香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16
打印 上一主題 下一主題

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-3-20 20:47 發表
3月20星期日,今天早上沒雨, 有霧, 氣溫約18度,8:20准時開跑,跑步路線 : 尚德>健明後山>日出康城>電視城>工業村>環寶道>寶林道>寶翠>尚德共19公里。

馬拉,我都想join架,因為星期六已經無跑,不過又見天氣唔好所以今日又懶多一日。如果你平日跑都話聲我知呀,等我跟你學下野呀。
今日得你一個出發?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-3-20 09:34 PM 發表

馬拉,我都想join架,因為星期六已經無跑,不過又見天氣唔好所以今日又懶多一日。如果你平日跑都話聲我知呀,等我跟你學下野呀
今日得你一個出發

你都跑得好好啊........
好久無跑, 個人懶左...再約
來緊幾時出來玩下?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 21-3-2011 13:20 發表

你都跑得好好啊........
好久無跑, 個人懶左...再約
來緊幾時出來玩下?

一排冇見你, 16呢排忙乜呀?

升級   36.33%

該用戶從未簽到

16,今晚你會否跑個10k?不過唔可以夜,因為我眼瞓,但又幾日無跑過想行返轉。你6:30可否到運動場?!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 馬神 於 2011-3-21 14:32 發表

一排冇見你, 16呢排忙乜呀?

16呢排有排忙,你都知啦馬神,快d過d料比佢....

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 TKOer 於 2011-3-20 21:34 發表

馬拉,我都想join架,因為星期六已經無跑,不過又見天氣唔好所以今日又懶多一日。如果你平日跑都話聲我知呀,等我跟你學下野呀。
    今日得你一個出發?

琴日跑完腳仔痛痛地,要抖抖先得,星期三再join過!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-3-21 03:53 PM 發表
    16,今晚你會否跑個10k?不過唔可以夜,因為我眼瞓,但又幾日無跑過想行返轉。你6:30可否到運動場?!

sorry for my lateness of seeing this note, i run a "great TKO" about 11km in 57mins alone
    跑到我左腳起水por... so sad -.-
    and so funny ^.^
    原帖由 馬拉 於 2011-3-21 07:15 PM 發表

16呢排有排忙,你都知啦馬神,快d過d料比佢....

登錄/註冊後可看大圖

我都系看網上D data同埋print 左好多note溫

升級   36.33%

該用戶從未簽到

下次你地跑叫埋我,我通常星期一都會跑一課。
    16,今日放工真係太眼瞓,一返到屋企就瞓左,又唔見你覆,所以今日無跑,想明天行返轉。邊個想去就留言啦!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-3-21 10:59 PM 發表
    下次你地跑叫埋我,我通常星期一都會跑一課。
    16,今日放工真係太眼瞓,一返到屋企就瞓左,又唔見你覆,所以今日無跑,想明天行返轉。邊個想去就留言啦!

系bor前兩個week到系TKOSG見過你

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-3-21 23:13 發表

系bor前兩個week到系TKOSG見過你

係呀,幾時都歡迎搵我跑,不過唔好太長就得啦,我個limit都係13k左右咋!
    prefer星期一或星期日

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-3-21 11:30 PM 發表

係呀,幾時都歡迎搵我跑,不過唔好太長就得啦,我個limit都係13k左右咋!

ok ... i'll post once deciding to run, usually in Sunday lor...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO突擊跑] 第8話 - Friday鬆鬆腳

日期:     2011/3/25(Fri)
    集合時間:     6:20pm (6:30 pm起跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKO 運動場()坑口醫院後山>寶翠>尚德健明後山TKO 運動場

路程:~11km (斷估, 請更正)

預計完成時間: ~1小時 (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):*(沿途有上下斜, 多數平路)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 14-18度 .
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場, 寶翠

1. desmond
    2. 馬拉
    3. 祖祖
    4.

升級   36.33%

該用戶從未簽到

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO突擊跑] 第8話 - Friday鬆鬆腳

日期:     2011/3/25(Fri)
    集合時間:     6:20pm (6:30 pm起跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                 

路線 : TKO 運動場(逆時針)>坑口醫院後山>寶翠>尚德>健明後山>TKO 運動場

路程:~11km (斷估, 請更正)

預計完成時間: ~1小時 (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):*(沿途有上下斜, 多數平路)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 14-18度 .
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場, 寶翠

1. desmond
    2. 馬拉
    3. 祖祖
    4. TKoer
    5.

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

好野, 又有得跑

升級   26.85%

擦汗

原帖由 TKOer 於 2011/3/21 23:30 發表

咁好, 我又多隻腳...因為我跑得不定時...下次有機會一齊跑

升級   36.33%

該用戶從未簽到

祖祖,咁你明天一唔一齊跑?

升級   26.85%

擦汗

芧問題, 聽晚見

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 2011-3-25 01:40 發表
    芧問題, 聽晚見

好到極,今晚見

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-3-25 05:49 發表

好到極,今晚見

我都可能今晚跑,不過是接你們尾班,你們跑完我才開始啦。。。

升級   36.32%

該用戶從未簽到

師兄等埋我呀…