香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Oakley眼鏡一問

升級   15.79%

該用戶從未簽到

想問問大家邊到買O記會平D?
小弟有興趣入副radar呀.....
唔該大家
+1 0
上一篇︰樂善行121210 (隨便影)下一篇︰2010 樂善行 - longrun.hk

升級   38.95%

該用戶從未簽到

EBAY超平,不過冇香港代理

升級   29%

該用戶從未簽到

名士眼鏡         沙田廣場三樓42號舖

未必係最平, 但係最多款
行過好多大BRAND, 好多連CATALOG都冇

升級   77.89%

該用戶從未簽到

香港代理(Frontside Ltd)都係比定價你...唔會平!
如果佢知有人賣得低過Manufacturer Suggested Retail Price 會 black list 間shop以後唔會比佢賣oakley
可以去旺角英雄地"統工"睇吓
佢哋ge MSRP 係 cost ge 一倍~~~

升級   64.74%

該用戶從未簽到

升級   83.68%

開心
  • 簽到天數: 1 天

旺角電器街近山東街有間舖仔8折. 算唔算平就唔知喇.

升級   38.95%

該用戶從未簽到

我副LIVESTRONG JAWBONE喺EBAY BID,出面"機家"SPORT原價賣$2080,冇折~
    就算七折都要成1400蚊左右~
    但我就1300蚊鬆D連埋運費有貨到手,不過唔係行貨冇香港代理保養~
    但你俾錢香港代理一樣會幫你維修,佢當你過左保養咁計啫~

升級   77.89%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

副 Livestrong Jawbone 入得幾好價位
    來貨價都要成千~~~
    Oakley QC ok 的
    追咗咁多副都係得1副要寄返比佢整

升級   15.79%

該用戶從未簽到

唔該曬各位既advice!
    小弟感激不盡

升級   77.89%

該用戶從未簽到

一般普通Radar來貨價900
    賣1600-1800 (100% mark up)
    塊鏡靚d就貴d

升級   77.89%

該用戶從未簽到

買Radar
    亞洲人最好買Path或Pitch鏡
    Range 鏡太大塊, 帶完面珠done會有印

記得試清楚先買!

升級   15.79%

該用戶從未簽到

唔該曬ching!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

好貴呀. 有冇人用其他牌子一千以內又ok?

升級   77.89%

該用戶從未簽到

無錯!真係好貴!但係值得!
    Oakley貴在佢d鏡,做晒xyz axis,用乜角度望嘢都唔變形
    仲要shotgun射埋來都唔爆~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

咩shotgun?

升級   77.89%

該用戶從未簽到

回復 15# 的帖子

雷鳴登san彈鎗~~~

升級   10.33%

該用戶從未簽到

一分錢,一分貨,Made in USA 同國產野爭好遠呀!!! 我副Oakley戴咗咁耐未試過起霧, 就算有佢會自已即散

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 chunkeewong 於 2010-12-27 22:25 發表
    無錯!真係好貴!但係值得!
    Oakley貴在佢d鏡,做晒xyz axis,用乜角度望嘢都唔變形
    仲要shotgun射埋來都唔爆~~~

Oakley貴在佢d鏡-->是的...我糸官塘cs問過我對half jacket 同 flak jacket 換鏡片...XLJ 同STD一樣價($950), 我是用polarize鏡片的...但糸唔明佢D HD coating 点解唔做埋鏡內面...鏡外糸好堅"飛水飛油"...但鏡內面依然"留汗/油"痕...

升級   77.89%

該用戶從未簽到

Oakley就係王道!
    可惜有近視真係好麻煩...
    為咗佢我選帶con...

升級   100%

該用戶從未簽到

為咗佢我選帶con...x2, btw...唔知ruby project同oakley 有無得揮呢??!!