香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 狗哥
打印 上一主題 下一主題

2011.1.2 廈門國際馬拉松賽

升級   0%

該用戶從未簽到

為免舊年編房錯配重演(和唔認識的非網友同房,經常無門口入),小弟已要求長鴻周小姐給我們網友編在一齊,但因小弟沒有你地報名既真名,所以未能作出安排,請大家PM小弟講明網名、真名及想與誰人同房,最好係四日的同四日的,三日的揀番三日的,如果無特別要求同邊個同房,就會係同性別四日的同四日,三日同三日的同房。

以下為已報名參加2011年1月2日廈門馬拉松及已報長鴻團既網友:
1. Jogging_cat (全馬,己報四日三夜團)
2. Tarry (我要食buffet....我要浸溫泉,全馬,己報四日三夜團 )
7. 文輝 (全馬,已報4日3夜團)
8. AH LI + 太太  已報長X四天團 (全馬)  OK
9. leehyalbert (全馬, 請唔到假, 只報3日2夜團)
10. 牛牛 (全馬,已報3日2夜團)
11. sunbird (全馬,已報4日3夜團)
12. andyho (全馬,已報4日3夜)
13. KennithC (全馬,已報3日2夜團)

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 161 天

原帖由 allanccl 於 2010-12-7 00:22 發表
    為免舊年編房錯配重演(和唔認識的非網友同房,經常無門口入),小弟已要求長鴻周小姐給我們網友編在一齊,但因小弟沒有你地報名既真名,所以未能作出安排,請大家PM小弟講明網名、真名及想與誰人同房,最好係四日的同 ...

Thanks 亮哥, 我第一次出外跑全馬同埋同長跑網的網友一起, 好似你話齋, 梗係同長跑網既網友一齊啦!

順帶想請教一下, 除了一些賽會特邀或精英的跑手外, 其他的跑手(包括我地長跑網)是否是一早到起點就可以排得比較前呢? 這方面長鴻以往有無有安排特別早到會場呢?

升級   61.58%

該用戶從未簽到

想問有無人知呢個賽事額滿未, 1號去到唔知報唔報到呢?
    另有邊間酒店係好近架?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 xue 於 2010-12-20 18:06 發表
    另有邊間酒店係好近架?

xue ching 不知可否現場報, 現在仍可網上報名, 可找長鴻旅行社代報
    至於酒店好似剩返一間近, 叫厦门陆岛酒店, 離起點步行10min
    http://hotels.ctrip.com/Domestic/ShowHotelInfo.aspx?hotel=78969&StartDate=2011-1-1&DepDate=2011-1-3

升級   61.58%

該用戶從未簽到

Thanks for your information

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xue 於 2010-12-20 18:06 發表
    另有邊間酒店係好近架?

超時報名:2010年12月13日至2010年12月20日,按以上相應收費標準加倍收費。

唔知xue師兄有無報到名?

升級   21.58%

該用戶從未簽到

自由行,1月1日晚去,1月3日晚返。

升級   20%

該用戶從未簽到

Dear all,

Finally, my parents want to join me for sight-seeing. So we will have our own package and trip. But do wish all of u here have a very nice trip and result.

升級   20%

該用戶從未簽到

Dear all,

I used to wear Wave Rider for the race. In the past Shatin Win Win HM, I wear Spacer with better result ( 10 minutes quicker). I know Spacer has less protection; so just want to seek for your advice if Spacer is good for the route in the Xiamen Full Marathon race

升級   61.58%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-12-22 14:17 發表

超時報名:2010年12月13日至2010年12月20日,按以上相應收費標準加倍收費。

唔知xue師兄有無報到名?

Thanks for asking.
    遲左報唔到. 唯有等下年.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leehyalbert 於 2010-12-20 17:43 發表

Thanks 亮哥, 我第一次出外跑全馬同埋同長跑網的網友一起, 好似你話齋, 梗係同長跑網既網友一齊啦!

順帶想請教一下, 除了一些賽會特邀或精英的跑手外, 其他的跑手(包括我地長跑網)是否是一早到起點就可以排得比較前呢? 這方面長鴻以往有無有安排特別早到會場呢?

登錄/註冊後可看大圖

請問閣下報團時是用Albert?收不到閣下PM,唔知閣下報團的名,已請Joey有Albert的編房近我們。

小弟只參加了舊年的廈馬,但當日有兩三個團友好遲才上車(原本講好06:30開車,搞到06:50,去到入唔到好位),去到又排廁所,散開晒,各自懾位排前d,小弟無乜懾位,好多人,所以頭兩K都好似行既速度慢慢跑,又掛住映video及相片,又掛住同圍觀群眾玩擊掌,hea住咁跑,好慢好慢,四個鐘頭零十幾分才跑完。
    今年想乖乖地專心跑好d,但係itb剛好番,唔知會跑成點? 點都好,到時近起點一齊映張集體相後各自懾位吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mikemike 於 2010-12-23 18:22 發表
    自由行,1月1日晚去,1月3日晚返。

保持聯絡! 可以的話給小弟電話,一齊行下街都得架! 好好享受廈馬!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 solar 於 2010-12-23 20:13 發表
    Dear all,

I used to wear Wave Rider for the race. In the past Shatin Win Win HM, I wear Spacer with better result ( 10 minutes quicker). I know Spacer has less protection; so just want to seek for your advice if Spacer is good for the route in the Xiamen Full Marathon race

條路好似主要係柏油路+石屎路,絕對無太坦路,Spacer應該都無問題的,好多人都係著比賽鞋跑的,有幾個赤腳跑全程的,亦見當地人著白飯魚、五指鞋,乜鞋都有,最多係多威,小弟就著Idaten。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xue 於 2010-12-23 21:31 發表

Thanks for asking.
    遲左報唔到. 唯有等下年.

唔緊要囉! 下年早d報吧!

升級   36.32%

該用戶從未簽到

各位師兄厦门加油啊!

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

下马这次很热闹,据报道全马接近1万4千。。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 derek_cat 於 2010-12-27 17:00 發表
    下马这次很热闹,据报道全马接近1万4千。。。。

這麼多人,由鳴槍到真正可以跑相信要十多分鐘啊!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 allanccl 於 24-12-2010 15:08 發表

請問閣下報團時是用Albert?收不到閣下PM,唔知閣下報團的名,已請Joey有Albert的編房近我們。

小弟只參加了舊年的廈馬,但當日有兩三個團友好遲才上車(原本講好06:30開車,搞到06:50,去到入唔到好位),去到 ...
    亮哥加油呀,祝你今年 sub 3:30,仲要跑完好快就 recover,唔會受傷開開心心享受旅程,今年阿嫂會唔會一齊去呀?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

廈門未來七天天氣預報:

2/1/2011 多雲吹微風,氣溫 7 - 16 度,各位師兄師姐帶多件衫呀。

http://www.weather.com.cn/html/weather/101230201.shtml

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

預祝廈馬跑友 PB番終點, 齊齊食buffet, 齊齊浸溫泉, 我哋響香港機場見