香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kito807
打印 上一主題 下一主題

1月26日北區跑友兔年團年飯! 新年快樂!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位好友今晚見!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

食完藥食個人暈陀陀, 今晚唔可以同大家飲酒喇, xo 醬都無得食.......
我當然會照黎啦! 係要戒口啫, 出身汗可能好d, 希望跑到

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 kito807 於 2011-1-26 14:27 發表
    食完藥食個人暈陀陀, 今晚唔可以同大家飲酒喇, xo 醬都無得食.......
    我當然會照黎啦! 係要戒口啫, 出身汗可能好d, 希望跑到

kito 兄,你要保重身體呀~~~
    希望你快D好返~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-1-26 14:30 發表

kito 兄,你要保重身體呀~~~
    希望你快D好返~~ " />" />

thanks~~ 今晚見~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 kito807 於 2011-1-26 15:59 發表

thanks~~ 今晚見~

傑仔, 祝你早日康復~ 今晚見!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 mill 於 2011-1-26 16:03 發表

傑仔, 祝你早日康復~ 今晚見!

X 2

升級   45.26%

該用戶從未簽到

今日好高興認識到大家 各位晚安!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝kopo兄精心泡制的XO醬,正!可惜油缸有限,試唔到支白酒
    多謝佐治的智利紅酒
    多謝sue兄的想念梨
    多謝七嫂的能量朱古力
    多謝SAM兄的跑步分享,小弟獲益良多
    多謝各位今晚出席的好友,開開心心的一夜,滿足!

升級   15.45%

該用戶從未簽到

十餸一燙白飯任裝Urrrrrr...

升級   100%

慵懶

謝謝Rebecca的安排, 訂抬, 謝謝大家的紅酒,
    多謝kopo兄精心泡制的XO醬, 多謝running sue的甜美雪梨.

多謝七嫂的甜甜朱古力, & Wong Sir點的美味菜色,
    多謝CY媽, 花子,BELLO為大家拍照....
    多謝各位出席的好友.食到我飽飽
    我返到屋企啱啱12點了.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

多謝各位~~
    可惜我飲唔到酒

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝馬王同令Mill 多謝既人~~
    北區好少可咁熱鬧,快快樂樂又一晚~~

升級   100%

慵懶

原帖由 花子阿DEE 於 2011-1-27 09:53 發表
    多謝馬王同令Mill 多謝既人~~hgjD115" />" />" />" />hj
    北區好少可咁熱鬧,快快樂樂又一晚~~

花子妹妹, 你個型仔太陽鏡..比d資料離等我去買好喎!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

謝謝Rebecca的安排, 訂抬, 謝謝大家的紅酒,
    多謝kopo兄精心泡制的XO醬, 多謝running sue的甜美雪梨.

多謝七嫂的甜甜朱古力, & Wong Sir點的美味菜色,
    多謝CY媽, 花子,BELLO為大家拍照....
    多謝各位出席的好友.食到我飽飽

多謝令Mill姐借個post我一用

711MF 該用戶已被刪除

升級   4.75%

該用戶從未簽到

除左上面的多謝...
    我都要謝謝 Wong Sir 教左我幾招療傷的拉筋方法
    謝謝Rebbecca ctse, 個地方就腳又合適
    謝謝堅哥的耐心解話,令我的一串問號和嘆號,變成了一串嘆號和問號

謝謝7哥一句年少氣盛,令我差點笑翻肚,依家諗起都好笑
    夢梨你個名一點也不像可以被七哥生得出,見到真人先知真相

謝謝傑少pm問我黎唔黎一齊吃飯(依點要反覆再說)

在體育場竟然有兩位師姐把我認出來,還叫我名,說是去年足捷會坐隔籬台
    請恕在下老人痴呆,又還以為妳地會一齊吃飯,所以沒有好好跟妳們問問好聊聊天
    不好意思,有緣再會!
    p.s. 靚仔馬王:最後去了誰的家?

Thanks guys for everything!

有幾張花子大哥,同廚師大佬影的相:
    相簿

密碼是7嫂請食朱古力的牌子,唔記得無得睇,呵....

登錄/註冊後可看大圖

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2011-1-27 20:59 發表
    除左上面的多謝...
    我都要謝謝 Wong Sir 教左我幾招療傷的拉筋方法
    謝謝Rebbecca ctse, 個地方就腳又合適
    謝謝堅哥的耐心解話,令我的一串問號和嘆號,變成了一串嘆號和問號

謝謝7哥一句年少氣盛 ...

你就好啦,貢多令女認得你
    馬王就更係返馬房啦, 仲要係企0向度訓

我記得牌子打過大細雞都唔得wor, 可唔可以pm禾阿!

升級   100%

慵懶

多謝bello令相~
            北區的朋友仔早晨呀!