香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-

將軍澳逍遙約跑 2 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 16-12-2010 00:37 發表

都話我同你無緣無份架啦..... 提子汁

哈哈, 下次妳去個次, 我再帶俾妳飲啦

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-12-16 00:27 發表
有相睇啦...

http://picasaweb.google.com/kakasing1124/Dec1520102Gathering#

頭暈...訓先呀!!!

早抖!!!

昌哥,可否key我個貓樣上去

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 馬神 於 2010/12/16 00:38 發表

哈哈, 下次妳去個次, 我再帶俾妳飲啦 " />" />

係咪見者有份先

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2010-12-15 23:57 發表
    christy麻唔o黎, 好唔開心呀!!

你而家咁多fans... 我好驚呀

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-12-16 01:12 發表
    15/12/10 (星期三) 將軍澳消遙跑兩週年Gathering跑

今日既主角係約跑兩週年. 係以往為TKO約跑出過力既一眾開跑功神. 多謝校長! 多謝車仔! 多謝活活! 多謝JC!
    當然. 如果無左各位一直以黎都咁支持TKO. 呢度就家不 ...

盟主的文采越來越令人感動。。。

升級   28.85%

該用戶從未簽到

好凍吖。記得着多件衫吖!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

小弟未能現身, 真係唔好意思
    惟有俾小小驚喜大家, 大家唔水客氣
    要多謝Rebecca就真, 要勞煩佢

睇到大家既報告, 真係玩得好開心

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-12-16 01:28 發表

盟主的文采越來越令人感動。。。

同感.... 盟主既文采真係有感染力.. 愈睇愈正.............

升級   11.35%

該用戶從未簽到

尋晚真係好正... 太多野飲啦....多謝哂大家的紅酒及rum酒(硬野都出埋..飲死人咩)

個人特別喜歡在風雨中跑步.. 好似昨晚的情況. 天氣凍不特止. 還要應付迎面而來的冷雨. 箇中滋味真的自己才知道.. 更難得有一大班傻既一起跑....多謝大家.......

都係個句啦.....飲杯啦.......................

升級   18.2%

該用戶從未簽到

2週年大家都好高興好high.

多謝車仔, 校長, 校監, 副校, 各位同學.  跑得開心, 食得開心, 嘈喧巴閉好開心.

多謝sue兄蛋糕, 多謝森美義載.

Christy......姐, 你唔嚟真走寶.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-12-16 09:49 發表
    尋晚真係好正... 太多野飲啦....多謝哂大家的紅酒及rum酒(硬野都出埋..飲死人咩)

個人特別喜歡在風雨中跑步.. 好似昨晚的情況. 天氣凍不特止. 還要應付迎面而來的冷雨. 箇中滋味真的自己才知道.. 更難得有一大班傻 ...

大師兄.......你傻架?........不過我都係!  回程時落全大雨逆風跑, 真係要出盡力同佢死過咁 - 個下覺得自己好堅............強.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-12-16 10:06 發表

大師兄.......你傻架?........不過我都係!  回程時落全大雨逆風跑, 真係要出盡力同佢死過咁 - 個下覺得自己好堅............強.

黃師傅... 你好似已經完成恢復了bor...............等睇表演........

升級   0%

該用戶從未簽到

兩週年真係好開心, 期待三週年既來臨 , 大家都長跑有友 " />" />

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-12-16 10:50 發表

黃師傅... 你好似已經完成恢復了bor...............等睇表演........

事實上, 從來未好過, 只係毒癮發作, 唔跑唔舒服, 所以唔理咁多照跑.

昨晚一聽見拳王話有神醫, 又諗住去睇下.  係呢, 拳王你仲未PM比我喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 16-12-2010 11:17 發表

事實上, 從來未好過, 只係毒癮發作, 唔跑唔舒服, 所以唔理咁多照跑.

昨晚一聽見拳王話有神醫, 又諗住去睇下.  係呢, 拳王你仲未PM比我喎.

黃C 你咁都叫做未好番? 如果好番晒, 咪介屎人....

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-12-16 11:17 發表

Give it to u tonight...Sorry Sorry!!!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-12-16 11:17 發表

花子個邊都好似有個"eason" 好得嫁bor.. 等我問下佢先.

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜恭喜 !   2週年大家都好高興,好high.

升級   35%

該用戶從未簽到

多謝sue 姐蛋糕 !!!!!
    多謝Louis的相!!
    琴晚的確好開心, 在大風大雨凍凍地下跑好鬼正!!
    多謝大家!