香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 坑口公牛

將軍澳新人報到

關閉 [複製鏈接]

升級   71%

該用戶從未簽到

回復 80# 的帖子

Thanks.  But I have registered Unicef HM, and Shek Kong 30K and FM 09.  Worrying how I could finish it all?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Andy 於 2008-11-12 10:03 發表
Then the second time, I run 17KM and felt the mentioned pain and walk until 20KM and gave up.  Then came the third attempt.  I tried to keep my pace slow and did not want to hurt the left ankle and ri ...

我上星期練完 21K 之後,都感覺到隻左腳板痛 ~~ 尤其 UNICEF HM 就快到了 ~
所以我覺得而家最好係休息 ~ 最緊要係等個傷完全好番先再跑 ~~
如果唔係傷上加傷,後果可能會嚴重左 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

Hi, I'm new here and want to say hi to all long-run fans here

I live in Tseung Kwan O.  Below is my training route.  I'm a slow runner and usually finish this 10KM in 55 mins.

登錄/註冊後可看大圖

I've joined the Unicef 10KM too.  And also my first HM in SC Marathron in next year.
多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-11-24 22:55 發表
Hi, I'm new here and want to say hi to all long-run fans here

I live in Tseung Kwan O.  Below is my training route.  I'm a slow runner and usually finish this 10KM in 55 mins.

http://images1 ...

welcome to longrun.hk, jc ching

升級   60%

該用戶從未簽到

回復 83# 的帖子

hhi jc8866 ching,

我跑開既路線同你差唔多,不過你跑多運動埸外圍一圈

可能我地遇見過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-24 23:30 發表

welcome to longrun.hk, jc ching

nice to meet you~!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jspong 於 2008-11-25 21:51 發表
hhi jc8866 ching,

我跑開既路線同你差唔多,不過你跑多運動埸外圍一圈

可能我地遇見過

都唔出奇架...... tko其實好細姐

升級   0%

該用戶從未簽到

有冇ching報左21/12既15km呀?

升級   32.33%

該用戶從未簽到

> 我通常跑寶云道多, 有時又會跑tko

Me second.
Also Wan Chai stadium ...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

請問 "綠戰衣" 係咩黎架 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-11-25 23:27 發表
有冇ching報左21/12既15km呀?

jc8866 CHING 你好。
早兩日已報左喇。
你呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-11-26 20:28 發表
請問 "綠戰衣" 係咩黎架 ?

依個綱GE戰衣。
件衫幾靚架..

升級   0%

該用戶從未簽到

jc8866 ching / ctse ,

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2308&extra=page%3D1

我地長跑網的 ching ctse 經常都會穿上長跑網跑衣去練跑或者比賽 ga ~~ 上面個 link 可以參考一下 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-26 23:39 發表
jc8866 ching / ctse ,

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2308&extra=page%3D1

我地長跑網的 ching ctse 經常都會穿上長跑網跑衣去練跑或者比賽 ga ~~ 上面個 link 可以參考一下 ~ yhgyface7g ...

多謝推介

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-26 23:25 發表

jc8866 CHING 你好。
早兩日已報左喇。
你呢?

我因為腳傷一段時間, 想睇下30/11跑完unicef狀態如何, 再決定報唔報

升級   0%

該用戶從未簽到

jc8866 ching , 記住UNICEF當日一齊影大合照 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-28 00:58 發表
jc8866 ching , 記住UNICEF當日一齊影大合照 ~

多謝提醒.
因為同朋友一齊去, 要問下佢地先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-28 00:58 發表

Unicef果日我有見到你地呀, 不過我同朋友一齊, 所以冇過黎影相,
見到你們一班人真係好開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-1 20:47 發表

Unicef果日我有見到你地呀, 不過我同朋友一齊, 所以冇過黎影相,
見到你們一班人真係好開心

哈哈 ~ 當日真係好 enjoyable ~~ ching 記得下次走來影相 wo ~