香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

最近入左隻SUUNTO M4

升級   87.89%

該用戶從未簽到

唔知有冇CHING CTSE 用緊呢, 大家覺得好唔好用?
本身想買T3 系列, 但係SALE 係咁SALE 我M系話新出, 咁之前又見有CHING話T3C 用左一年又斷錶帶同BELT 扣,就試下新野,同時平3-4成
對於FUNCTION 上有冇咩評語呢?
個TRAINING MODE 大家覺得有冇用?
我尋日試左次MODERATE 跑60MIN, 今日黎緊要試HARD X 50MIN
我SET FITNESS LEVEL 係EXCELLENT, 佢個WEB 寫一個WEEK 跑OVER16K 就係EXCELLENT 果格
但係我再用FITNESS TEST 果個FUNCTION 只係得GOOD (5.2)
唔知係咪TEST 既方法我做得唔好, 佢要求WALK 1600M AS FAST AS POSSIBLE, 係咪要好急步呢?我用左15分幾行完1600M 心跳大約110 咁上下, 中段間唔鐘行到發白日夢( 要KEEP 住急步行1600M 原本都要好強既集中力....)
本人既體能都OK既,上次沙田半馬都仲KEEP 到1"35
我有個疑問就係當我去到好FIT 既時候,佢果FITNESS TRAINING 仲可唔可以UPGRADE 到我呢?
仲有我想問下一般點利用心率錶幫助一個跑手去提升?
唔該晒咁多位先
+1 0
上一篇︰~!!!!!!!!!!認真問------偏平足training----更新紅圈問題#9下一篇︰2011.3.20 第35屆畢拉山古蹟十五公里越野賽

升級   77.89%

該用戶從未簽到

弓起 Ching!
幾錢呀?
我月頭入咗t3d~~~
但今個月太忙未試清楚

升級   87.89%

該用戶從未簽到