香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-

將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)

日期:2010年10月25日(星期一)  
集合地點:屯門鄧肇堅運動場 (新界屯門青松觀路 )

集合時間 :  7 : 00 PM
開始時間 :  7 : 30 PM
完結時間 :  8 : 45 PM  
特訓時間 :  9 : 30 PM (在運動場鄰近的酒樓)

活動:1. Circit Training - 10個動作 x 4組(女) / 5組(男)

2. 特訓  (主要項目)

酒樓名額 : 大戶人家酒樓
           地址 : 屯門青翠徑11號雅麗花園商場UG層A1舖 (位於虹橋酒樓後面)
           電話 : 24573939

成日聽見你地話想入大西北, 今次約左 Wong Sir 我地會25/10入去, 希望大家熱烈支持

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):

(排名不分先後, 請註明是否特訓及不要在大西北重覆報名,  勿跳層 )

1. -R- (會特訓 +車出車入共6個位)
7. Rebecca (只特訓) (跟車走1) (TKO)
9. 猿球 (跟車走14) (TKO)
14. 車仔(全套)(想問R同大雄會在邊度開車ga?) (跟車走8) (TKO)

13. 大雄 (特訓 + 車出車入連司機共5個位)
4. 金金(特訓)(跟車走6) (牛池灣)
10.路路.(跟車走3) (彩虹)
11. runrun  (跟車走5) (鑽石山)

22. 森美 (特訓 + 藍田車出車入連司機共5個位) (滿座)
2. 烏拉 (想特訓. 但又唔想咁夜) (跟車走9) (藍田)
3. mill (未知特唔特訓)(跟車走4) (藍田)
6. bolo(跟車走7) (藍田)
23. 呀茂 (跟車走15) (藍田)

15. 馬神(特訓 + 車出車入連司機共6個位)
16. Edith (跟車走10) (港島)
17. KK (跟車走11) (港島)
18. 向南車(跟車走12) (港島)

louis同sue姐應該跟邊架車好? 可能要幾位司機夾一夾點走線好.
另外. 到時如有需要又有位可以車埋"自己走"的. 甚至此刻仲未報名的.
5. chanlouis911 (跟車走13) (九龍城)
8. s (跟車走2) (??)
12.28wah(跟人走)
19. 駿3182(自己走)
20. szesze123 (自己走)
21. Dicky (自己走)

24.
25.
26.
初步點算"跟車走"仲有3個位!!

大雄專車將於當天下午6時正在牛頭角地鐵站開出, 啱時間及地點者請自行加名:
1. 大雄
2. bolo
3. 烏拉
4.路路 (615系彩虹上車)
5.金金. (615系彩虹上車)

校長專車將於當天下午6時正在TKO開出, 啱時間及地點者請自行加名:
1.
2.
3.
4.
5.

森美專車將於當天下午6:15藍田地铁站晒草出口開出, 啱時間及地點者請自行加名:
1. 呀茂  <==會長! 你同森美pm電話啦. 方便聯絡.
2.
3.
4.
5.

馬神專車將於當天下午6時正在北角開出, 啱時間及地點者請自行加名:
1. KK
2. 車女
3. siu sai(有需要我可讓給他人)
4. louis

升級   56.95%

該用戶從未簽到

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-10-24 22:22 發表
小西好似夠位?
HEHE搞錯了

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-24 22:26 發表

入冇問題, kk, 小西, 車女, louis , 岩岩好
出番黎就加埋edith, 都夠位, 不過坐得迫少少
p.s. (我架係老豆開工既貨van, 唔係c +車, 大家唔好介意)

唔迫唔迫
我會出番黎訓青公旁嘅..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 24-10-2010 22:54 發表

唔迫唔迫
我會出番黎訓青公旁嘅..........hgjD115" />" />hj

出返來, louis可能跟校長/大雄佢地車吧,佢地有九龍車, 我架唔係咁岩路, hehe
你青公旁 .....   食自己

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 24-10-2010 22:50 發表
有入無出

你入去揾小c 妹, 唔洗返出黎啦

升級   65.55%

該用戶從未簽到

活動:1. Circit Training - 10個動作 x 4組(女) / 5組(男)

地址 : 屯門青翠徑11號雅麗花園商場UG層A1舖 (位於虹橋酒樓後面)

成日聽見你地話想入大西北, 今次約左 Wong Sir 我地會25/10入去, 希望大家熱烈支持

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):

(排名不分先後, 請註明是否特訓及不要在大西北重覆報名,  勿跳層 )

14. 車仔(全套)(想問R同大雄會在邊度開車ga?) (跟車走8) (TKO)

22. 森美 (特訓 + 藍田車出車入連司機共5個位) (滿座)
2. 烏拉 (想特訓. 但又唔想咁夜) (跟車走9) (藍田)

louis同sue姐應該跟邊架車好? 可能要幾位司機夾一夾點走線好.
另外. 到時如有需要又有位可以車埋"自己走"的. 甚至此刻仲未報名的.
20. szesze123 (自己走)
21. Dicky (自己走)

24. 非比(9成9要ot, 只能特訓, 仲有無車位可以跟車走?)
25.
26.

大雄專車將於當天下午6時正在牛頭角地鐵站開出, 啱時間及地點者請自行加名:
1. 大雄
2. bolo
3. 烏拉
4.路路 (615系彩虹上車)
5.金金. (615系彩虹上車)

校長專車將於當天下午6時正在TKO開出, 啱時間及地點者請自行加名:
1.
2.
3.
4.
5.

森美專車將於當天下午6:15藍田地铁站晒草出口開出, 啱時間及地點者請自行加名:
1. 呀茂  <==會長! 你同森美pm電話啦. 方便聯絡.
2.
3.
4.
5.

馬神專車將於當天下午6時正在北角開出, 啱時間及地點者請自行加名:
1. KK
2. 車女
3. siu sai(有需要我可讓給他人)
4. louis

升級   29.47%

該用戶從未簽到

20.
21.

24. 非比(9成9要ot, 只能特訓, 仲有無車位可以跟車走?)
25.
26.

大雄專車將於當天下午6時正在牛頭角地鐵站開出,

升級   29.47%

該用戶從未簽到

唔好意思, 我地今晚黎唔到要開OT呀!!!!!   

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-24 22:58 發表

出返來, louis可能跟校長/大雄佢地車吧,佢地有九龍車, 我架唔係咁岩路, hehe
你青公旁 .....   食自己

Calling Calling 校長/大雄....

Can I join 出返來???Anyone can help me?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

Calling Samuel,
    我今晚只跑唔食, 我自己走得喇!
    唔跟你地車了.
    謝謝!
    我自己放工會在荃灣搭車入去了.

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 烏拉 於 2010-10-25 11:54 發表
    非比. 應該夠位可以車你出黎的. 放心.

szesze. dicky. 噢. 唯有下次啦.

louis. 放心啦. 夠位架啦. 無編排你個名入去只因為我唔係司機. 照計兩架都方便既.

各位! 出黎既位實夠. 照計有多添. 到時再定啦!!
    ...

唔該晒烏拉嘅安排!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 25-10-2010 11:03 發表
    Calling Samuel,
    我今晚只跑唔食, 我自己走得喇!
    唔跟你地車了.
    謝謝!
    我自己放工會在荃灣搭車入去了.  

令mill 又唔一齊特訓呀??

升級   0%

該用戶從未簽到

殺到來喇...殺到來喇...各位 TKO 既朋友..今晚見啦~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2010-10-25 16:01 發表
    殺到來喇...殺到來喇...各位 TKO 既朋友..今晚見啦~~

殺到來喇...殺到來喇...都係避一避先

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-10-25 16:15 發表

g" />" />hijhgijghughj

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 paulwywong 於 2010-10-25 16:43 發表
    殺到來喇...殺到來喇...只殺平兄一個好喇

hahahaha~~~Good Idea!!!

升級   28.85%

該用戶從未簽到

多謝Wong Sir既教導...

吾該校長同馬神既出入安排...

及多謝各位大西北既師兄師姊既幫助同埋安排非常正既特訓...

Thank you Thank you!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

多謝大雄師兄車入車出~~辛苦晒~~