香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.1.16 龐蓓好心情慈善跑2011

關閉 [複製鏈接]

升級   30.2%

該用戶從未簽到

升級   71.58%

該用戶從未簽到

大會將賽事距離修訂為 12.76 k
各位師兄師姐可以留意下 ... 計計自己的均速!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

東涌是本人的主場, 這慈善跑亦是我第一次攞到獎牌的賽事.
    剛剛以個人名義, 寫了一些意見, 用電郵寄給 [心晴行動], 以表支持及希望作出改進.     

內容主要關於:

讚賞主辦機構及義工
    賽程的總長度及里數牌可以多加留意.

特別提出當日警察對跑手的安排及態度,
    希望在路線選擇, 封路措施或警方安排方面, 可以多加考慮或溝通處理.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-1-20 19:45 發表
    東涌是本人的主場, 這慈善跑亦是我第一次攞到獎牌的賽事.
    剛剛以個人名義, 寫了一些意見, 用電郵寄給 [心晴行動], 以表支持及希望作出改進.     

內容主要關於:

讚賞主辦機構及義工
    賽 ...

謝謝你

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 chisuet 於 2011-1-20 08:28 發表
    亦恭喜你及ricch ching得獎.
    話時話, 又話1月18日公佈成績, 但到而家都仲未見到.

終於都出咗成績嘞 !   

http://www.jmhf.org/jmhf-web/run2011/results.html

參加隊際, 成績就分開計, 亦都冇個人獎項.

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-1-21 13:09 發表

終於都出咗成績嘞 !   

http://www.jmhf.org/jmhf-web/run2011/results.html

參加隊際, 成績就分開計, 亦都冇個人獎項.

前5名15個跑手, 當中除一人外其餘都能做到平均4分26秒1k (最快的消防其中1個更達3分40秒, 若跑10k應可在36分內完成).
    完全心服口服! 我們能夠在他們之後得第6已很榮幸, 亦很滿意!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 chisuet 於 2011-1-21 13:22 發表

前5名15個跑手, 當中除一人外其餘都能做到平均4分26秒1k (最快的消防其中1個更達3分40秒, 若跑10k應可在36分內完成).
    完全心服口服! 我們能夠在他們之後得第6已很榮幸, 亦很滿意!

我計番我自己果日平均每km既時間係同前5名15個跑手既4min26sec/km 差唔多
    我就4min27sec/km
    但自己果次既表演就真係唔多滿意
    意外頻生(甩左兩次鞋帶)
    不過冇計,除左渣打,呢場係我第一次跑長過10km既比賽
    根本發揮唔到我真正既水準