香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 亞平

祝 小師妹 Grace@ 11月12日 生日快樂

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-14 23:08 發表
小師妹,屈老大,其實我們應該不要忘記一個人,當時是他開了個POST,我們才可以相識至今。無聊時再次睇番以前舊POST,哈哈...又真係誇張得來又好好笑...

回味一下啦
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.ph ...

原來小C 妹係用左人地條thread 來同你地吹水的!! 咁都得?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-11-15 00:03 發表

你都係用人家個blog出包膠啦" />" />

哈哈 ~~ 又係喎!! 哈哈 ~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-11-14 23:21 發表

小師妹,
今日別客氣啦!能夠pb都要存靠自己有實力才得嫁!神童冇嘜幫到妳...

威威, 原來有人o係身邊"旁"住感覺真係好好多架~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-11-15 00:00 發表
我今日都要好多謝小師妹同威威.多謝小師妹一直係跑係我前邊
多謝威威做小師妹既領跑. 變相做埋我領跑" />" />
變相呢份生日禮物我都分到一份仔細既

小師妹加油啊! 下次一定要追到你至得!!yuik ...

哈哈, 比賽果陣烏拉你o係我附近, 我feel 到你真係好努力堅持呢!!!
結果真的PB了, 真是恭喜你呢~~
烏拉你都加油啊, 我唔要咁容易輸俾你呢~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-11-14 23:57 發表

" />" />hiuijhkj" />" />hiuijhkj" />" />hiuijhkj
竟然我有份

係啦, 我都記得當日烏拉有份搗亂

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-14 15:36 發表

小師妹,其實在過去的一年時間裡,你何嘗不是帶了很多歡樂給我們,同你一齊跑步確是件很快樂的事,威威臉上的笑容可證明我所言非虛....希望快樂會永遠陪伴你走遍東南西北,無論是上山或下海。平平無奇blog中也會 ...

平平, 張相好靚呀, 謝謝

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-11-14 21:04 發表

小師妹﹗﹗在呢半年裏,由第一次見閣下,到現在,閣下進步不少﹗﹗努力繼續跑下去,期待見到閣下在長跑路上不斷的成長﹗﹗努力加油﹗﹗ 長跑長友﹗﹗

原帖由 CHOCOLATE_DAVID 於 2010-11-14 21:41 發表
GRACE師姐:

遲來的祝福--生日快樂!
祝您  日日都快樂!

朱仔

謝謝屈大哥 & 朱仔!!!

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-14 23:08 發表
小師妹,屈老大,其實我們應該不要忘記一個人,當時是他開了個POST,我們才可以相識至今。無聊時再次睇番以前舊POST,哈哈...又真係誇張得來又好好笑...

回味一下啦
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.ph ...

平平, 而家睇番d post 真係會會心微笑~~

都唔知點解果陣我咁都敢出來跟你們約跑...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-11-15 19:04 發表

生日大個女嫁喇 !以後比賽要靠自己,我相信到時妳pb仲勁開心,迪迪尼半馬加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-11-15 19:04 發表

出左時間喇!妳大會時間54'43",個人時間54'17",比妳界左0.2秒 ...

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-11-15 20:32 發表

出左時間喇!妳大會時間54'43",個人時間54'17",比妳界左0.2秒 ...

威威, 我記得你比賽前食飯果晚說: "跟我跑包你PB呀"!
哈哈, 果然無花無假哦!!!呵呵!!!  

迪迪尼我一定會俾心機的!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-11-15 19:18 發表

平平, 而家睇番d post 真係會會心微笑~~

都唔知點解果陣我咁都敢出來跟你們約跑...

有時候,冒點險,會有意想不到的收穫..

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-15 22:49 發表

有時候,冒點險,會有意想不到的收穫..

好彩當日有Wong Sir & 晶哥在, 如果唔係, 我以後都唔敢來了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-11-16 16:30 發表

好彩當日有Wong Sir & 晶哥在, 如果唔係, 我以後都唔敢來了..." />" />

幸好有他們扮好人...否則就緣盡了.....

升級   28.85%

該用戶從未簽到

迪迪尼半馬加油呀!!!!!!!!!!

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-11-16 18:06 發表
迪迪尼半馬加油呀!!!!!!!!!!

謝謝 LOUIS, 你真係愈跑愈快呢, 一齊加油啊!!