香港長跑網  - 長跑長友

R痕者2010倒數1日...咁多位R痕者心情如何呀???

升級   100%

該用戶從未簽到

R痕者2010倒數1日...咁多位R痕者心情如何呀???

升級   100%

該用戶從未簽到

小鬼心境平靜.....
滿腦子也是呢半年來操練既過程與辛酸...
正在等待完成目標既喜樂

升級   0%

該用戶從未簽到

各位努力了半年,祝一切順利,平平安安!

天氣晴朗二十至二十四度,可能比較熱!

升級   0%

該用戶從未簽到

我個心情...就好似知自己就黎見到俏護士咁囉...好上下不安

加油呀阿鬼~ 各毅行隊11.19加油!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-11-17 09:40 發表 我個心情...就好似知自己就黎見到俏護士咁囉...好上下不安加油呀阿鬼~ 各毅行隊11.19加油!

應該係松記姐姐...

升級   32.33%

該用戶從未簽到

就黎又有得玩, Very excited !!!

最緊要無傷無痛輕輕鬆鬆唔鬧交的全隊完成 ...  ^^
時間反而我覺得不太重要... (<-- 希望我 d TEAMMATE 見唔到 ... )

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2010-11-17 09:50 發表 就黎又有得玩, Very excited !!!最緊要無傷無痛輕輕鬆鬆唔鬧交的全隊完成 ...  ^^ 時間反而我覺得不太重要... (

Agreed ! Didn't sleep well in last few days already.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2010-11-17 09:50 發表
就黎又有得玩, Very excited !!!

最緊要無傷無痛輕輕鬆鬆唔鬧交的全隊完成 ...  ^^
時間反而我覺得不太重要... (

花花ctse,
妳呢句好正呀~
不過呢度好多線眼架, 小心呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2010-11-16 20:21 發表
R痕者2010倒數2日...咁多位R痕者心情如何呀???

啱啱琴晚正式收操, 而家心情開始緊張....

升級   4.4%

該用戶從未簽到

無得睇台慶!!!

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-11-17 12:01 發表

花花ctse,
妳呢句好正呀~
不過呢度好多線眼架, 小心呀!

大圍..唔好咁天真啦..人講你又信..唔在乎時間?不過..是但啦...大家都係中國人..
(謊言之國)明嫁喇..
話時話啦..如無意外,果日我都要做陪跑...大家終點見啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2010-11-17 23:35 發表

大圍..唔好咁天真啦..人講你又信..唔在乎時間?不過..是但啦...大家都係中國人..
(謊言之國)明嫁喇..
話時話啦..如無意外,果日我都要做陪跑...大家終點見啦...  

麥麥ching,
我又點會咁天真聽人講就信呢,如果我同你講我都係唔在乎時間,咁你信唔信呢?
我地果隊不約星期六零晨1,2點到終點呀,你要等埋我地呀~

升級   61.1%

該用戶從未簽到

好平靜.

激情喧嘩過後, 一切亦會終歸平靜 . . . . . .

升級   32.33%

該用戶從未簽到

>>唔在乎時間?

咁又係 ... 麥芽糖同麥麥師兄當年練足成半年到頭來唔知點解又唔玩呢 ??
麥芽糖同麥麥師兄唔知有無興玩番時不計時間又真係同人 raise money 的活動 ??

>> 話時話啦..如無意外,果日我都要做陪跑...大家終點見啦...

麥芽糖同麥麥師兄終於有隊肯比你地陪跑啦...   
... 但係我隊同埋某隊都唔係好想見到你地喎... 呵呵 !!

升級   32.33%

該用戶從未簽到

麥麥(沙士)你咩意思 , 唔好係度單單打打 , 你唔該積下口德 ,
口嗅性格多年不改 , 唔好再係度攪風攪雨 , 下次見面我唔想用粗口鬧你.
草草Ivan Chung字

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2010-11-18 01:02 發表
麥麥(沙士)你咩意思 , 唔好係度單單打打 , 你唔該積下口德 ,
口嗅性格多年不改 , 唔好再係度攪風攪雨 , 下次見面我唔想用粗口鬧你.
草草Ivan Chung字

嘩...咁大仇口?咩事呀?我得罪你咩呀?最近就肯定冇新仇喇...舊恨呢?
勞煩你提提我喇....如果你地2公婆對我同麥芽糖咁大仇口既..早排點解仲叫麥芽糖陪你地跑呢?
係tko場見到做咩仲打招呼呢?

憎一個人,恨一個人好閒姐...但係清楚一點啦...我虧欠過你地咩野先?

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2010-11-18 00:30 發表
>>唔在乎時間?

咁又係 ... 麥芽糖同麥麥師兄當年練足成半年到頭來唔知點解又唔玩呢 ??
麥芽糖同麥麥師兄唔知有無興玩番時不計時間又真係同人 raise money 的活動 ??

>> 話時話啦..如無意外,果日我都要做 ...

睇各下字裡行間對我仇恨非常深...我冇玩山6年喇....就算我地曾經結怨都過左6年啦..?
有咩咁大件事你地記足6年呢??

打我一身啦...如果你地覺得舒服d既...我諗我雖然唔講得好大隻,但係捱草草幾拳怕且都仲得既...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2010-11-18 15:09 發表

睇各下字裡行間對我仇恨非常深...我冇玩山6年喇....就算我地曾經結怨都過左6年啦..?
有咩咁大件事你地記足6年呢??

打我一身啦...如果你地覺得舒服d既...我諗我雖然唔講得好大隻,但係捱草草幾拳怕且都仲得既 ...

係咪真架???咁我唔客氣架喇

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 18/11/2010 20:14 發表

係咪真架???咁我唔客氣架喇

X 2, but 等我練大隻d先!!!