香港長跑網  - 長跑長友

21/11 (日) 操車

關閉 [複製鏈接]

升級   44.74%

該用戶從未簽到

係唔係比完賽就比較少人約埋一齊練習?
唔知今個星期日朝早有冇人一齊踩車?
小弟可能會係創新路或者鹿頸踩返轉
有冇人有興趣?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

D 人依家個個都走晒去操渣馬

升級   52.3%

該用戶從未簽到

大賽過後, 大家心理同生理上都要休一休, 調整一下
而且好多朋友要玩山或者做support
大家呢個時間可以計劃下明年目標, 遲一兩個星期再開操都唔遲
我今個星期就來唔到, 魚兄你先努力!

升級   44.74%

該用戶從未簽到

對上個次踩車已經係同rockie兄兩條友係創新路俾人捉個次
開左學之後都少左好多時間做運動
唔知個狀態又跌到咩地步
係咁而練下唔好俾佢跌watt跌得太勁已經心滿意足喇
如果得自己一個人多數會去鹿頸踩返轉,有人陪就係創新路勾下玩下啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 魚蛋明 於 2010-11-19 10:09 發表 對上個次踩車已經係同rockie兄兩條友係創新路俾人捉個次
開左學之後都少左好多時間做運動
唔知個狀態又跌到咩地步
係咁而練下唔好俾佢跌watt跌得太勁已經心滿意足喇
如果得自己一個人多數會去鹿頸踩返轉,有人陪就係創新路勾下玩下啦
...

魚蛋明兄講緊926對上一個禮拜,
成兩個月喎!

三鐵依家好似全部殺科, 攪緊全年總成績頒獎,
jason ching 隨時榜上有名!
陸上兩項好以要等到出年!

依家大家操緊山, 遲啲操渣馬,
真係未必有人去操車!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-11-19 13:26 發表

魚蛋明兄講緊926對上一個禮拜,
成兩個月喎!

三鐵依家好似全部殺科, 攪緊全年總成績頒獎,
jason ching 隨時榜上有名!
陸上兩項好以要等到出年!

依家大家操緊山, 遲啲操渣馬,
真係未必有人去操 ...

玩晒咁多場比賽既人唔係好多, 應該都有d全年大獎攞下, 我地都稱之為勤工獎
過多兩個星期會開操, 希望到時有人會到啦
Rockie, 出年既陸上兩項等你發揮, 都係時候準備啦!

升級   44.74%

該用戶從未簽到

嘩.我自己都唔記得啊
原來已經有兩個月無郁過部單車
個肚腩仔已經好似頭像個公仔咁喇
期望你地復操既時間可以join到你地練下啦