香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

想問成功報名時,查詢報 名 狀 況個版係點ka

關閉 [複製鏈接]

升級   22.63%

該用戶從未簽到

查詢報 名 狀 況有我的姓名&賽 事 組 別
參 考 號 碼等等
係唔係已經成功報左名?????
我未收到回覆e-mail

但係我報個時明明係話time out Do Not Success ............
要打電話哦
係唔係成功與否
都可以係,查詢報 名 狀 況個版睇到d資料ka?????????
唔成功的c-hing ,係在查詢報 名 狀 況個係點情況????/
thank you
+1 0
上一篇︰2011贊助下一篇︰有冇馬拉松訓練班介紹 ?

升級   7.37%

該用戶從未簽到

同問,能查詢到信息,但沒收到e-mail,糾集呀!去年遺憾錯過,今年如果再錯過太可惜了

升級   61.1%

該用戶從未簽到

成功的話, 打入身分證# + 填報的出生日期, 會出現呢版

仲未有比賽編號, 要過多一段時間先有

不過我唔太肯定出到呢個 "參考號碼" 係咪代表一定有得跑

個確認電郵都係只有呢個編號, 再加上你報名填報的各項個人資料, 所以, 請確認你填報電郵地址時, 不要填錯, 否則個人資料可能落入他人手中

升級   22.63%

該用戶從未簽到

回復 3# 的帖子

c hing
你個編號最尾有無個英文字無ka??

升級   61.1%

該用戶從未簽到

唔成功的話, 打入身分證# + 填報的出生日期, 會出現一句野, 叫你打 25770800 打通按 1  8

不過, 呢個電話我只打得通過1次, 仲要通左等緊都彈左出來

我幫人報名, 信用卡認證衰左, 打左2日電話都唔得
之後決定唔再等, 拿拿聲入現錢再寄form, 係form上面寫句字話我邊日網上報過, 信用卡認證問題, 未能完成報名程序(呢句寫大隻D字)
寄表之後第2日就check到有參考編號, 編號上面頭8個字 "20100930" (電腦收到報名的日期), 都係承認左我係當日網上報過名的

升級   61.1%

該用戶從未簽到

升級   66.33%

該用戶從未簽到

想問一下, 用人手過數既ching ctse有否收番email?

升級   22.63%

該用戶從未簽到

回復 6# 的帖子

多謝c hing 先
我都有個m字
咁應該係成功..
希望有份la

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-10-5 22:12 發表
之後決定唔再等, 拿拿聲入現錢再寄form, 係form上面寫句字話我邊日網上報過, 信用卡認證問題, 未能完成報名程序(呢句寫大隻D字)

有D計喎!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-10-5 22:14 發表

有個M字

我估,頭8個數目字係報名日期,後8個數目字係Sequence Number,最後的英文字母係男定女。

有錯可以指正!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 rhinokan 於 2010-10-5 22:44 發表
想問一下, 用人手過數既ching ctse有否收番email?

我無,所以我Capture番Registration Status Check嗰個版面做為証據。

升級   66.33%

該用戶從未簽到

我都冇。
個M字唔係性別呢。小妹都係M字尾,年年都係咁。