香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

岩岩幫FRIEND 網上APPLY.. 全馬同半馬已經連選都唔俾選..

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

我見網上伸請只係剩番10K 挑戰組同 1 組可以伸請..
    要伸請, 好快手啦...
    +1 0
    上一篇︰屯門新人報到!下一篇︰2010.12.5 第四屆美津濃石門十公里賽

升級   43.68%

該用戶從未簽到

近兩年真係好快full
    開始報名一星期咋, 已經爆左全/半馬

升級   64.74%

該用戶從未簽到

會唔會留左 quoTa俾郵寄~~
    一半一半
    所以先咁快 full
    10 日都唔夠...

升級   21.85%

該用戶從未簽到

親自交去田總仲有位,再唔係可以郵寄搏一搏,其實好想跑應該頭早些報名,因為無人知幾時爆,好似香港10公里跑咁,年年我地都親身交表去田總,今年佢郤成個星期都未滿額,真係好難估

升級   30%

該用戶從未簽到

好擔心,,報唔到名。上年就係幾日就FULL左。所以今年一知道就去報名。
    小弟我10月2號星期六,上晝入錢,上晝即刻寄埋。但我上網查詢就未有登記紀錄。
    今日都星期四,好擔心,唔知會唔會比信用卡果D人報晒
    我是同個朋友一齊報半馬的。但係今年唔知係米加多左項***過去三年要完成10KM以上既先可以報名。
    其實我係09年跑過半馬一次。當時就以3小時二十分過終點。唔知有冇影響呢??我朋友就3小時內返到黎。
    我今年真係好有心跑,,,希望有人幫到我。

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

最快就係 online 報名
    不過唔知點解咁多 ching/ctse 都有 visa 既問題
    我尼兩年 online apply 都好順利........

升級   100%

開心

ONLINE 報名果度, 有個好大隻既ICON 寫明如果用VISA 卡做ONLINE PAYMENT , 一定要登記左VISA VERIFY (VISA驗証)先得, 這個服務係要另外預先登記既, 張VISA 卡唔會DEFAULT 幫你預先登記左..
    用MASTER 卡就唔駛(雖然我都要入SECURITY CODE, 但唔駛必用囉)

我估計可能用VISA 唔得D 師兄, 其實係根本無登記到VSIA VERIFY 這個功能, 就去報名, 結果個SYSTEM 就發傻, 明明過左數, 但因為SET 死左要LOAD VISA VERIFY 個PAGE, 變左 LOCK 死左係等 LOAD(但事實D 師兄根本就無伸請過), 結果SESSION TIME OUT 左....

我個人估計係咁...

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 wlau 於 2010-10-8 10:16 發表

ONLINE 報名果度, 有個好大隻既ICON 寫明如果用VISA 卡做ONLINE PAYMENT , 一定要登記左VISA VERIFY (VISA驗証)先得, 這個服務係要另外預先登記既, 張VISA 卡唔會DEFAULT 幫你預先登記左..
    用MASTER 卡就唔駛(雖 ...

其實我上年 ONLINE 報名時
    佢都叫我做 VERIFY
    我亦都係 FAIL 左
    但係又報名成功喎...........

升級   100%

開心

原帖由 齋老味 於 8-10-2010 15:04 發表

其實我上年 ONLINE 報名時
    佢都叫我做 VERIFY
    我亦都係 FAIL 左
    但係又報名成功喎...........

但奇怪係VISA 先有咁情況?
    有幾個可能性... 不過都係唔寫出來啦.. 唔想又俾人兇

升級   4.67%

無聊
  • 簽到天數: 22 天

原帖由 nickyyu 於 2010-10-8 01:45 發表 好擔心,,報唔到名。上年就係幾日就FULL左。所以今年一知道就去報名。小弟我10月2號星期六,上晝入錢,上晝即刻寄埋。但我上網查詢就未有登記紀錄。今日都星期四,好擔心,唔知會唔會比信用卡果D人報晒 我是 ...
    師兄唔好怪好多口~你半馬跑3個幾鐘.....不如練多D先玩,留D位比日練夜練D師兄,雖然話志在參與,但呢個時間真係慢左D囉.....

升級   66.33%

該用戶從未簽到

原帖由 wingotse 於 2010-10-9 00:14 發表
    師兄唔好怪好多口~你半馬跑3個幾鐘.....不如練多D先玩,留D位比日練夜練D師兄,雖然話志在參與,但呢個時間真係慢左D囉.....

咁又唔係幾好喎......
    宜家開始練我相信ching可以time limit之內番到......
    慢d又有咩問題喎, 個個人既能力都唔同丫嘛~盡左力就得啦