香港長跑網  - 長跑長友

查看: 4681|回復: 31

Garmin Forerunner 110 update

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   6.65%

該用戶從未簽到

有無人知到點樣可以一次過或選擇性delete history data ?當然唔係逐個逐個data delete lar.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   6.65%

該用戶從未簽到

Thank piyray ching

升級   30.9%

該用戶從未簽到

310XT 都有update

升級   0%

該用戶從未簽到

請問樓主, update同唔update有咩分別?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   38.5%

該用戶從未簽到

原帖由 iloverunning 於 2010-11-24 09:21 發表
Garmin 岩岩出左個 firmware update for 110, fix 左一個有機會 delete 晒所有 data 既 bug. 好唔好彩慘劇已經三星期前發生左係我隻 110 度

Anyway, 如果你地唔想唔見晒 d data, 就建議你快 d update. Downloa ...

Ching 條Link 邊個係110update ar?
  •                         WebUpdater, Ver. 2.4.2,                         as of Mar 31, 2010,                         Download <-------呢個?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

THX樓主

而家UPLOAD野. 發現地圖變左英文而且個地圖蒙左好多(唔係以前果個中文版)

請問有咩方法可以用番以前中文個地圖?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2010-11-25 12:46 發表

係啦,唔係好慣。我嘗試接受佢。

以前好好多呀. 原來唔係只係我有咁既問題. 仲要慘到連D舊野都變埋...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iloverunning 於 2010-11-25 20:57 發表
個 map 唔關 firmware update 事, up 唔 update 佢個 website 都已經轉左用 Bing (即係 Microsoft) 個 map. 以前佢係用 Google Maps 的. Garmin 個 forum 都已經有好多人嘈, 都係冇用.

唔轉好過轉啦. 直頭係差... google果個真係正好多.

升級   64.21%

奮鬥
  • 簽到天數: 7 天

冇用架,個高層都話知bing唔掂,但係有野要用佢喎.
    r哂頭,可以咁樣答客人既.

如果用佢個earth既kml,可唔可以夾到去google map黎睇番?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iloverunning 於 2010-11-27 10:17 發表
    用 Google Chrome Browser 加裝呢個插件似乎係暫時最好既 option:

https://chrome.google.com/extensions/detail/fbeiifjiimghhaijicmdphhpockpbldc

我已經用緊, 好正.

可惜只有activity版面得. player仲未得

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 iloverunning 於 2010-11-30 16:54 發表
    Bad news for the update:

https://forums.garmin.com/showthread.php?t=13983

我都有相同問題, 自從 update firmware 之後心跳讀數會經常消失 希望 Garmin 可以好快再 update...

我都遇到同樣問題
    心跳帶換o左電池都係咁