香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

nc 跑步blog

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-8-6 16:44 發表

又不是半夜三、四點去跑  

講得好"珍惜時間"

就算真係三、四點跑都唔係大問題
有d公公婆婆都開始起身晨運啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2008-8-6 16:52 發表

就算真係三、四點跑都唔係大問題
有d公公婆婆都開始起身晨運啦

同意.

努力加油啊, stanley兄

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-8-6 16:58 發表

同意.

努力加油啊, stanley兄 fvhfgj" />

咁nc師姐今日係咪都係做蟲蟲?

升級   0%

該用戶從未簽到

蟲晒

一整天足不出戶, 真係幾少可... 除非病了

因為小妹都係珍惜時間之人, 年紀大了

升級   35.4%

該用戶從未簽到

nc 姐, 我都要好好珍惜時間,我都年紀大了
要快d好返,同ching/ctse 們又去跑

升級   0%

該用戶從未簽到

快喇, 相信redred姐對腳漸入佳境, 因為有好醫師照料

升級   35.4%

該用戶從未簽到

nc 姐, 我估計下星期尾會試下慢跑
如果痛便會即停,量力而為

祝nc 姐,上課學而致用,愈跑愈快,愈跑愈長

升級   0%

該用戶從未簽到

7/8/2008 - 運動場 - 10k
2'27"98/2'26"58/2'38"14/2'38"73/2'43"88/2'49"32/2'44"75/2'32"55/2'44"94/2'44"73/2'33"77/2'44"56/2'34"57/2'37"13/2'33"06/2'33"82/2'36"22/2'31"45/2'32"75/2'37"37/2'39"64/2'41"20/2'47"70/2'50"98 Total: 1:03.25

3個圈warm up再拉筋, 之後正式跑24個, 初初12個對腳也是很緊, 之後好d d.  今天狀態都係痳痳地   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-8-7 21:00 發表
nc 姐, 我估計下星期尾會試下慢跑
如果痛便會即停,量力而為

祝nc 姐,上課學而致用,愈跑愈快,愈跑愈長

記住給對腳話事, 而非閣下

希望到時有好消息

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

原帖由 obaanc 於 2008/8/7 22:09 發表
    7/8/2008 - 運動場 - 10k
    2'27"98/2'26"58/2'38"14/2'38"73/2'43"88/2'49"32/2'44"75/2'32"55/2'44"94/2'44"73/2'33"77/2'44"56/2'34"57/2'37"13/2'33"06/2'33"82/2'36"22/2'31"45/2'32"75/2'37"37/2'39"64/2'41"20 ...

請問妳跑第幾線ga..

1線24個得9600M

第3線24個最近10K

升級   0%

該用戶從未簽到

08年8月8日 - 北京奧運開幕禮的大日子

小女子也以8k來迎接這盛事, 就是因為這8k, 回到家已是8點8個字, 錯過了40分鐘的精彩歷史性時刻

2'29"02/2'34"31/2'35"94/2'39"34/2'38"13/2'36"86/2'41"82/2'39"95/2'43"63/2'38"70/2'35"92/2'45"36/2'41"47/2'41"27/2'38"75/2'42"26/2'38"37/2'27"10/2'39"28/2'41"35 共: 52'48"83

今天先跑2個圈warm up 拉筋, 再跑20個. 本打算跑6k/8k, 想想下今天是奧運, 便堅持跑8k了, 希望明天還有力去上課 hj" />

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-8-8 22:23 發表
    08年8月8日 - 北京奧運開幕禮的大日子

小女子也以8k來迎接這盛事, 就是因為這8k, 回到家已是8點8個字, 錯過了40分鐘的精彩歷史性時刻

2'29"02/2'34"31/2'35"94/2'39"34/2'38"13/2'36"86/2'41"82/2' ...

小弟真是五體投地,佩服佩服.
    師姐你竟然敢不看我們神周大地直長現播且中國首次舉辦既開漠禮........
    佛你金個月跑足 800k 以迎合 中國人百年奧運夢   
    假如你能跑足 800k 在月尾前,下一個李長春就是你,虎山又多了一位女超人..

題外話:
    我已經故到你係跑虎山著咩衫,是不是 綠短褲 的呢?  

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

08年8月8日 - 北京奧運開幕禮的大日子!
    有得揀﹔我會揀"家好月圓慶中秋"…

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 173# 的帖子

ching小妹都說過不是經常跑虎山, 再者, 那位ctse跑得很快的, 我都想學似她一半

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-8-8 22:53 發表
    有得揀﹔我會揀"家好月圓慶中秋"…" />" />  

皇上無事嗎

如果可以, 兩樣都想揀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-8-8 22:53 發表
    有得揀﹔我會揀"家好月圓慶中秋"…" />" />  

小妹明白喇, 皇上是否在說緊中國內政

皇上, 昨天你走時沒有忘記密碼吧

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

昨晚很高興得皇上"寵幸"可以陪皇上跑了10多K
    跑之前同皇上看妳跑.
    還在爭論妳的跑姿.

不過妳很快跑過.其實我看不清楚

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 shogikin 於 2008-8-9 12:53 發表
    昨晚很高興得皇上"寵幸"可以陪皇上跑了10多K
    跑之前同皇上看妳跑.
    還在爭論妳的跑姿.

不過妳很快跑過.其實我看不清楚

Kin in Running [/quote

唔係掛   kin ching 請多多指教 " />hjk" />

小妹離開時, 都見到皇上跑緊, 唔知係咪旁邊就是傳聞已久的kin 兄, 不過, 你們跑得真係很快, 好似係到鬥緊快咁

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

是.昨晚穿紅衫跑皇上旁邊.
    昨晚被皇上放到.現在還腰酸"膝"痛.

多多指教

<=有無這2個咁勁阿?

Kin in Running