香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth

7月11日屯門<>湖蝶灣(慢跑) 網友網跑 試新工能,須要各參加者自行按鍵報名的。

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

一向要儲"火"跑(713)比賽的我,都比Ken兄的誠意打動了!ken兄明晚你盡情跑啦!包尾個位不要同我掙呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好同我爭啦, ching

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kennethwat 於 2008-7-10 23:24 發表
    711 兄明晚小弟和charson 應該不到,大家玩得開心d" />hjk" />

今晚咩事@@?
    個仔唔舒服??

升級   97.05%

該用戶從未簽到

711 Ching,

今晚你帶隊由鄧記跑去屯門碼頭方向 - 蝴蝶灣更衣室再沿路捷返,這路段我很熟識,很好跑無問題,你同Ken ching 也試過路準備充足,很細心,但在晚上跑過屯門碼頭后 -美樂花園這一段因太多樹比較黑,最好大家一齊跑,小心些,或到屯門碼頭后便捷返,碼頭也有公厕幾乾淨,可在公厕對著的啓豐商場內補水。
    另跑到湖山路經過新華倉后,那裹是 44,44A 綠色小巴總站,此小段路不好快跑,要小心,亡命小巴出入沒眼的!

升級   35.4%

該用戶從未簽到

大家今晚見
    不過我太耐無跑+好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-7-11 12:46 發表
    711 Ching,

今晚你帶隊由鄧記跑去屯門碼頭方向 - 蝴蝶灣更衣室再沿路捷返,這路段我很熟識,很好跑無問題,你同Ken ching 也試過路準備充足,很細心,但在晚上跑過屯門碼頭后 -美樂花園這一段因太多樹比較黑,最好 ...

P兄, 今晚人不來, 但都留字要我們注意的地方, 實在有心 ....

會記住那幾個地方!!

升級   0%

該用戶從未簽到

真係唔該哂地膽 pwong 兄, 下次有機會有時間就黎join我地, 期待中...
    711MF 該用戶已被刪除

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-7-11 12:46 發表
    711 Ching,

今晚你帶隊由鄧記跑去屯門碼頭方向 - 蝴蝶灣更衣室再沿路捷返,這路段我很熟識,很好跑無問題,你同Ken ching 也試過路準備充足,很細心,但在晚上跑過屯門碼頭后 -美樂花園這一段因太多樹比較黑,最好 ...
    CHING, 下次有幾會join 我地一齊跑

先多謝你提供的資料, 我地跑時會注意

升級   0%

擦汗

既然Kenneth 叔唔來
    我都留番明天跑...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   11.35%

該用戶從未簽到

7兄及咁多位師兄師姐,老細又o黎臨收工派功課,小弟盡快做完睇下可唔可以半路(新屯左右)插隊,如果見唔到我就即係........
    另昨晚衝圈後右腳大腿後筋好似有o的拉親,希望唔好影響星期日的比賽。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungwai 於 2008-7-11 16:42 發表
    7兄及咁多位師兄師姐,老細又o黎臨收工派功課,小弟盡快做完睇下可唔可以半路(新屯左右)插隊,如果見唔到我就即係........hjgh" />
    另昨晚衝圈後右腳大腿後筋好似有o的拉親,希望唔好影響星期日的比賽。

你來就好了,Ken兄唔來,兩大高手係到,真係有點壓力!

升級   0%

該用戶從未簽到

唉...小弟9成9遲到, 因為搭最早果班車, 7:00pm正先係大會堂落車, 極速跑黎或者坐輕鐵都耍7:15pm. 所以各位如齊人唔駛等我, 小弟會途路追趕呀. 跑衣為記.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waiwaibrother 於 11-7-2008 16:47 發表

你來就好了,Ken兄唔來,兩大高手係到,真係有點壓力!

waiwai兄, 今天的主菜係"慢金遊".

升級   0%

擦汗

原帖由 kennethwat 於 2008-7-11 15:32 發表

kenneth 叔....... 我哋年紀不是差太遠的﹗hjgh" />ugh" />

但你已經做人老豆了.....

升級   35.4%

該用戶從未簽到

好, 返左黎又攪掂曬d野
    講下今日行程先

一行8人(7兄, wai wai兄, gills 兄, charson兄, blackfly兄, nc姐, 叮噹姐) 我有無數留, 我老人痴呆有既話我1知?
    由鄧記出發, 途中到屯門警署對出突然殺出charson 兄

一過馬路, 由gills 兄同charson 兄拍住留力帶頭
    後幾個身位有nc姐 & blackfly 兄
    再後多大半路,有我同好好留力怕我唔識路既7兄
    而隨後有叮噹姐同留力比賽既wai wai 兄拍住上

到過左一陣,gills 兄,charson 巳飛毛腿發力, 不見人影
    而nc姐同blackfly兄都彈下彈下愈跑愈快,身影愈黎愈細粒
    7兄傍住我既速度,我就跑到想死,佢跑得輕易易舉,一睇就知佢留力今晚再跑
    而回程路上, 見到吹緊水既叮噹姐同waiwai 兄
    繼而一齊跑返鄧記, (我地回程時,gills 兄佢地巳經唔知跑左去邊,仲未回程)

今次跑左8k左右, 但時間差左好多,要1個鐘多d先完成
    唔知真係星期尾用曬energy 定係腳痛影響
    愈跑愈慢,7兄源途教個套都忘記得一乾二淨

睇黎要好好休息,充下電同用d鐵打酒捽下條筋先得

P.S. KEN 兄,你仔仔無事啦嘛 ?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

sorry i am too late and too stupid.......forget to bring my running shorts