香港長跑網  - 長跑長友

713荃灣比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

有冇ching ctse參加713荃灣黃昏比賽呀?可冇人那天渣大旗影大合照呢?
628衝城的ching,我第一次跑這段比賽,到時我們要留意什麼地方呢?

升級   41.95%

該用戶從未簽到

我無報名,但應該可以同各位師兄 / 姐打氣、影相,(註︰朝早有場水陸已經玩殘,夜晚一定跑唔郁 )
其實無咩要注意,因為基本上係平路,要注意唔好跌落引水道! 路窄小心同可能要忍讓!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2008-6-29 23:03 發表
我無報名,但應該可以同各位師兄 / 姐打氣、影相,(註︰朝早有場水陸已經玩殘,夜晚一定跑唔郁hj" /> )
其實無咩要注意,因為基本上係平路,要注意唔好跌落引水道! 路窄小心同可能要忍讓!

cfchan ching,首先謝謝你那天幫大家打氣及影相,那段路有冇上落斜位?

升級   54.9%

該用戶從未簽到

回復 3# 的帖子

威威兄,賽道係全平路,不過比較窄少少
ching最好排前d
另一方面有不少ching都參加了 (包括小弟): " />

https://www.longrun.hk/forum/view ... tra=page%3D2&page=1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-6-29 23:12 發表
威威兄,賽道係全平路,不過比較窄少少
ching最好排前d
另一方面有不少ching都參加了 (包括小弟): " />" />

https://www.longrun.hk/forum/view ... tra=page%3D2&page=1

多謝Ram兄提點,到時大家就霸過好位置出發啦!自己亦定下38mins內的目標完成

升級   73.7%

該用戶從未簽到

我記得好似有欄杆。所以也不用太擔心跌落引水道,反而條賽道就真係比較窄。

升級   0%

該用戶從未簽到

可能上得長跑網太多,攪到自己報跑的比賽跑幾多公里都亂晒龍,我以為今次係跑8公里,原來10公里先正確,所以我的目標時間係47分鐘內完成至啱!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

祝威威兄理想達到
另外此賽道開始頭1-2k都有欄杆既,但之後係完住無欄杆架 !
所以都要小心d呀~

原帖由 waiwaibrother 於 2008-6-29 23:21 發表
多謝Ram兄提點,到時大家就霸過好位置出發啦!自己亦定下38mins內的目標完成

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 waiwaibrother 於 2008-6-30 22:38 發表
可能上得長跑網太多,攪到自己報跑的比賽跑幾多公里都亂晒龍,我以為今次係跑8公里,原來10公里先正確,所以我的目標時間係47分鐘內完成至啱!

其實起初見到waiwai兄你定38既時侯,我已經好驚,原來你既實力係咁........
原來係47分先係

早少少去我估會好d,因為起跑都好細,如果要有前排都唔係咁易

升級   0%

該用戶從未簽到

一齊努力!

我上年第一次跑渣打半馬,跑到尾段開始腳痛不過都死頂完成咗,最後用咗2'05"。
來緊713係我第二次參加比賽,目標45-50"內完成。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-7-2 14:34 發表
我上年第一次跑渣打半馬,跑到尾段開始腳痛不過都死頂完成咗,最後用咗2'05"。
來緊713係我第二次參加比賽,目標45-50"內完成。

Ching第一次比賽就參加半馬真係利害,而且時間都不錯!小第玩左渣打(10公里)三年都未有信心參加半馬,不過今年我會嘗試下,現在都積極同長跑網的ching ctse一同練氣。713比賽大家一齊努力外,記得注意安全!

升級   35.4%

該用戶從未簽到

WAIWAI ching , 比心機
努力加油,注意安全
祝ching當日神力狂跑,完成比賽

升級   54.9%

該用戶從未簽到

威威兄說得對,要注意安全至上,長跑長友!

原帖由 waiwaibrother 於 2008-7-2 23:04 發表
Ching第一次比賽就參加半馬真係利害,而且時間都不錯!小第玩左渣打(10公里)三年都未有信心參加半馬,不過今年我會嘗試下,現在都積極同長跑網的ching ctse一同練氣。713比賽大家一齊努力外,記得注意安全!

升級   0%

該用戶從未簽到

祝 c hing & c tse 們當日目標內完成比賽

add oil !!!!

但是小弟上星期日跑步"pk"左

希望713去到

同完成比賽

到時見

升級   54.9%

該用戶從未簽到

龜兄要保重身體,祝早日康復
713見啦!

原帖由 龜速行 於 2008-7-3 00:06 發表
祝 c hing & c tse 們當日目標內完成比賽

add oil !!!!

但是小弟上星期日跑步"pk"左

希望713去到

同完成比賽

到時見

升級   0%

該用戶從未簽到

thank u

ram c hing

到時見

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 12# 的帖子

waiwai兄:
大家咁話啦, 都係安全最緊要.
ching今次有冇一個目標時問呢?

升級   80%

該用戶從未簽到

各位ching,我第一次參加比賽,我想問d私人物品放邊?

升級   82%

該用戶從未簽到

大會有提供行李貯存區,但不保証安全

白頭佬