香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

藍田友報到

升級   52.5%

開心
  • 簽到天數: 1 天

大家好,新黎既,以前係操開游水,而家為左健康,跑步都會玩下 (不過跑得慢)

參加過兩屆渣打,前年半馬、舊年10k,但係冇認真練結果成績唔理想,今年決心練好d去跑

唔知多唔多藍田友上黎,除左哂草灣仲有咩地方好跑?

+1 0
    上一篇︰2011_0102 大埔體育會10公里比賽 by scchu下一篇︰2011-01-02 大埔體育會10公里比賽 by Kenny Choi

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   52.5%

開心

原帖由 kenneth 於 2011-1-3 15:13 發表

小弟是屯門慢腳,呢處有好多 TKO &斧山友的,多多指教﹗

多多指教,我都留意到好多TKO友

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 wyh1011 於 2011-1-2 21:58 發表
    大家好,新黎既,以前係操開游水,而家為左健康,跑步都會玩下 (不過跑得慢)

參加過兩屆渣打,前年半馬、舊年10k,但係冇認真練結果成績唔理想,今年決心練好d去跑

唔知多唔多藍田友上黎,除左哂草灣仲有咩地方 ...

Welcmoe 呀! 除了藍田, 可以去呢度跑吓啦!
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=6448&goto=lastpost#lastpost
    至於我就會由藍田1晒草跑去TKO, 條路比較多上落斜..好有挑戰性~

升級   52.5%

開心

原帖由 mill 於 2011-1-5 10:26 發表

Welcmoe 呀! 除了藍田, 可以去呢度跑吓啦!
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=6448&goto=lastpost#lastpost
    至於我就會由藍田1晒草跑去TKO, 條路比較多上落斜..好有挑戰性~

thx..
    暫時只見到TKO運動場有團
    等我留意下大家幾時搞哂草跑去TKO

話是話唔知呢度d人跑幾快,我怕追唔到

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

樓主,其實我都係藍田友黎
    藍田果邊既話,周圍都係比較多斜路跑
    你可以經澳景跑入去TKO,甚至跑秀茂坪、四順果邊都ok

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 wyh1011 於 2011-1-5 18:33 發表

thx..
    暫時只見到TKO運動場有團
    等我留意下大家幾時搞哂草跑去TKO

話是話唔知呢度d人跑幾快,我怕追唔到

唔係嫁, 周圍都有..有D你要入去post入面先睇到.
    唔好驚自己慢啦....亦可能好多人慢過你, D人有快有慢的, 一定有人等埋你啊!

升級   52.5%

開心

原帖由 mill 於 2011-1-6 10:48 發表

唔係嫁, 周圍都有..有D你要入去post入面先睇到.
    唔好驚自己慢啦....亦可能好多人慢過你, D人有快有慢的, 一定有人等埋你啊!" />" />" />" />

thx...終於見到
    不過聽晚有事,睇怕要下次-.-

我見呢個forum既人好勤力練跑
    每個禮拜都整返幾十k先收手
    我今個禮拜check過兩次10km咋 (對比過往叫勤力)