香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   9.35%

該用戶從未簽到

前日跑完對腳未cover, 腳筋好實+軟軟地...
卑TKOer 拉爆

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2011-3-25 10:12 PM 發表

我早你幾日已經比同一人拉爆" />" />

Oooooooooooooooooooo MG

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 wty16 於 2011-3-25 22:06 發表
    前日跑完對腳未cover, 腳筋好實+軟軟地...
    卑TKOer 拉爆" />" />

升級   36.33%

該用戶從未簽到

嘩,16,你真係吹水唔抺咀!頭3k人人hea跑,係hea到無朋友個隻,點之你一個加速到鬼咁快,我都跟都死。唔係個紅燈公仔停一停你,我連塵都食唔到囉!!
    我仲要留下quota明天跑,我點會有力拉你呀!申冤呀大人!!

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2011-3-25 22:12 發表

我早你幾日已經比同一人拉爆" />" />

昌哥又黎玩小弟!星期三跑澳景,你成架衝鋒車 (應該係衝「風」車!)咁,返到維景已經追到 Ring仔 (當時同你地起碼有100米囉!)我死跟跟到痴肺,好彩又係紅綠燈幫手,咪先你返運動場沖完涼我都未返到!

申冤呀~~~又比人屈!!

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 TKOer 於 2011/3/25 22:46 發表
    嘩,16,你真係吹水唔抺咀!頭3k人人hea跑,係hea到無朋友個隻,點之你一個加速到鬼咁快,我都跟都死。唔係個紅燈公仔停一停你,我連塵都食唔到囉!!
    我仲要留下quota明天跑,我點會有力拉你呀!申冤呀大人! ...

我見到係你加速先喎...16後追...

升級   36.33%

該用戶從未簽到

我無加速呀…3連屈

升級   34.74%

該用戶從未簽到

整多個屈,4連屈~~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2011-3-25 11:51 PM 發表
    人少少. 認左佢啦! 5連屈" />" />

(joking) 哈哈 1 於屈得就屈

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

如果明天早上0800有突擊跑就好了~

大圈 ? 士多?
    等人約~~

4 人成行? 寶翠公園儲物?

升級   36.33%

該用戶從未簽到

junjun,我明天跑唔到咁多了,兩日都有跑,要休休腳,否則會join你。

另外有無師兄星期一晚會跑下?

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 TKOer 於 2011-3-26 18:57 發表 junjun,我明天跑唔到咁多了,兩日都有跑,要休休腳,否則會join你。另外有無師兄星期一晚會跑下?

好可惜..
    最後我自己落左街走左6 K收工了...~ >_<

星期三見啦~~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

Monday ok.... same location? same time?
    跑邊ar ~

升級   36.33%

該用戶從未簽到

先運動場一圈再澳景全段X1,ok嗎?10.5k
    間中改下路線跑,況且星期三都唔會跑澳景。
    你地平時係咪6:30起跑?如果7點會是否太晏?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-3-27 11:27 AM 發表
    先運動場一圈再澳景全段X1,ok嗎?10.5k
    間中改下路線跑,況且星期三都唔會跑澳景。
    你地平時係咪6:30起跑?如果7點會是否太晏?

6:30 to 7:00 ok..
    routes:
    1. TKOSG>O King Rd>TKOSG>LOHAS Park>TKOSG, ~15K in 1.5hr
    2. TKOSG>O King Rd>Lam Tin>Ma Yau Tong>TKOSG, ~15K in 1.5hr
    3. TKOSG>Hang Hau>UST>Ho Chung roundabout>UST>TKOSG, ~15K in 1.5hr

升級   36.33%

該用戶從未簽到

第一條無興趣,因為唔想入臭都。
    第二幾好,有無路線圖點由藍田到馬油塘?
    第三最好日間跑、由濠涌上返黎會死人的,怕放工跑無咁好力。
    請求:可唔可以跑慢少少,15k用你上次速度我死硬!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO突擊跑] 第9話 - Monday鬆鬆腳

日期:     2011/3/28(Mon)
    集合時間:     6:20pm (6:30 ~7 pm起跑, 人齊就跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKO 運動場 澳景路>藍田>寶達馬遊塘>翠林>寶>TKO 運動場

路程:~15km (斷估, 請更正)

預計完成時間: ~1.5小時 (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):**(沿途有上下斜, 平路, 各半)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 13-20度 .
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場, 藍田,寶翠

1.desmond
    2.TKOer
    3.

---------
    TKOer: 就E條路線啦, 點看?

升級   36.33%

該用戶從未簽到

如果條路係沿澳景白色更亭右轉跑碧雲路,我就大概明白點跑。咁係咪碧雲路呢?
    仲有,全部斜路,真係要就一就我。

升級   36.33%

該用戶從未簽到

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO突擊跑] 第9話 - Monday鬆鬆腳

日期:     2011/3/28(Mon)
    集合時間:     6:20pm (6:30 ~7 pm起跑, 人齊就跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKO 運動場 澳景路>藍田>寶達馬遊塘>翠林>寶>TKO 運動場
    路線圖: http://runkeeper.com/user/monsterjoe/activity/19780621                                                     
    路程:~13km (斷估, 請更正)

預計完成時間: ~1.5小時 (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):**(沿途有上下斜, 平路, 各半)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 13-20度 .
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場, 藍田,寶翠

1.desmond
    2.TKOer
    3.
    4.