香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 坑口公牛
打印 上一主題 下一主題

將軍澳新人報到

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈, 搵到我跑Unicef張相, 黃色衫 no.35291

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

jc 兄,小弟會認住閣下個樣 ~~ 睇下平時撞唔撞到閣下跑步先 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-6 07:33 發表
jc 兄,小弟會認住閣下個樣 ~~ 睇下平時撞唔撞到閣下跑步先 ~~ " />" />

帶住太陽眼鏡都認到?
hahaaa.... 見到記得打個招呼

升級   50%

該用戶從未簽到

咁勁既D人@_@;
我都係平曷跑下寶琳、寶明苑、將軍澳廣場及興建中運動場個邊'
但我跑下停下,,,

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 ching / ctse 來到長跑網 ~ 得閒可以去「將軍澳逍遙跑步團」吹吹水架 ~

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

歡迎 ching / ctse 來到長跑網 ~ 得閒可以去「將軍澳逍遙跑步團」吹吹水架, 我太太都會跑下停下,總之快有快脚組,慢有慢脚組,各適其適。
    原帖由 saiiiman 於 2009-5-4 23:53 發表 咁勁既D人@_@;我都係平曷跑下寶琳、寶明苑、將軍澳廣場及興建中運動場個邊'但我跑下停下,,,

升級   68.33%

該用戶從未簽到

hi!我都係TKO新人.....入嚟報到先!!!

我上年12月先由屯門搬入嚟TKO,開頭都對本區不太熟識,
    所以見路就跑,時常跑錯路,後嚟係另外討論區得知一D路線,現在已經對TKO既地方熟識好多.
    原本2號想同大家係寶林跑,可惜太太病咗,未能出席.....
    9號小弟例假,定必前來......

在此多謝"火仔"介紹這網站給我.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-5 16:34 發表

所以見路就跑,時常跑錯路,後嚟係另外討論區得知一D路線,現在已經對TKO既地方熟識好多.
    原本2號 ...

歡迎~

火仔對於踢人入團非常之熱心... 待在下在下星期六搶多個包俾火將軍啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saiiiman 於 2009-5-4 23:53 發表
    咁勁既D人@_@;
    我都係平曷跑下寶琳、寶明苑、將軍澳廣場及興建中運動場個邊'
    但我跑下停下,,,

咁你一來一回都起碼8k啦, 快D報TKO逍遙團啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-5 16:34 發表

原本2號想同大家係寶林跑,可惜太太病咗,未能出席.....
    9號小弟例假,定必前來......

在此多謝"火仔"介紹這網站給我.....

火仔係我地既金牌招募員
    咁記住9/5見喇~

升級   0%

該用戶從未簽到

原本2號 ...

runner_256 ching
    你終於出現la,我等得你好苦呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-5-5 18:25 發表

歡迎~

火仔對於踢人入團非常之熱心... 待在下在下星期六搶多個包俾火將軍啦...

原帖由 jc8866 於 2009-5-5 19:16 發表

火仔係我地既金牌招募員 " />" />
    咁記住9/5見喇~ " />" />

9/5 我要返工  
    團長記得幫我keep住個包呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-5 19:38 發表
    runner_256 ching
    你終於出現la,我等得你好苦呀" />" />

會黎既始終會黎, 更何況TKO逍遙團咁好玩...............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-5 19:43 發表
    9/5 我要返工" />" />  
    團長記得幫我keep住個包呀" />" />

要叫點心師傅加重防腐劑先得喎~~~~~

升級   68.33%

該用戶從未簽到

火仔.....放心啦
    包.....我既能力,恐怕食唔到,請放心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-5 23:05 發表
    火仔.....放心啦
    包.....我既能力,恐怕食唔到,請放心

人多高興時我驚ching搶唔到呀

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-5 23:21 發表

人多高興時我驚ching搶唔到呀

唔係跑 得快先有得食,要搶 ???

明白....我咁大份,打欖球咁衝埋去....一定有得食

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-6 00:44 發表
    唔係跑" />" /> 得快先有得食,要搶j" />" />jk ???
    " />" /> 明白....我咁大份,打欖球咁衝埋去....一定有得食" />" />

今日一見ching, 又確係好大份, 仲快到影都唔見

升級   16.67%

該用戶從未簽到

大家好,坑口新手報到,中四學生一名
    剛開始練左兩星期,每日(如無意外)夜晚十點鐘左右開始
    跑十公里,大約50-60分鐘完成
    著Mizuno Wave Rider 12 (紅色)
    請多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-5-9 21:53 發表
    大家好,坑口新手報到,中四學生一名
    剛開始練左兩星期,每日(如無意外)夜晚十點鐘左右開始
    跑十公里,大約50-60分鐘完成
    著Mizuno Wave Rider 12 (紅色)
    請多多指教

CharlesAF師兄都係o向TKO跑嗎? 有無興趣星期六朝早一齊逍遙跑呀

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4330&extra=page%3D1