香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 坑口公牛
打印 上一主題 下一主題

將軍澳新人報到

關閉 [複製鏈接]

升級   75.26%

該用戶從未簽到

我跑步冇特定日子,有時間就先跑( 1 WEEK 跑2~~3次),
夏天會係晚上先跑( 日頭跑長時間<1 HRS以上>怕頂唔住 ),
要星期三晚就到先跑到,但未跑過山,而且跑過來運動場都有3k熱身

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 包和尚 於 2010-6-25 14:24 發表

我跑步冇特定日子,有時間就先跑( 1 WEEK 跑2~~3次),
夏天會係晚上先跑( 日頭跑長時間怕頂唔住 ),
要星期三晚就到先跑到,但未跑過山,而且跑過來運動場都有3k熱身

我哋唔係話一定要跑山,其實主要睇下你自己想點。
可以係場內衝圈,可以跑到山腳後返運動場亦得。
最主要睇下你自己想點跑。

升級   45.33%

開心
  • 簽到天數: 31 天

新人報到,大家好
    老餅中坑一名,
    最近膝傷未好唔敢發力,隔晚係運動場慢行25-30個圈場
    今晚(18aug)見好多ching操400m速

升級   8.95%

該用戶從未簽到

新人報到~小弟近排係運動場出面個圈跑 4圈, 準備黎緊9月26既8k比賽

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 年青跑手 於 2010-8-22 00:58 發表
    新人報到~小弟近排係運動場出面個圈跑 4圈, 準備黎緊9月26既8k比賽

年青跑手兄,歡迎歡迎,
    有興趣的話不如一齊星期三晚Gathering 跑或星期六逍遙跑
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6448&extra=page%3D1

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 年青跑手 於 2010-8-22 00:58 發表

係唔係荃灣個个比賽,我都報左名。

升級   8.95%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-8-22 14:12 發表

年青跑手兄,歡迎歡迎,
    有興趣的話不如一齊星期三晚Gathering 跑或星期六逍遙跑 " />" />
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6448&extra=page%3D1

https://www.longrun.hk/forum/viewthre ...

有機會一定黎
    但暑假後練習機會肯定大減

升級   8.95%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-8-22 15:28 發表

係唔係荃灣個个比賽,我都報左名。hgj091" />" />hj

係呀 我而家都係僅僅夠氣跑8K~希望未來幾個星期可以再提升一下耐力同速度!
    一齊加油