香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.3.20 K-Swiss 城市之王挑戰賽 (賽事取消)

關閉 [複製鏈接]

升級   42.8%

無聊
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 schnix 於 2011-3-1 09:52 發表

我都有報哩個比賽, 不過都係心灰意冷啦
    一路都收唔倒佢地confirmation, 一收到就將我分左做group, 睇晒人家d 資料, 同時我又唔知邊個會囉晒我d 資料
    連emergency contact d 資料都出埋, 真係連累埋 ...

幫我分組都無所謂,最差係show哂d個人資料

升級   43%

該用戶從未簽到

其實都唔知攪唔攪得成,錢又收哂,息佢地都賺唔少喇!

升級   79.4%

該用戶從未簽到

原帖由 leoleebi 於 2011-3-1 11:48 發表 你好得悉確認函的資料有問題,我們昨日傍晚7時22分已即時終止正在發放之電郵,並核對所有電郵副本,查明原因。正常情況下,我們發出賽事確認函予參賽者,在正式發出電郵前,資訊科技部會先做小量的測試範本, ...

咁講, 即係報左接力既參賽者, 既資料先外洩左.....omg....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 stephensuen 於 1-3-2011 12:33 發表

我成為82人中的其中一人

但我係個人賽既喎, 我都有另一個人既資料SEND 左俾我...
    即係果82個人先會俾人睇到, 我個人賽既就只會睇到人, 而自己既資唔會俾人睇到?

升級   100%

開心

原帖由 tommyleung 於 1-3-2011 13:22 發表

咁講, 即係報左接力既參賽者, 既資料先外洩左.....omg....

YES.. 我唔係接力組, D INFO 無俾人睇到(佢話), 我就當然可以大事化小, 但其他82人既INFO 咁流出來, 真係唔知佢地點計..
    如果當中有D 律司OR 名人(有錢佬OR 藝人) OR 一D 乜都要推上報既人, 咁SPORTSOHO 今次都會幾大鑊..有排賠錢..

升級   100%

開心

原帖由 ericlam 於 1-3-2011 11:46 發表

我都收到d錯料,後來更正了。。。

應該是email programming 的錯,那個set autoemail 的 人誤把grouping set 錯就會有這個情形。。 如果這個事在美國,歐洲發生,sportsoho 可以關門了,給人告 ...

唔駛歐美, 香港都可以告.. 告到CLOSE 就未必有咁勁, 但一人賠一萬幾千, 都講緊成幾十萬..., 如果有D 告得勁D, 加加埋埋賠成百萬都可能有之.....
    我唔想SPORTSOHO 會因為咁而CLOSE

升級   42.8%

無聊
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 wlau 於 2011-3-1 14:09 發表

但我係個人賽既喎, 我都有另一個人既資料SEND 左俾我...
    即係果82個人先會俾人睇到, 我個人賽既就只會睇到人, 而自己既資唔會俾人睇到?

搞錯左,我不是82人的其中一人,我依家睇倒1個ctse既資料,但就唔知其他人睇唔睇倒我

升級   50.5%

開心
  • 簽到天數: 4 天

我都不是參加接力,但收到的第一份錯誤電郵,內容見到了加一位CTSE所有資料,所以我想我都是其中82人次一。

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

Hello Alan,

得悉資料出現問題,本司已即時終止正在發放之電郵,並核對所有電郵副本資料,查明出錯原因。
    正常程序下,本司於每次發出確認函前,均會導出小量參賽者資料作測試範本。今次事件,操作員於發出正式確認函時,誤發測試範本予參賽者,本司為此深表歉意。本司保證並無發放個人組別之參賽者資料予任何人。
    對於今次事件,本司再次表示歉意,並感謝閣下的通知。如有任何疑問,請電郵致 [email protected] 查詢。造成任何不便之處,敬請原諒。
    運動版圖有限公司
    http://www.sportsoho.com
    http://www.facebook.com/hksportsoho
    http://www.facebook.com/keymansoho
    電話: +852 2117 1011
    傳真: +852 2117 0023

We apologize for the incorrect application information.doc

29 KB, 下載次數: 153

升級   14.74%

該用戶從未簽到

aaaaaaaaaa

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2011-2-28 21:48 發表
    就算真係報左 team 都無需要將team members 詳盡資料列出來,真係超錯!

資料比人睇晒. 真過份!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 john 於 2011-2-28 21:44 發表
    Revised confirmation was sent, but it doesn't help for the leakage of our personal infomation. Seems that K-Swiss or Sportsoho own us runners an apology, at least.

一齊嘈佢啦. 我d資料都比人睇晒!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2011-3-1 14:17 發表

YES.. 我唔係接力組, D INFO 無俾人睇到(佢話), 我就當然可以大事化小, 但其他82人既INFO 咁流出來, 真係唔知佢地點計..
    如果當中有D 律司OR 名人(有錢佬OR 藝人) OR 一D 乜都要推上報既人, 咁SPORTSOHO 今次 ...

個人組既被錯誤編左去接力組. .. 資料比人睇晒. 跟住又編番你去個人組. Sportsoho真係有冇搞錯.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2011-3-1 22:56 發表
    Hello Alan,

得悉資料出現問題,本司已即時終止正在發放之電郵,並核對所有電郵副本資料,查明出錯原因。
    正常程序下,本司於每次發出確認函前,均會導出小量參賽者資料作測試範本。今次事件,操作員於發出正式確 ...

本司保證並無發放個人組別之參賽者資料予任何人。....

咁都講得出... 我係個人組架.. 比人發左去第2位Ching度當係接力組.. .. 講大話?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

恐怕我都係那82人的其中一人了。

但大會今次真係好過份,全部私隱都冇哂。

升級   80.67%

該用戶從未簽到

估唔到我都中咗, 咁攪法下次唔會再參加呢個機構攪嘅比賽.

升級   46.67%

該用戶從未簽到

今次攪得成至算啦!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

真係好過份呀。

升級   8.5%

開心

仲未有 details??

升級   44.6%

鬱悶

Details released :"中山紀念公園 至 中環3號碼頭 (來回2圈)"