香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki

2011.1.16 龐蓓好心情慈善跑2011

關閉 [複製鏈接]

升級   30.2%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 chisuet 於 2011-1-10 16:53 發表
    我連車邊都必mang到........
    車仔今年要衛冕了.

係喎 !
    車仔都係勁人, 夢璃又係...... 精彩 !   

chisuet 舊年都快架...... 無所謂啦.   

purejoey ching, 哩日應該冇咁多人,
    不如今次打個招呼哩......   

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-1-10 18:38 發表

係喎 !

你今年進步好快, 上次我快過你, 今次應該快我好多.
    爭獎要靠你及夢璃了.
    希望我到時唔會太慢, 累左大家.

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 得得地 於 2011-1-10 18:38 發表

係喎 !

車仔 Vs 夢璃 (曼聯?)
    有睇頭

sure to go to meet you and other that the nicknames are always seen at here.

上次大尾篤應該係入水壩無耐俾你界左...

賽日又係極凍,我又肯定最遲除外套上線...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chisuet 於 2011-1-10 16:53 發表

我連車邊都必mang到........

車仔今年要衛冕了.

我上年只是僥倖JA~
    昨天去拎選手包,望過我同組名單一眼,已經見到有10K 3X分既勁人~

祝大家當日都跑到理想成績~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 purejoey 於 2011-1-10 19:52 發表 車仔 Vs 夢璃 (曼聯?)有睇頭 sure to go to meet you and other that the nicknames are always seen at here. 上次大尾篤應該係入水壩無耐俾你界左...賽日又係極凍,我又肯定最 ...

希望車仔贏到吧

(原因: 我是利物浦fans )

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 purejoey 於 2011-1-10 19:52 發表

車仔 Vs 夢璃 (曼聯?)
    有睇頭

sure to go to meet you and other that the nicknames are always seen at here.

上次大尾篤應該係入水壩無耐俾你界左...

賽日又係極凍,我又肯定最 ...

joey 兄

夢璃 同 曼聯 既讀音差好遠bor~~

咁都可以拉埋黎講都有既

升級   0%

開心

原帖由 LL3578 於 2011-1-11 20:44 發表

joey 兄

夢璃 同 曼聯 既讀音差好遠bor~~ " />" />

咁都可以拉埋黎講都有既 " />" />

「夢璃」同「曼聯」個子音都係「ML」

攪下笑啫,祝你同車仔都跑到最高水準

P.S. 我係曼聯Fans

升級   30.2%

該用戶從未簽到

星期日得9度, 大家要做夠熱身才上線.

登錄/註冊後可看大圖

香港天文台在 2011年01月14日16時30分發出之天氣報告
    (下次更新時間:2011年01月15日11時30分)

登錄/註冊後可看大圖

一 股 強 烈 的 冬 季 季 候 風 補 充 會 在 明 日 抵 達 廣 東 沿 岸 , 並 在 隨 後 數 天 為 該 區 帶 來 寒 冷 的 天 氣 。

圖表簡介
    日期15/1
    (星期六)
    16/1
    (星期日)
    17/1
    (星期一)
    18/1
    (星期二)
    19/1
    (星期三)
    20/1
    (星期四)
    21/1
    (星期五)
    天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
    大 致 天 晴 及 乾 燥 。 早 上 寒 冷 。 天 晴 乾 燥 。 早 上 寒 冷 。 大 致 天 晴 。 早 上 寒 冷 。 短 暫 時 間 有 陽 光 。 寒 冷 。 大 致 多 雲 。 寒 冷 。 多 雲 , 有 幾 陣 雨 。 寒 冷 。 多 雲 。
    北 風 5 至 6 級東 至 東 北 風 5 級 , 離 岸 間 中 6 級東 至 東 北 風 4 至 5 級東 至 東 北 風 4 至 5 級東 至 東 北 風 5 級北 至 東 北 風 5 級北 至 東 北 風 4 至 5 級
    溫度(oC)111691410151216121511141014
    相對濕度(%)50 至 7555 至 7560 至 8060 至 8065 至 8565 至 8560 至 80
    註:「七天天氣預報」主要是提供未來一週天氣情況的大致趨勢,
    本港當天的詳細天氣預測,請參閱「本港天氣預報

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-1-11 22:49 發表

「夢璃」同「曼聯」個子音都係「ML」

攪下笑啫,祝你同車仔都跑到最高水準

P.S. 我係曼聯Fans

咁應該都係曼聯重奪英超冠軍喇,車仔可能歐聯資格都冇~~~
    anyway,星期日一齊努力~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

出戰嘅ching/ctse, 加油呀

升級   0%

開心

聽日有份出戰既跑友同埋我既隊友,加油呀~~~

*我黎緊果兩個禮拜日都有比賽,唔知咁樣既安排會唔會對自己既表現有影響la~~
    到時就會知
    而我呢次既bib no. 非常好意頭,"孖8"

登錄/註冊後可看大圖

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-1-15 16:16 發表
    聽日有份出戰既跑友同埋我既隊友,加油呀~~~ " />" />

*我黎緊果兩個禮拜日都有比賽,唔知咁樣既安排會唔會對自己既表現有影響la~~
    到時就會知
    而我呢次既bib no. 非常好意頭,"孖8" " />" />

http:/ ...

夢璃ching,加油呀

升級   0%

開心

我打敗仗聽朝缺席,祝各位Ching Ctse 跑出理想成績

升級   71.58%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-1-15 17:09 發表
    我打敗仗聽朝缺席,祝各位Ching Ctse 跑出理想成績

ME TOO , 考慮中.... ...... 希望起身都OK的話就來!

各位師兄師姐們 , 戰鬥吧! 燃燒吧!

升級   0%

擦汗

原帖由 LL3578 於 2011-1-15 16:16 發表
    聽日有份出戰既跑友同埋我既隊友,加油呀~~~

啱啱先發現, 集合地點唔係我心目中嘅地方.
    好彩啫... 如果唔係, 住東涌都遲到......   

你終於有報西貢跑呀 ?
    四出征戰土地盃賽喎 !

祝 成功 !   

升級   0%

開心

原帖由 得得地 於 2011-1-16 00:56 發表

啱啱先發現, 集合地點唔係我心目中嘅地方.
    好彩啫... 如果唔係, 住東涌都遲到......   

你終於有報西貢跑呀 ?
    四出征戰土地盃賽喎 !

祝 成功 !   

西貢果場其實我一早都留意住
    只不過而家去到長跑賽季既中期
    我唔報番多D賽事玩點得
    皆因我係季初唔係跑左好多場比賽咋

Anyway,陣間見

升級   14.3%

該用戶從未簽到

回復 62# 的帖子

恭喜完成及得獎ching/ctse

我見到蔡達明差少少就比架的士撞到, 大會d賽道安排有d問題

升級   0%

該用戶從未簽到

好危險咁喎!

升級   0%

擦汗

主場, 食埋早餐返嚟嘞 !   

好多謝 [夢璃] 帶隊, 跑出好成績.
    另外, 好多謝 chisuet 報名安排.   

我哋隊際 長跑長友 ~ Jelly Collection
    以 2hr 59min 9sec 攞到隊際第六 !   

我自己跑大約 1hr 21sec.
    (賽道比想像中長好多, 長咗大約有 3km !)
    (黑人 Thomas 都要跑 ~ 42min.)

另外, 恭喜 chairman 攞個人獎項.
    Thank you Eddie ching 嚟打氣加影相 !