香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度
打印 上一主題 下一主題

1111長跑網3週年約跑(蒲跑蒲食賀網慶)

關閉 [複製鏈接]

升級   50.45%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):
1.皇上(主持)
2.堅堅(侍衛)
3.ET(司爺)
4.路路(啊四)
5.ericlms
6.斧山"堅哥"
7.bobby
8. cc
9. 金金
10. jogging_cat
11.kin8333
12. kf
13. junjun (什麼是人工智能報名?? 同普通報名有冇分別??) 人工智慧報名比較有智慧
14. 呀招
15. mill
16. 亞平 (只食不跑)
17. KENNY CHOI
18. 蕉仔
19. GRACE@
20. KENNETH (食...慢跑算)
21. 卡樂B
22. 燉奶佬
23. 100100100
24. 228wah                                       
25.
26. 神童威威
27.卓卓 (報左先,跑唔到都黎爬...................飯)
28.馬拉(3週年...都係報定名先)
29. saki (我又來玩下先)
30. 花
31. laputa99
32. 兆聰
33. yungyung (慢jog + 食)
34. 比利 (慢jog + 食)
35. 前進
36. 根
37. 大圍
38. 傻佬森美
39. 傻佬Gilbert (Will be late)
40. 傻佬Paul
41. Daniel

升級   0%

該用戶從未簽到

阿聰, 都係想成班人高高興興出身汗, 開開心心食餐飯啫, 唔駛咁認真喎

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

"衝出重圍"接力追圈+其他人集體hea跑:

"衝出重圍":
    情況是當大部分人繼續集體hea跑時
    想衝圈的跑友,可以在大隊中
    加速衝出大隊,追一圈之後回大隊

接力追圈:
    想玩接力的跑友
    可以自行組三人一隊
    一個追回大隊後,隊友接力再衝出....

Kin in Running

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-11-9 14:00 發表

你食飯會唔會天一半地一半架??
    睇野唔好睇一半得架" />" />

以我所見. 長跑網各搞手都係專業. 會兼顧各方需要的.
    跑死左你. 我地無得分的.
    仲有. 相信自己. 相信別人.
    仲有. 唔好有D衣郁就係你籠底 ...

籠底摷D垃圾???What is this?

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-11-9 16:52 發表

多事! 佢明咪得囉!

okok

升級   23.75%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

路過

(蒲崗村道個場應該唔夠 700M, 600M 至 0M 個度好近,應該無 100 M, 跑一圈 , 時間唔啱,怏咗,所以覺得唔足 700M)

升級   100%

開心

回復 93# 的帖子

Hello Andre,

多謝你的資料
    很久無見你啦
    1111來hea下啦

那天衝圈的應該計不到時
    因為起點和終點都在移動中的大隊
    大隊的速度又可能有快慢.....

升級   100%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    12. kf
    13. junjun (什麼是人工智能報名?? 同普通報名有冇分別??) 人工智慧報名比較有智慧
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22. 燉奶佬
    24. 228wah                                       
    25. 天鬼(報左先算,睇下對腳斷左未)
    26. 神童威威
    27.卓卓 (報左先,跑唔到都黎爬...................飯)
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    12. kf         (盡趕過黎食)
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22. 燉奶佬
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-11-9 22:50 發表 人工智能報名 reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):1.皇上(主持)2.堅堅(侍衛)3.ET(司爺)4.路路(啊四)5.ericlms6.斧山"堅哥"7.bobby8. cc9. 金金10. jogging_cat11.kin833312. kf     ...

那里有没车位?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 烏拉 於 9-11-2010 14:00 發表

你食飯會唔會天一半地一半架??
    睇野唔好睇一半得架" />" />

以我所見. 長跑網各搞手都係專業. 會兼顧各方需要的.
    跑死左你. 我地無得分的.
    仲有. 相信自己. 相信別人.
    仲有. 唔好有D衣郁就係你籠底 ...
    烏拉,你對聰聰真係好鬼肉緊既 jei,聰聰,你睇吓盟主幾鍚你,愛之深責之切呀,加油呀。

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

早晨:::::

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

原帖由 continent 於 2010-11-9 23:28 發表

那里有没车位?

當然有車位啦,放心

升級   0%

該用戶從未簽到

有事黎唔到

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22.
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel

升級   100%

開心

誠徵1111數圈員1名 (可以邊同大隊跑邊數)
    由7:15開始"一字排開"集體hea跑
    就數住大隊慢跑了幾多個圈,and看住下個時間run時間表
    怕大家吹吹下吹了去火星
    都有個大概知道跑了幾多KM

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-11-10 09:32 發表
    誠徵1111數圈員1名 (可以同邊大隊跑邊數)
    怕大家吹吹下吹了去火星

堅叔叔, 係唔係請人呀?
    我可以即時上班

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22.
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel
    42. Tarry

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 shogikin 於 2010-11-10 09:32 發表
    誠徵1111數圈員1名 (可以邊同大隊跑邊數)
    怕大家吹吹下吹了去火星

堅堅,等我呢個啊四做喇~~

升級   100%

開心

原帖由 零下十度 於 2010-11-10 13:55 發表

堅堅,等我呢個啊四做喇~~

lulu,

妳是主人家,好忙的
    要招呼人,叫人投票,入會,買網衣等.....