 依家有幾多人有問題我唔知, 但係為數肯定過百, 甚至幾百!  

HAHA, 你對住我寫咁大隻字出來都無用既喎..  我都寫左只係我既個人估計, 你咁大隻字兇我.. 我駛唔駛俾D 驚既表情俾你睇下
    你肯定佢個SYSTEM 有問題都好, 咁點解又肯定唔係同VISA 卡有關係呢? 好似到現在所見... 除左VISA 之外, MASTER 咭唔見有人有事喎... 咁你咁肯定唔關VISA 事..又點解會得VISA 先會出咁既問題呢? 你咁大隻字寫唔關VISA 事, 你睇來好有把炮答到點解........而且..我都好似係寫個SYSTEM 對VISA 有事, 即係佢地係糸統對VISA 卡上既有BUG... 唔知係唔係你只懂睇大字, 而睇唔到我D細字...

P.S QUOTE 番段字俾你睇
    "但個SYSTEM 見係VISA , 就走左去驗證果一頁, 但其實你已經成功左.. 咁個SYSTEM 等唔到要你CHECK PASSWORD 支FLAG/RETURN CODE 之類, 一路等, 一路等, 結果就等到SERVER SESSION TIMEOUT...."

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 12 天

我都同一個問題,我9月30日在網上用HSBC Visa登記Lock左,
    10月2日打熱線,叫留底I/D及電話,直至現在都無回音,
    現在熱線只叫你留言,真不知點算好???

升級   5.79%

該用戶從未簽到

我年年都用Citibank Mastercard, 乜驗證都唔駛,好快攪掂!

升級   43.8%

開心
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 gt50000 於 2010-10-8 19:56 發表
    我年年都用Citibank Mastercard, 乜驗證都唔駛,好快攪掂!

但我用master去到最尾payment confirmation 都出問題亦無收到Email confirmation
    之後我打去渣兜熱線佢話個系統有問題會跟跟再打比我但自此無再打來.
    我試下睇下可唔可以再上網報但佢個網唔比再報只係話我註冊失敗叫我打去熱線.
    去到四號我再睇個報名status竟然有我報名編號但我而家check我銀行戶口都無過數.
    真奇怪

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

去年猫咪报名,visa verify不通过,后来打了好多电话,人工扣款的。。。

当时以为是国际支付的问题。。现在看来,香港本地银行卡也有这么多不成功的。。。。

升級   95.33%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我自己用中銀白金 master card, 衰左.
    我唔信, 再同個大女用中銀白金 master card報多次, 都同樣 衰左. 要人手過數.