香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki

2011.1.23 香港糖尿聯健康長跑賽2011

關閉 [複製鏈接]

升級   98.9%

該用戶從未簽到

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 stephensuen 於 2010-12-21 17:55 發表

lawrence ching,你咁快,我想見你背影都唔得呀,

講笑咩, 不過又咁好彩最多events果兩個wkend 都撞埋玩同一樣賽事.. 遲下收到信有號碼布就單聲啦.. 到時見到面可以打個招呼, 當識多個跑友都好呀嘛 !

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2010-12-21 18:39 發表

點解我乜都未收到ge,張票已過戶" />" /> " />" />

我有call過佢地, 驚full左唔知呀嘛 (full左要報其他event). 話家下仲整理緊 十月同十一月初果d application forms, 不過佢可以上database幫你check架.. 果位人兄都幾helpful. 琴晚問, 今朝都覆返我..

你call一call 呢個電話啦, Tel: (852) 2723 2087

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Lawrence 於 2010-12-22 10:46 發表

我有call過佢地, 驚full左唔知呀嘛 (full左要報其他event). 話家下仲整理緊 十月同十一月初果d application forms, 不過佢可以上database幫你check架.. 果位人兄都幾helpful. 琴晚問, 今朝都覆返我..

你ca ...

Thank you ching

升級   42.8%

無聊
  • 簽到天數: 5 天

支票過左數,應該成功報名

升級   98.9%

該用戶從未簽到

卒之都收到確認信. Bib 3014

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我打左去都confirm左喇, 各位!!

stephensuen ching, 到時見!! 等我知道個號碼再話你知啦~ 見到面記住say個hi 喇~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-1-6 05:46 發表
    卒之都收到確認信. Bib 3014

封確認信ge e-mail address 錯左,可能係咁所以收唔到確認ge 電郵

升級   42.8%

無聊

原帖由 Lawrence 於 2011-1-7 11:56 發表
    我打左去都confirm左喇, 各位!!

stephensuen ching, 到時見!! 等我知道個號碼再話你知啦~ 見到面記住say個hi 喇~

無問題,不過我都未有信

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 stephensuen 於 2011-1-7 12:40 發表

無問題,不過我都未有信

我都收到信,不過個號碼很     2046!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 58 天

Me too. My no. is 3086

升級   12%

該用戶從未簽到

新手想問.......ching/ctse

我第1次跑比賽,, 想問問跑完附近有冇地方可以沖身,
    因為之後要返教會,, 冇理由成身汗嘛...

升級   71.58%

該用戶從未簽到

廁所一定有 , 有無得沖身真係考起! 有到可能要去附近體育館!
    我慣常就帶多一兩件衫去換 , 再條毛巾濕水抺抺身 , 基本上唔會有咩汗味!

原帖由 leoleebi 於 2011-1-11 11:17 發表
    新手想問.......ching/ctse

我第1次跑比賽,, 想問問跑完附近有冇地方可以沖身,
    因為之後要返教會,, 冇理由成身汗嘛...

升級   12%

該用戶從未簽到

原帖由 丁蟹 於 11/1/2011 12:51 發表 廁所一定有 , 有無得沖身真係考起! 有到可能要去附近體育館!我慣常就帶多一兩件衫去換 , 再條毛巾濕水抺抺身 , 基本上唔會有咩汗味!

thanks呀,,,,,,,我本身好大汗,,,,,,好似尋晚咁,,  11-13度咁,, 著短衫短褲都可以出汗,,
    咁我都帶定多一兩件衫去換 , 再用條毛巾濕水抺抺身先

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我收到email confirmation, 等緊封信囉...

我都覺得唔似有會official地方俾你沖涼, 就算有, 都排到懵都未到你架..

黎緊都應該會凍. 所以我就可以跑完... cool down.. 做下拉筋.. 吹下風 都已經乾哂..

再噴下止汗噴霧, 換個套衫... 掂哂~~

上兩次玩 unicef 同 mizuno 都係咁..

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Lawrence 於 2011-1-12 10:23 發表
    我收到email confirmation, 等緊封信囉...

我都覺得唔似有會official地方俾你沖涼, 就算有, 都排到懵都未到你架..

黎緊都應該會凍. 所以我就可以跑完... cool down.. 做下拉筋.. 吹下風 都已經乾哂..

再噴下 ...

會星期六去拿東西,希望不會太多人。。。。

升級   42.8%

無聊

原帖由 Lawrence 於 2011-1-12 10:23 發表

再噴下 ...

Lawrence ching 我收到信啦,我係2231,到時見

升級   51.05%

該用戶從未簽到

回復 37# 的帖子

我都收到喇 !! 係 #2274... 等我記低先..

Lawrence #2274
    stephensuen #2231
    ktluk #3086
    ericlam #2046 <- 又幾型喎!
    Gunners #3014

大家見到面打個招呼喇!!!

註: 我本身冇相片中咁肥. 果日我會著 黃色tiger tarther~~~ 哈哈

升級   98.9%

該用戶從未簽到

大家say 個hi吖

升級   12%

該用戶從未簽到

原帖由 Lawrence 於 15/1/2011 10:07 發表 我都收到喇 !! 係 #2274... 等我記低先.. Lawrence #2274stephensuen #2231ktluk #3086ericlam #2046  

<--

我#1xxx
    我應該會著網衫,
    我跑得好慢咋.. 應該都要 1小時20分, 到時say個hi