香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kan0902

hea跑第5回之斧山道運動場至壁屋 來回 約11公里 2011年1月27日星期四晚上

升級   5.3%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-7 17:11 發表

花子跑完之後, 係咪吹到變雪條呀? " />" />

我又ok 喎,不嬲都好怕凍,唔知典解今年好似好無咁怕~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2011-1-7 17:15 發表

西人吹雪?  

麥麥,我係西面人,一路向西係我既座右銘~~

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2011-1-7 17:25 發表

麥麥,我係西面人,一路向西係我既座右銘~~

話時話喎..好耐冇見你喇...搵日冇咁凍先同你地一齊探肛啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2011-1-7 17:34 發表

話時話喎..好耐冇見你喇...搵日冇咁凍先同你地一齊探肛啦...  

係呀,好耐無見啦童顏麥麥,西面花子11月尾無啦啦重傷,跟住去鴨寮街換左個二手膝頭,而家跑得番啦,希望個二手膝頭未爛之前有機會同你探肛~~

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2011-1-7 17:40 發表

係呀,好耐無見啦童顏麥麥,西面花子11月尾無啦啦重傷,跟住去鴨寮街換左個二手膝頭,而家跑得番啦,希望個二手膝頭未爛之前有機會同你探肛~~

哎呀...探監呀!...你個7頭咩事重傷呀?換就換個全新嫁啦...2手喎...都唔知上手將個7頭做d咩嫁...好烏joe+馬...
祝你個7頭快d好番啦...

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 花子阿DEE 於 2011-1-7 17:40 發表

邊度有得換二手膝頭呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2011-1-7 17:57 發表

哎呀...探監呀!...你個7頭咩事重傷呀?換就換個全新嫁啦...2手喎...都唔知上手將個7頭做d咩嫁...好烏joe+馬...
    祝你個7頭快d好番啦...

我都唔知咩事無啦啦7頭劇痛,頭兩日去廁所都去唔到,第一個大夫話我廢左要斬左去,第二個話要不斷咁拮佢,第三個就去鴨記買左個二手俾我裝,又跑得番啦~~

之前諗住就咁玩完,而家跑得番都好開心啦,唔理佢烏唔烏joe~~

謝謝童顏麥麥關注,晌我有生之年會好好用盡個7頭去~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2011-1-7 18:09 發表

邊度有得換二手膝頭呀?

鴨寮街~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

hea跑第3回之斧山道運動場至壁屋 來回 約11公里 2011年1月13日晚上星期四
    歡迎各大跑手網友 ,都可以參加此項活動
    此活動係hea跑為主

第一次搞約跑 真係唔知點搞好(第一次成功左啦第二次成功左啦以後逢星期4 hea跑)

日期:2011年1月13日星期四晚上
    集合地點:斧山道運動場(近起跑點附近)
    A組集合熱身時間 :6 : 30 pm(近起跑點附近)
         開始起步時間 :7 : 00 pm(近起跑點附近)

預計完成時間 : 1小時30分左右   
    B組集合熱身時間 : 7 : 30 pm(近起跑點附近)
         開始起步時間 : 8 : 00 pm(後門起跑)
         預計完成時間 : 9 : 30pm (因為hea跑 所以差唔多呢個時間)

路線 : 斧山道運動場至壁屋來回
    運動場設施    : 設有 lockers (最好自備鎖頭)及沖身設備
    距離:約11公里
    難道:**兩粒星 (主要上落斜為主,基乎冇平路可言,所以要hea跑)

報名方法 : 在 post 內留言 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字)

天氣預測:寒冷,大致多雲。            
                高: 14°    低: 11°
                相對濕度: 60-80 %

溫馨提示:
    由於A組跑友參與時間係晚上6:30pm
    當晚有田徑訓練進行中
    他們只佔用運動場
    斧山道運動場正門口係關閉的
    直至晚上7:30pm先開返正門
    故此一定要從後門入先入倒黎
    B組跑友可以不理
    不過早到例外

提提大家:
    2011年1月13日星期4入夜後天文台話氣溫會降到去11度左右
    都相當幾凍下
    大家跑時要主意自己衣著是否可以保溫
    因為是次活動係非常之hea跑
    跑到出唔倒汗,體溫上升唔倒,就會好凍
    所以見議可以ge話帶多件風褸仔或一件保暖上衣
    到時可以選擇穿唔穿黎跑
    為免大家冷親就唔好

A組報名名單:
    1.

2.
    3.
    4.
    5.
    6.路路

B組報名名單:
    1. 根根

2. kf
    3.
    4.
    5.
    6.

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

hea跑第3回之斧山道運動場至壁屋 來回 約11公里 2011年1月13日晚上星期四
    此活動係hea跑為主

第一次搞約跑 真係唔知點搞好(第一次成功左啦第二次成功左啦以後逢星期4 hea跑)

預計完成時間 : 9 : 30pm (因為hea跑 所以差唔多呢個時間)

運動場設施    : 設有 lockers (最好自備鎖頭)及沖身設備
    難道:**兩粒星 (主要上落斜為主,基乎冇平路可言,所以要hea跑)

報名方法 : 在 post 內留言 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字)

溫馨提示:
    當晚有田徑訓練進行中
    他們只佔用運動場
    B組跑友可以不理
    不過早到例外

提提大家:
    2011年1月13日星期4入夜後天文台話氣溫會降到去11度左右
    都相當幾凍下
    到時可以選擇穿唔穿黎跑
    為免大家冷親就唔好

A組報名名單:
    1.

2.
    3.
    4.
    5.
    6.路路

B組報名名單:
    1. 根根

2. kf
    3. junjun (感謝KF力谷往壁屋最後一段斜路, 猶如打通任督二脈~~唔HEA呀...八九成都有..)
    4.
    5.
    6.

升級   100%

擦汗

Thank you 根根影靚相 ~~

菲比同花子快到完全冇尾燈...
    森美下次記得猜番個套保護2手...
    KF .. 萬分感謝沿路指點 =)

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2011-1-7 18:13 發表 我都唔知咩事無啦啦7頭劇痛,頭兩日去廁所都去唔到,第一個大夫話我廢左要斬左去,第二個話要不斷咁拮佢,第三個就去鴨記買左個二手俾我裝,又跑得番啦~~之前諗住就咁玩完,而家跑得番都好開心啦,唔理佢烏唔烏joe~ ...

三級,兒童不宜

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2011-1-8 00:55 發表 Thank you 根根影靚相 ~~菲比同花子快到完全冇尾燈...森美下次記得猜番個套保護2手...KF .. 萬分感謝沿路指點 =)

追你追死,下次天氣熱,應可以着短袖跑

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2011-1-8 00:51 發表 hea跑第3回之斧山道運動場至壁屋 來回 約11公里 2011年1月13日晚上星期四歡迎各大跑手網友 ,都可以參加此項活動此活動係hea跑為主第一次搞約跑 真係唔知點搞好(第一次成功左啦 ,第二次成功左啦, 以後逢星期 ...

Please count me in b組。收都工,一定來

升級   100%

開心

各位hea友午安啊~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 junjun 於 2011-1-8 00:55 發表
    Thank you 根根影靚相 ~~

菲比同花子快到完全冇尾燈...
    森美下次記得猜番個套保護2手...
    KF .. 萬分感謝沿路指點 =)
    客氣!客氣! 小弟只係亂up

升級   100%

奮鬥

此活動係hea跑為主

溫馨提示:
    當晚有田徑訓練進行中
    他們只佔用運動場
    B組跑友可以不理
    不過早到例外

提提大家:
    都相當幾凍下
    到時可以選擇穿唔穿黎跑
    為免大家冷親就唔好

A組報名名單:
    1.

2.
    3.
    4.
    5.
    6.路路

B組報名名單:
    1. 根根

2. kf
    3. junjun (感謝KF力谷往壁屋最後一段斜路, 猶如打通任督二脈~~唔HEA呀...八九成都有..)
    4. 森美
    5.
    6.

升級   100%

開心

A組沒其他人參加既話我就轉跟B組....

升級   100%

擦汗

原帖由 零下十度 於 2011-1-9 19:30 發表 A組沒其他人參加既話我就轉跟B組....

Lulu 姐你「轉介」過來 B 組? ~~ hahaha