香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

yooo  man ~ gd job....

PS. take care of yr leg and fingers

原帖由 大雄2009 於 2011-3-29 10:42 PM 發表

我會選擇先瞓覺, 跟住起身跑步, 跑到好肚餓就去食自助餐!!!" />" />

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO突擊跑] 第10話 - Friday鬆鬆腳

日期:     2011/4/1(FRI)
    集合時間:     6:20pm (6:30 ~7 pm起跑, 人齊就跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKO 運動場()坑口醫院後山>寶翠>尚德健明後山TKO 運動場

路程:~10km (斷估, 請更正)

預計完成時間: ~1.5小時 (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):**(沿途有上下斜, 平路, 各半)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 13-20度 .
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場, 藍田,寶翠

1.desmond
    2.馬拉
    3.猿球

升級   36.33%

該用戶從未簽到

6:30先開post話今晚6:20集合跑…點報名呀

升級   22.45%

該用戶從未簽到

早響嗎,係藍田setup水站加生蕉

升級   36.33%

該用戶從未簽到

我頭先7:30行經運動場,不過無入去。如果知你地跑,一定黎撞下你地。

升級   0%

慵懶

原帖由 TKOer 於 2011-4-1 19:59 發表
    6:30先開post話今晚6:20集合跑…點報名呀

哈哈,呢D就係叫突擊跑,話跑就跑..

升級   0%

慵懶

今晚跟住16兄,猿球兄跑大圈,
    好彩佢地星期三衝完圈未恢復,就住我來跑,
    如果唔係我實比佢地拉爆

升級   0%

慵懶

原帖由 bolo 於 2011-4-1 20:07 發表
    早響嗎,係藍田setup水站加生蕉

今晚冇跑藍田呀

升級   36.33%

該用戶從未簽到

下次可否一日前通知有突擊跑?
    都無埋由突擊到6:30pm開post係約6:20pm跑架嘛,個logic都唔啱既~

星期一跑唔跑?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

純粹心血來潮.... 周身痛, 看怕要休返3... 5... 日先得
    你地槌便開post 啦

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 wty16 於 2011-4-1 23:07 發表
    純粹心血來潮.... 周身痛, 看怕要休返3... 5... 日先得
    你地槌便開post 啦
    16,玩咩玩到周身痛呀

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2011-4-2 01:29 AM 發表
    16,玩咩玩到周身痛呀
    .

Wed intervals+Thu 健身拉傷+Fri 跑圈
    玩到上下身都透支....發痛 OMG

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-1 10:09 PM 發表
    今晚跟住16兄,猿球兄跑大圈,
    好彩佢地星期三衝完圈未恢復,就住我來跑,
    如果唔係我實比佢地拉爆

哈哈 下次再來過

升級   36.33%

該用戶從未簽到

16, 開post星期一跑啦,腳痕呀!
    13k到就得啦,唔好太多

升級   0%

慵懶

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO突擊跑] 第11話 - Monday鬆鬆腳

日期:     2011/4/4(Mon)
    集合時間:     6:20pm (6:30 ~7 pm起跑, 人齊就跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKO 運動場外圈單車徑一圈 + 來回澳景路全段 (更亭折返)

路程:~10.5km (斷估, 請更正)

預計完成時間: ~1小時 (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):**(沿途有上下斜, 平路, 各半)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 18-23度 .
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場,

1.desmond
    2.馬拉
    3.猿球
    4.
    5.

升級   0%

慵懶

原帖由 TKOer 於 2011-4-2 21:31 發表
    16, 開post星期一跑啦,腳痕呀!
    13k到就得啦,唔好太多

16呢兩日好鬼屎忙,post就等小第來開啦,
    跑澳景最止腳痕,唔夠喉返到運動場單車徑再沖多兩個圈啦

升級   36.33%

該用戶從未簽到

馬拉,唔跑運動場圈、轉為澳景x2好唔好?

升級   0%

慵懶

原帖由 TKOer 於 2011-4-3 01:05 發表
    馬拉,唔跑運動場圈、轉為澳景x2好唔好?

呀ching,你同佢地一齊跑,X2X3X4都得
    我對腳同我自已講,唔好呀!

升級   36.33%

該用戶從未簽到

我x2已經係極限了,有人陪先跑到咋,所以睇下你地點。