香港長跑網  - 長跑長友

有無人有多件衫借或者賣比我呀- -我要大馬

升級   86.6%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

因為我無入會...但都好想有長跑網既衫去比賽-,-咁多年都係自己跑...唉...希望有多d人一諂交流心得同練習啦....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

tn ching,

會不會考慮下入會呢
    現在入會只要填份form+會費$20 (而且多數每年續會不用費用)

因為網衣公開發售期已在11月結束
    現在只剩少量的網衣只會留給會員使用(雖然是已經無大碼)

而所有關於網衣的事情
    都會集中在
    會員討論區(長跑網會員才看到的)
    內的 會員互助區 中討論

Kin in Running

升級   86.6%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 shogikin 於 2010-12-8 23:07 發表
    tn ching,

會不會考慮下入會呢
    現在入會只要填份form+會費$20 (而且多數每年續會不用費用)

因為網衣公開發售期已在11月結束
    現在只剩少量的網衣只會留給會員使用(雖然是已經無大碼)

而所有關於網衣的事情 ...

想入...但係唔知係邊到有表拎= =本人住熙鞍山既...想入會..不過工作問題組烯都無時間.加上要練習...
    有無方便d既方法可以入-,-""""衫個到呢...無大馬...中馬唔知岩唔岩...
    想問下..自己去車一件得唔得-,-"""我搵公司做讚助正幾件都唔錯一_一"
    早一兩年我去比賽都係有朋友既公司正件衫比我跑-,-

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

多謝 tn ching
    支持長跑網,長跑網網衣

入會方法:
    可以入$20入長跑網戶口
    印個表
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5691
    填好
    email 給我們
    附加jpg檔案:申請表+銀行入數+相片(用在長跑網會員證上)
    便可

Kin in Running