香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2010.12.26 第十一屆Kappa 30km馬拉松熱身賽暨石崗十公里賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

今日跑完 10km, 司儀都有提起, 話聽日截止.
    我穩陣起見, 都電郵咗佢哋, 話想報同會寄信,
    應該係睇寄信日子啩 ?!   

Thanks ching !

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 得得地 於 5-12-2010 15:43 發表

今日跑完 10km, 司儀都有提起, 話聽日截止.
    我穩陣起見, 都電郵咗佢哋, 話想報同會寄信,
    應該係睇寄信日子啩 ?!   

Thanks ching !

我屋企附近間郵局寫今日五點前投入郵箱, 第二日派.. 你試下今日去寄啦.. 佢好似睇郵DROP 既, 聽日先寄, 未必係聽日既郵DROP..

升級   0%

擦汗

原帖由 wlau 於 2010-12-5 15:53 發表
    我屋企附近間郵局寫今日五點前投入郵箱, 第二日派.. 你試下今日去寄啦.. 佢好似睇郵DROP 既, 聽日先寄, 未必係聽日既郵DROP..

啱啱去咗其中一個郵筒寄咗, 不過今日冇得收信.   (市區有啲假日都收信)
    算啦... 唔想行咁遠去睇另一個郵筒或郵局嘞 !
    已經寄出, 聽日三點收, 星期二會寄到.
    我都寫咗電郵, [咁有誠意], 唔會拒絕啩 ?!   

謝謝 !   

升級   0%

擦汗

收到 email 回覆.

話: Would be OK.

所以, 有興趣嘅, 就要填 form 報名, 聽日寄信嘞 !   

升級   29.33%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 5-12-2010 14:27 發表
    截止日期:2010 年12 月6 日(星期一)

今日經 saki 版主提醒,
    報哩個當全馬長課都好喎 !

聽日截止, 聽朝寄信唔知得唔得.
    又要睇吓我嘅 [造化] 嘞 !
    隨緣 !   " />" />  

得得地,你明年跑渣打全馬,30km不要退縮當作練習,一般有實力的跑手會在4hrs內完成,你要努力、加油。

升級   0%

擦汗

原帖由 peter2008 於 2010-12-5 21:40 發表

得得地,你明年跑渣打全馬,30km不要退縮當作練習,一般有實力的跑手會在4hrs內完成,你要努力、加油。

多謝 peter2008 ching 鼓勵.

冇錯嘞...... 10km 都玩夠... 報得太多賽, 忍唔到手.   
    係要時候練長課, 有氣氛又有得練, 又有咁多 ching / ctse 一齊, 係哩個嘞 !

已經問咗又寄咗信, 應該冇得走雞嘞.   

升級   41.4%

該用戶從未簽到

慘!想報又5記得寄方。今日寄去試試!

升級   17.67%

該用戶從未簽到

30k, just 寄ed....

報到既話好大機會25號晚唔洗瞓

升級   18.8%

該用戶從未簽到

請問師兄師姐們,

如果10K既路多唔多上落斜呢?

升級   1.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ykchow 於 2010-12-6 17:05 發表
    請問師兄師姐們,

如果10K既路多唔多上落斜呢?
    不論10k或30k都係多上落斜。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2010-12-7 11:58 發表
    不論10k或30k都係多上落斜。

但我記得上年跑30K,去到5K後先開始多斜,即10K比賽(5K u-turn)唔太多斜。

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-12-7 12:31 發表

但我記得上年跑30K,去到5K後先開始多斜,即10K比賽(5K u-turn)唔太多斜。

如果唔太多斜就好D,因我喺第一次參加比賽,希望能順利完成啦.

升級   1.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ykchow 於 2010-12-7 17:16 發表

如果唔太多斜就好D,因我喺第一次參加比賽,希望能順利完成啦.
    若然係首次比賽,跑平路好d,好似1月2日大埔10k....

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2010-12-7 22:58 發表
    若然係首次比賽,跑平路好d,好似1月2日大埔10k....

師兄提點,不過我已報咗名,所以會盡力而為.

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

My 1st 10 K race was also the sightly difficult SCM 2004 starting from TST via Western Tunnel to Wan Chai.

Just do it and add oil!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

支票已過數, 肯定有得玩...

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2010-12-8 11:14 發表

My 1st 10 K race was also the sightly difficult SCM 2004 starting from TST via Western Tunnel to Wan Chai.

Just do it and add oil!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

Oh!你的第一次10K真不容易啊,跨海兼長斜喎!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Oh!你的第一次10K真不容易啊,跨海兼長斜喎!

You're definitely right + chilling cold temp & rainly weather making my debut 10K run unforgettable^.^

升級   17.67%

該用戶從未簽到

my 1st 10k, HM and FM (not finished....) are all SCM

join長跑網前都唔知原來有咁多比賽揀

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2010-12-8 17:04 發表

You're definitely right + chilling cold temp & rainly weather making my debut 10K run unforgettable^.^

好難忘...但我唔希望發生喺我身上