香港長跑網  - 長跑長友

終於入左 310xt 啦~

升級   82.33%

該用戶從未簽到

但本身英文好差,又冇中文說明書,而家真係好難上手....

升級   0%

該用戶從未簽到

請問閣下響邊度買? 拿回去問他吧!
如果佢唔啋你,就去香港總代理處問吧,肯定會答你的。
香港總代理地址:中環雲咸街14-16號,王仲銘商業大廈5樓。電話:25258810
MTR中環站,D1出口右轉,沿畢打街過左皇右大道中直上就是雲咸街,過一次馬路(橫街)後,第二個街口前左轉就係王仲銘商業大廈,電梯按5字便可。

再唔係,有冇機會黎參加我們既約跑,星期三晚7:30pm黎將軍澳運動場,小弟教你!

升級   82.33%

該用戶從未簽到

亮哥真係唔該哂你先!~

我0係毅x買既,剛剛先叉緊電,等我聽日試跑下摸索下先~   (因為暫時都未用過)

講真,你地既約跑活動我一向都好想參加,不過工作關係,除放假外都好難跑到夜晚.... 你地係咪逢星期三都會0係0個度練跑? 如是,有機會我都過黎玩下先~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kofelix 於 2010-12-2 22:49 發表
亮哥真係唔該哂你先!~

我0係毅x買既,剛剛先叉緊電,等我聽日試跑下摸索下先~   (因為暫時都未用過)

講真,你地既約跑活動我一向都好想參加,不過工作關係,除放假外都好難跑到夜晚.... 你地係咪逢星期三都會0係0 ...

唔一定星期三去TKO的,小弟既意思係,無時間去買果間公司或總代理學用這錶,可以來找小弟,小弟會星期一晚去浦崗村運動場跑,星期三晚去TKO。
嘩! 毅X買,$37xx咁捨得既? 前些時本網搞團購只需$2900。

升級   82.33%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-12-3 00:11 發表

唔一定星期三去TKO的,小弟既意思係,無時間去買果間公司或總代理學用這錶,可以來找小弟,小弟會星期一晚去浦崗村運動場跑,星期三晚去TKO。
嘩! 毅X買,$37xx咁捨得既? 前些時本網搞團購只需$2900。

$35xx....

0個時冇睇到個 post....

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟有兩隻DVD,是香港代理送的,一隻係講garmin connect上載資料方法及如何盡量利用garmin connect set goal等等,一隻係講各款garmin GPS錶既用法,不過兩隻都是講英文的,唔知閣下有無興趣要,可以關掉聲音,齋睇戲應該都學到少少用法既。
其他網友如有興趣也可PM小弟留聯絡方法及如何交收。

升級   82.33%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-12-3 09:40 發表
小弟有兩隻DVD,是香港代理送的,一隻係講garmin connect上載資料方法及如何盡量利用garmin connect set goal等等,一隻係講各款garmin GPS錶既用法,不過兩隻都是講英文的,唔知閣下有無興趣要,可以關掉聲音,齋睇 ...

經過今朝既實戰,佢d基本功能都識用,但最唔明就係 set goal,set 左之後又唔見佢有d咩指引教我練,唔知 set 黎做咩...??

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 kofelix 於 2010-12-2 08:54 發表

$35xx....

0個時冇睇到個 post....

$35XX = almost $450 US, you can buy two 310 XT here...Wow!

升級   82.33%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2010-12-6 08:43 發表

$35XX = almost $450 US, you can buy two 310 XT here...Wow!

呢度團購唔係要 $2900 咩....?.?

升級   30%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2010-12-6 08:43 發表 $35XX = almost $450 US, you can buy two 310 XT here...Wow!

310xt w/HRM cost $399USD in US