香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 2 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 QQ爸爸 於 2010-12-16 22:08 發表
尋晚兩週年聚會~超正!超開心!
多謝各位師兄師姐0既蛋糕, 紅酒, 禮物及熱情款待!!!
希望大家長跑長友, 期待3,4,5,6….週年既來臨!!!

p.s 多謝昌哥做我私人教練~特別加操"3重天"特訓....啤酒->紅酒->rum酒->紅酒- ...

依.........呢兩日唔見昌哥出post 既.. 唔通就係咁俾q爸攪定左?

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-12-16 19:05 發表

盟主果然係TKO 舉足輕重既人物呀 !!.

你地每一位都是我跑步的原動力。看到那麼多師兄/姐跑步,跑得那麼好,覺得自己很渺小啊。。

今天早上也早點起床,跑了6k,是很小,但鼓起勇氣爬起床,在冷天跑都要一點點動力啊。。

希望週日看到在沙田大家見,我跑10km,希望比大家跑半馬的快回終點吧。。。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-12-17 09:02 發表

依.........呢兩日唔見昌哥出post 既.. 唔通就係咁俾q爸攪定左?

第日差d番唔到工呀

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ericlam 於 2010-12-17 09:44 發表

你地每一位都是我跑步的原動力。看到那麼多師兄/姐跑步,跑得那麼好,覺得自己很渺小啊。。

今天早上也早點起床,跑了6k,是很小,但鼓起勇氣爬起床,在冷天跑都要一點點動力啊。。

希望週日看到在沙田大 ...

咁冷都可以黎一個晨早跑, 依一方面真係更加值我我去學習呀, 讚好呀

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-12-17 10:46 發表

咁冷都可以黎一個晨早跑, 依一方面真係更加值我我去學習呀, 讚好呀

X2

真係無幾多人做到.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-12-17 11:49 發表

x 2 太少啦.
咁冷都可以黎一個晨早跑, 依一方面真係更加值我我去學習呀, 讚好呀 x 911 " />" />  
X911

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-12-17 11:49 發表

x 2 太少啦.
咁冷都可以黎一個晨早跑, 依一方面真係更加值我我去學習呀, 讚好呀 x 911 " />" />  

實不相瞞,我錯過了鬧鐘,但剛好有生理需要起床了,見天氣不錯(沒下雨),便出去跑跑。都是早45分鐘起床。。

今天感覺比作天warm 些,可能沒下雨,作天在等巴士上班時冷到 

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 17-12-2010 10:44 發表

第日差d番唔到工呀

昌哥冇理由咁易俾人隊到既...... 下次再同Q爸飲過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 17-12-2010 11:49 發表

x 2 太少啦.

x 7777

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-12-17 13:03 發表

昌哥冇理由咁易俾人隊到既...... 下次再同Q爸飲過 " />" />

係啦...可能無心理準備有人可以同佢練過.....所以有d輕敵... 點知原來Q爸既酒量係咁堅......失敬....失敬...

升級   7.37%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-12-17 13:44 發表

係啦...可能無心理準備有人可以同佢練過.....所以有d輕敵... 點知原來Q爸既酒量係咁堅......失敬....失敬...

大師兄~我酒量一般嫁炸@@"不過我o個晚坐定定比昌哥隊;而昌哥隊完我再隊其他人.....所以昌哥讓我半臂!!!
下次你地唔好一齊隊我= =" 唔係Q媽下次唔信我每逢星期3去跑步.....(成個醉貓返屋企)

升級   66.84%

該用戶從未簽到

原帖由 QQ爸爸 於 2010-12-18 01:10 發表

大師兄~我酒量一般嫁炸@@"不過我o個晚坐定定比昌哥隊;而昌哥隊完我再隊其他人.....所以昌哥讓我半臂!!!
下次你地唔好一齊隊我= =" 唔係Q媽下次唔信我每逢星期3去跑步.....(成個醉貓返屋企)

Q爸 你邊到一般呀
依我所見你好有潛質就真