香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 快活人
打印 上一主題 下一主題

TKO備戰2011渣打全馬之長課操練19/2 星期六加炭日(史sir將繼續分享心得)及渣馬齊齊GO

升級   22.45%

該用戶從未簽到

10月30日  操練 ( 請自行加名)
1. 活
2. 達CHING
3. 昌仔
4. 文輝
5. 車仔
6. JC (即係咁........ 我好有誠意架, 名就一定報左先, 希望果朝唔使返工)
7. Joew(報左先, 因為星期日另外有長課, 可能跟唔足全程)
8. Chris
9. 火仔 (我會遲到, 起步唔駛等我, 我會沿路搵你地ga啦)
10.mode(新人報到,最近先復操希望跟到你地啦!)
11. 大師兄(早就早啦.....等埋我呀.. 唔該.)
12. junjun (其實...我覺得逍遙跑絕不逍遙.. 唔知仲跟唔跟到 6 分一K.. 冇咩 concept)
13. KK
14. 映(bolo friend)慢脚+唔熟路

升級   72.33%

該用戶從未簽到

1. 活
2. 達CHING
3. 昌仔
4. 文輝
5. 車仔
6. JC (即係咁........ 我好有誠意架, 名就一定報左先, 希望果朝唔使返工)
7. Joew(報左先, 因為星期日另外有長課, 可能跟唔足全程)
8. Chris
9. 火仔 (我會遲到, 起步唔駛等我, 我會沿路搵你地ga啦)
12. junjun (其實...我覺得逍遙跑絕不逍遙.. 唔知仲跟唔跟到 6 分一K.. 冇咩 concept)
13. KK
15. Philip (唔熟路)

升級   6.33%

該用戶從未簽到

見到康文署TKO運動場明早只開放主場,集合地點是否在主場?

升級   68.95%

該用戶從未簽到

回復 89# 的帖子

無錯, 主場7:15

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-10-29 17:27 發表

即係咁, 舊年真係跟返同一pacing跑,
因為大家都認同跑長課, 練pacing好重要,
另外, team spirit 亦係重點, 希望全隊人可以同進退 ^^

X2~~舊年大家都有共識. 但今年參加人數比較多. 到時再決定  

升級   78.3%

該用戶從未簽到

恭喜活活帶領渣馬長課操練, 榮陞週六校長 Congratulations

升級   34.21%

該用戶從未簽到

1. 活
2. 達CHING
3. 昌仔
4. 文輝
5. 車仔
8. Chris
13. KK
16. Vincent

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2010-10-30 00:11 發表
恭喜活活帶領渣馬長課操練, 榮陞週六校長 Congratulations

嘻嘻叫到活活好老咁

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 活
2. 達CHING
3. 昌仔
4. 文輝
5. 車仔(有事做唔特訓)(跑完應會跑多1,2個外圍)(消防員)
8. Chris
13. KK
16. Vincent

升級   9%

該用戶從未簽到

1. 活
2. 達CHING
3. 昌仔
4. 文輝
5. 車仔(有事做唔特訓)(跑完應會跑多1,2個外圍)(消防員)
7.
8. Chris
13. KK
16. Vincent

不好意思, 明天要帶朋友消遙跑, 不能來了, '七'號仔' 要留給有緣人.

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

半馬..全馬不分 -_-" 報錯名~!~~

1. 活
    2. 達CHING
    3. 昌仔
    4. 文輝
    7.
    8. Chris
    12. 13. KK
    16. Vincent

升級   0%

該用戶從未簽到

早抖∼

升級   6.33%

該用戶從未簽到

今早跑了16k + 2k WarmUp, 總跑18k,跑飽晒!多謝各位ching/ctse,帶了我跑一條新的路線!!今年第一次跑斜路及第一次跑超過10k, 所以這條路線對我來講都幾'甘'!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

今日跑得好爽...多謝~活活師姐 烏拉師兄 攪今次練習....
      昌哥,我D力就番喇,到時渣打希望可以跟到你啦~

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

慘!返工無得跟大隊, 放工唯有"自隊"!"自隊"!!
    “自隊” 路線:藍田公園起步>連德道>秀茂坪道>順利村道>清水灣道>影業路>寶琳北路>寶康路尚德村共16.5K,1:41
    http://connect.garmin.com/activity/54816361

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2010-10-30 18:00 發表
    hgj091" />" />hj  今日跑得好爽...多謝~活活師姐 及 烏拉師兄 攪今次練習....
    hgj088" />" />hj  昌哥,我D力就番喇,到時渣打希望可以跟到你啦~

又講反話, 我期待我可以跟到回復130狀態既256就真

升級   0%

該用戶從未簽到

特別鳴謝達CHING 幫手壓尾
    特別鳴謝昌哥放慢腳步幫手帶頭
    更特別鳴謝 THANTHAN 媽媽 晨甘早入去大清回旋處做我地十卜

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

媽媽~ D水幾錢呀?
    辛苦妳一早起身!! 支水救埋烏拉盟主!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-10-30 22:24 發表
    更特別鳴謝 THANTHAN 媽媽 晨甘早入去大清回旋處做我地十卜

哇~哇~哇~ 今日發生D咁感人既事, 可惜我俾周公脅持住...... 黎唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-10-30 23:36 發表

哇~哇~哇~ 今日發生D咁感人既事, 可惜我俾周公脅持住...... 黎唔到 " />" />hj" />" />

JC你休息要更 ....
    今日無左你, TERENCE 及 BOLO  陪我跑 ..真係有D 5慣