香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 快活人
打印 上一主題 下一主題

TKO備戰2011渣打全馬之長課操練19/2 星期六加炭日(史sir將繼續分享心得)及渣馬齊齊GO

升級   0%

該用戶從未簽到

活活, 衷心多謝你既過去幾個月以黎, 為大家安排路線同帶領,
雖然我跟唔到你地跑, 但係我亦感受到你地果份艱苦過後得返黎既滿足感,
相信每一位隊友都會認同, 多謝你呀活活

升級   34.21%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-2-21 17:09 發表 2011年全馬之操練己劃上句號 . 多謝大家這3個月的支持及容忍. 如路線及厘數規劃得不好,請多多原諒.希望來年的渣馬大家做得更加好.而今星期六逍遙跑會重開 . 希望大家繼續支持  
活活,唔駛咁講woo! Thanks 呢幾個月你o既安排啦!雖然我都有時遲到or甩底,不過下季我會努力架啦!

升級   22.45%

該用戶從未簽到

多謝!!!多謝活活多月來主持 ...策劃 ...帶領 ...勞心 ...勞力 ...善導 及愛護
使未上馬者信心和能力并增,了解過往,探勘未來
和有目標者有科學有糸统有配合環境實質情形下,定出實質性支持確立達標定案
We like wood wood

升級   72.33%

該用戶從未簽到

衷心多謝活活多月來帶領TKO隊友上山下海訓練

每週有新路, 讓我們可以不需要跑TKO大圈gum悶

跑多左不同新路, 上山下海能力高左, 讓隊友好好準備!

還有一月活活傷左, 醫生告訴活活需要休息,

活活因為要照顧我們, 忍痛亦繼續帶領TKO隊!

除了活活, 還要多謝大家多個月來在訓練上指教

升級   100%

該用戶從未簽到

Thanks Wood Wood!!!
好鍾意妳成日到最後先公佈新路線, 攪到我地個心囉囉亂!!!

升級   6.33%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2011-2-21 17:07 發表
少追post所以剛剛先睇返,
馬拉兄, Mode兄, 明白你們的心情,
願主安慰及保守你們家人平安的心。

JC 兄,有心!雖然我還未見過你,也好感謝你的安慰,有機會下次約跑再見!
我自己最後都決定照跑全馬,還PB而回!感謝父神給我力量為我先父而跑的一次全馬,Thanks God!!

升級   6.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-2-21 17:09 發表
2011年全馬之操練己劃上句號 . 多謝大家這3個月的支持及容忍. 如路線及厘數規劃得不好,請多多原諒.希望來年的渣馬大家做得更加好.
而今星期六逍遙跑會重開 . 希望大家繼續支持  

活活, 多謝你既過去幾個月為大家安排不同路線約跑,雖然我唔係常常出現, 但係我亦都感受到你地果份熱誠及辛勞!也使我在短短三個月,從停操半年到今次全馬Sub330而回有莫大幫助!Thanks!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 快活人 於 21-2-2011 17:09 發表
    2011年全馬之操練己劃上句號 . 多謝大家這3個月的支持及容忍. 如路線及厘數規劃得不好,請多多原諒.希望來年的渣馬大家做得更加好.
    多謝活活過去的細心安排,雖然我未能經常出席,但從中認識咗電視城果條新路,仲可以扮街坊帶Tarry跑添,多謝晒。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

少joint 跑, 由衷地多謝你對TKO的承擔....

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-2-21 17:09 發表

謝謝活活的安排,才知道我家附近原來那麼多地方可以跑。。

還有你對新人如我的照顧。。。

不過你的速度太快,追龍還是不要跟你一組,哈哈。