香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度
打印 上一主題 下一主題

1111長跑網3週年約跑(蒲跑蒲食賀網慶)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

重有1日就係啦!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 leefs 於 2010-11-10 17:19 發表
    重有1日就係啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
    (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    10. jogging_cat
    11.kin8333
    12. kf         (盡趕過黎食)
    13. junjun (什麼是人工智能報名?? 同普通報名有冇分別??) 人工智慧報名比較有智慧
    14. 呀招
    15. mill
    16. 亞平 (只食不跑)
    17. KENNY CHOI
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    20. KENNETH (食...慢跑算)
    21. 卡樂B
    22.

23. 100100100(咳咳呀!!! ~~~影相+lala隊+食 )
    24. 228wah                                       
    25. 天鬼(報左先算,睇下對腳斷左未)
    26. 神童威威
    27.卓卓 (報左先,跑唔到都黎爬...................飯)
    28.馬拉(3週年...都係報定名先)
    29. saki (我又來玩下先)
    30. 花
    31. laputa99
    32. 兆聰
    33. yungyung (慢jog + 食)
    34. 比利 (慢jog + 食)
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    39. 傻佬Gilbert (Will be late)
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel
    42. Tarry

義工 :
    1. runrun ( 唔好意思睇漏眼,我放工先嚟到,最快都19:15到,幫唔切做義工嘅話,就改做打氣啦)
    花生團 :
    1. Gray_CL (唔知跑唔跑好 一次過衝2k會死人 )
    1. 烏拉 (攝記) (ps. 點解個個都係"1"既????)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 shogikin 於 2010-11-10 14:54 發表

lulu,

妳是主人家,好忙的
    要招呼人,叫人投票,入會,買網衣等.....

Kin in Running

咩主人家唔系你同皇上咩.幾時變左系我啊~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2010-11-10 23:51 發表

咩主人家唔系你同皇上咩.幾時變左系我啊~

佢地兩個 .................

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    13. junjun (什麼是人工智能報名?? 同普通報名有冇分別??) 人工智慧報名比較有智慧
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22. 亮
    23. 100100100(咳咳呀!!! ~~~影相+lala隊+食 )
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    27.卓卓 (報左先,跑唔到都黎爬...................飯)
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel
    42. Tarry

義工 :
    1. runrun ( 唔好意思睇漏眼,我放工先嚟到,最快都19:15到,幫唔切做義工嘅話,就改做打氣啦)
    花生團 :
    1. Gray_CL (唔知跑唔跑好 一次過衝2k會死人 )
    1. 烏拉 (攝記) (ps. 點解個個都係"1"既????)

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22. 亮
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel
    42. Tarry
    43. 車仔 (唔知幾時會到...跑+食)

義工 :
    花生團 :

升級   65.55%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22. 亮
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel
    42. Tarry
    44• 非比

義工 :
    花生團 :

升級   100%

該用戶從未簽到

我今晚唔黎喇,已跑了兩晚.今星期餘下的日子.都沒有足夠睡眠時間,星期日要跑老虎.今晚唔黎早d 訓.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

第一次來蒲崗村道公園的跑友
    請先看清楚地圖及記低我的手提: 久發3壹 發4發4

Kin in Running

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-11-11 09:11 發表
    我今晚唔黎喇,已跑了兩晚.今星期餘下的日子.都沒有足夠睡眠時間,星期日要跑老虎.今晚唔黎早d 訓.

街坊, 我調返轉, 自從上星期跑青公到依家都未跑過, 依家仲 添.

星期日你唔洗等我啦, 可能你食完早餐我先返到黎.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22. 亮
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel
    42. Tarry
    44• 非比
    45. wongc (盡趕, 來hea跑)

義工 :
    花生團 :

升級   100%

該用戶從未簽到

wongc 見你報名.d傷風感冒都應冇嘜大問題.天氣已入秋,大家都要小心唔好中招.星期六晚收12點.又要咁早入天水圍.未必可以跑到sub 50.都希望pb到喇.舊年51:40

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-11-11 09:50 發表
    wongc 見你報名.d傷風感冒都應冇嘜大問題.天氣已入秋,大家都要小心唔好中招.星期六晚收12點.又要咁早入天水圍.未必可以跑到sub 50.都希望pb到喇.舊年51:40

Sub50????  發夢我都無咁早, 今年sub60我都偷笑啦.  你狀態大勇, 應該得既.

咳到CC下, 諗住今晚都係hea下, 如果唔係星期日唔記得點跑.

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22. 亮
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel
    42. Tarry
    44• 非比

義工 :
    花生團 :
    1. 慢子

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

蒲跑蒲食賀網慶+3x3接力比腳大會
    節目表:
    6:30pm  "邊跑邊等"熱身hea跑
    7:15pm  "一字排開"集體hea跑
    7:40pm  "衝出重圍"接力追圈+其他人集體hea跑
    8:20pm  "1字排開"集體cool down
    9:00pm  "蒲飲蒲食"活動後晚飯

注意:只限長跑網會員,親屬或即場登記會員參加。
    場地設施及交通介紹可去呢度睇返.>>
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12700&extra=page%3D1&page=1

警告及聲明:
    1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。
    3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    6. 參加者的個人保險須自行負責。
    7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。
    8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/view ... &extra=page%3D1)
    9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

人工智能報名 :
    1.皇上(主持)
    2.堅堅(侍衛)
    3.ET(司爺)
    4.路路(啊四)
    5.ericlms
    6.斧山"堅哥"
    7.bobby
    8. cc
    9. 金金
    11.kin8333
    14. 呀招
    15. mill
    18. 蕉仔
    19. GRACE@
    21. 卡樂B
    22. 亮
    24. 228wah                                       
    26. 神童威威
    30. 花
    32. 兆聰
    35. 前進
    36. 根
    37. 大圍
    38. 傻佬森美
    40. 傻佬Paul
    41. Daniel
    42. Tarry
    44• 非比
    46. CCL
    47. uncleK
    48.43a
    49. y42
    50. 火火
    51. 飛毛腿
    52. kp8506
    53. 詠詠
    54. 琪琪

義工 :
    花生團 :
    1. 慢子

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 wongc 於 2010-11-11 10:19 發表

Sub50????  發夢我都無咁早, 今年sub60我都偷笑啦.  你狀態大勇, 應該得既.

咳到CC下, 諗住今晚都係hea下, 如果唔係星期日唔記得點跑.

wongc, 保重ar, le 排好多人都咳ar

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚放工有事忙來唔到啦, 大家跑食得happy d~
    祝長跑網越來越旺, 會員們個個比賽pb~

升級   0%

該用戶從未簽到

點解我晌地圖同上網都搵唔到蒲崗村道公園既~~