香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 小叻

City U Delegation HK Marathon 2015

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

好標準,M 係 38。

學我咁入更衣室試lor,不過果陣得我拎,如果多人可能無得咁。

個牌子唔係adidas,不過件衫兩側都有「三間」裝飾。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-2-7 23:33 發表

好標準,M 係 38。

學我咁入更衣室試lor,不過果陣得我拎,如果多人可能無得咁。

個牌子唔係adidas,不過件衫兩側都有「三間」裝飾。

我不嬲都著開M碼背心架. 不過唔知係咩size. 有得去更衣室試又幾好喎. 件衫居然唔係adidas. 因為係sponsor

咁襪呢? 都係冇牌子?

其實有咩要帶去.  諗諗去都.. 唔知

似乎你係拎短袖唔係拎背心喎. 

升級   0%

開心

原帖由 econecon 於 2011-2-8 00:21 發表

我不嬲都著開M碼背心架. 不過唔知係咩size. 有得去更衣室試又幾好喎. 件衫居然唔係adidas. 因為係sponsor

咁襪呢? 都係冇牌子?

其實有咩要帶去.  諗諗去都.. 唔知

似乎你係拎短袖唔係拎背心喎. ...

係呀我係拎短袖。

個嘜頭寫住"TEAMMAX",係唔係ADIDAS series 就唔知。

你拎背心更加要試清楚。

襪只有Cityu logo,白色。

基本上HKID card 就夠。email 要我帶埋渣打參賽證明,去到又話唔駛,因為有我參賽號碼資料。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-2-8 00:53 發表

係呀我係拎短袖。

個嘜頭寫住"TEAMMAX",係唔係ADIDAS series 就唔知。

你拎背心更加要試清楚。

襪只有Cityu logo,白色。

基本上HKID card 就夠。email 要我帶埋渣打參賽證明,去到又話唔駛,因為有 ...

背心d碼更唔同?點都好, thx!!!!

teammax係本地牌子黎. 唔係adi series
    http://teammax.amaster.com.hk/vt_index.htm

升級   53.67%

開心

好耐冇上黎...因為壞左comp..

我今日睇左渣打跑手指南,

佢話係摩x臺臨時遊樂場拎半馬既行李,,

我想知上年係咪都係咁//
    cityu係咪都係係果度擺?

升級   0%

開心

原帖由 dominic.kwok 於 2011-2-8 09:17 發表
    好耐冇上黎...因為壞左comp..

我今日睇左渣打跑手指南,

佢話係摩x臺臨時遊樂場拎半馬既行李,,

我想知上年係咪都係咁//
    cityu係咪都係係果度擺?

根據"Race Day Arrangement 2011" 入面講Cityu baggage collection 都係摩x臺臨時遊樂場。

今晚我要去K-Swiss 果邊跑 (果邊要俾錢),星期四先見

升級   53.67%

開心

原帖由 purejoey 於 2011-2-8 16:48 發表

根據"Race Day Arrangement 2011" 入面講Cityu baggage collection 都係摩x臺臨時遊樂場。

今晚我要去K-Swiss 果邊跑 (果邊要俾錢),星期四先見

所以我咪有咁既疑惑..

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 2 天

希望大家跑得起劲跑得畅快,见到longrun & CityU战友就打个招呼

升級   53.67%

開心

原帖由 dominic.kwok 於 2011-2-8 17:41 發表

所以我咪有咁既疑惑..

想打去問..但冇人聽...

大家都奇係渣打啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-2-8 16:48 發表

其實我唔明有咩疑惑.. 同大會個地點一樣囉咪即係.. 咁有咩問題?

升級   53.67%

開心

原帖由 econecon 於 2011-2-9 17:04 發表

其實我唔明有咩疑惑.. 同大會個地點一樣囉咪即係.. 咁有咩問題?

just worry there would be chaos..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dominic.kwok 於 2011-2-9 20:48 發表

just worry there would be chaos..

應該唔會既. 驚就用番大會果個啦 不過大會果個應該多人好多.

升級   55.2%

擦汗
  • 簽到天數: 544 天

衫已取~~ 都幾多人拿wor~
    正!!!!

BTW,同上年的分別係咪側面三星變左三間?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hei.911 於 2011-2-9 22:53 發表
    衫已取~~ 都幾多人拿wor~
    正!!!!

BTW,同上年的分別係咪側面三星變左三間?

好多人拎. 咁我明日都去先. 係咪人人都一定有襪呀? 話時話,個三間唔係真係adidas... 但個贊助商係adi. 都唔叫adi整又真係怪左d

升級   6.33%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2011-2-9 23:05 發表

好多人拎. 咁我明日都去先. 係咪人人都一定有襪呀? 話時話,個三間唔係真係adidas... 但個贊助商係adi. 都唔叫adi整又真係怪左d

之前Briefing Seminar 個位Sunny 話用兩間,話Adidas唔like用三間,唔知點解件背心又冇贊助商個logo,唔通傾唔點?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mode 於 2011-2-9 23:28 發表

之前Briefing Seminar 個位Sunny 話用兩間,話Adidas唔like用三間,唔知點解件背心又冇贊助商個logo,唔通傾唔點?

我覺得用兩間係因為如果用三間又唔係adi, 咪類似"a貨".

我諗都係啦. 算啦. 都係咁著姐. 希望佢通爽啦件野

升級   0%

開心

原帖由 econecon 於 2011-2-9 23:30 發表

我覺得用兩間係因為如果用三間又唔係adi, 咪類似"a貨".

我諗都係啦. 算啦. 都係咁著姐. 希望佢通爽啦件野

意想不到地和文質彬彬的 EconEcon Ching 係running clinic 相認

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-2-11 00:52 發表

意想不到地和文質彬彬的 EconEcon Ching 係running clinic 相認

我唔係文質彬彬卦.   我都好高興同你相認

升級   0%

該用戶從未簽到

O.....拎了L碼,大得滯....想改M碼...有沒人同我換..... .

升級   7.45%

該用戶從未簽到

Terry, you can change your size with CityU staff.