香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.3.27 Hysan Healthy Run

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

你咁快..唔著都得啦..又或且著乜都得啦..

Naked run^.^

升級   12.11%

該用戶從未簽到

收佢地既e-mail, 其中:
    "Registration changed from 11-3pm (not 12-4) after requests from many of you wanting earlier time this Saturday Mar 26 at Seasons Fitness"

佢地好難先會睇寄斜佢地既e-mail, 我真係想知怎樣去提出意見?
    推早1個鐘, 是誰提出呢? 要3pm去到, 好趕下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pirkle 於 2011-3-25 15:16 發表

大圍兄,我都有參加21km 都時見。

好多謝你提供o既經驗。 我第一次參加這個比賽。

我都係第一次參加呢個比賽,只係跟人試過路講返出來,唔使咁客氣.....到時見啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 60# 61#的帖子

著咩鞋都好啦,安全完成比賽就OK啦~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

各位, 加油呀

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Sue Ctse,

Thanks!  Will U join the race?

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   45.4%

開心
  • 簽到天數: 2 天

See You!

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜壞人得到第三名
    恭喜7兄,sue兄,大迷兄得到梗頸四

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜壞人隊長

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

21km, 估唔到咁 [金] !   
    我仲以為自己玩緊 action sprint 要帶頭盔嗰啲......   

賽前睇, 去到最高點大約係 10km,
    點知就係行行吓, 迷路.   
    賽前聽唔到, 原來 [danger] [危險] 嗰啲膠帶就係記號,
    喺一個位, 冇留意就行錯咗......

前面都有一個行錯咗, 俾我追上,
    後面有兩個跟住我一齊行錯.   

最後都唔駛第尾, 可能係尾三四返到, 用咗啱啱好四個半鐘.   (仲耐過跑全馬少少......) 攰 !   
    711MF 該用戶已被刪除

升級   12.11%

該用戶從未簽到

統籌機構好差, 由網頁內容, 回復問題, 拿物品, 以至比賽日的開步控制, 工作人員駐守位置, 路標位置及各項指示, 都極之不專業.

升級   71.58%

該用戶從未簽到

我同得得地一樣命運 , 我跟住一個外國人行錯路 , 後面幾位亦跟住我錯埋 , 應該有該批人群中約十個人犯了同一錯誤( 其實係一個好唔起眼的分路度 , 大家都好自然咁行一條好正路的大路 , 無估到竟然正確的路係一條完全唔起眼的泥路入口) , 大會又無工作人員指引該路口 , 中招了!!

整體而言 , 綜合幾方面大會做得較一般! ( 只是個人意見 )

我用了二小時五十幾分 , 小弟第一次玩山路 , 不過不失 , 沒失望也沒滿意!!

原帖由 得得地 於 2011-3-27 16:44 發表
    21km, 估唔到咁 [金] !   
    我仲以為自己玩緊 action sprint 要帶頭盔嗰啲......   

賽前睇, 去到最高點大約係 10km,
    點知就係行行吓, 迷路.   
    賽前聽唔到, 原來 [danger] [危險]  ...

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 丁蟹 於 2011-3-27 17:51 發表
    我同得得地一樣命運 , 我跟住一個外國人行錯路 , 後面幾位亦跟住我錯埋 , 應該有該批人群中約十個人犯了同一錯誤  ......  

我係喺差不多最高山頭嗰度行錯, 行行吓唔見晒人, 好似都有啲唔妥.
    想再行快啲, 驚後面嘅人見到我會跟住一齊行錯. (哈哈... 咁諗好似係錯.)       (最後都有兩個跟錯我.)
    但係都算錯有錯著, 追到前面自己行錯嘅女仔... 佢好勇咁... 慢慢坐吓坐吓坐落山, 我都跟咗一陣.       好彩, 回頭是岸 !

四個人行錯, 其實有一個係玩 13km 架 !
    後嚟, 原來都有發現另一女仔, 又係玩 13km, 佢哋冇為意個指示跟錯咗......   

Action Asia 啲路, 真係好有挑戰性.
    我下星期仲要玩 Tung Chung Action Sprint (要戴頭盔嗰種).
    我都冇乜特別話要乜時間, 最緊要安全 !   

升級   1.05%

該用戶從未簽到

Fine Run, but like many other almost 行錯路 after the 水壩. I think the sponsor many not enjoy sponsoring this event too. Need to be better organized to attract more people.

升級   12.11%

該用戶從未簽到

我在第一個壩上, 見到一個13k男跑手, 我仲叫了:"哩個係21k路線, 紅手帶唔係13k咩. ", 唔知佢有無聽到呢

升級   45.4%

開心
  • 簽到天數: 2 天

回復 75# 的帖子

唔怪得等左一輪都見唔到你返來。

升級   71.58%

該用戶從未簽到

安全絕對要放第一位啦 , 後段下過雨後 , 我對跑鞋(平時跑公路賽用) 唔知做咩鬼勁滑腳 , 搞到我滑到兩次 , 幸好落地姿勢保護到自己! 否則仆一野可能要請幾日假!
    之後的路程一下梯級我就要好小心慢慢行 , 玩比賽啫 , 小心至上!!

得得地兄下場都要小心小心 , ENJOY IT!!

我之後幾場都無報! 說了要減比賽量 ........... 多D時間留來周日陪家人!

原帖由 得得地 於 2011-3-27 18:01 發表

我係喺差不多最高山頭嗰度行錯, 行行吓唔見晒人, 好似都有啲唔妥.
    想再行快啲, 驚後面嘅人見到我會跟住一齊行錯. (哈哈... 咁諗好似係錯.)       (最後都有兩個跟錯我 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

我就比較樣衰D... 走到約6-7K位置仆左街   

仆街時按到lap制所以有記錄...位置時間係35'17"...錶面都花左..陰公囉

之後幾K膝頭有D痛收步...去到圓燉再出力...

最終回終點時間  2:25'30" 不算滿意...出年報唔報仇出年先算

事後大會醫療靚女義工幫我洗傷口...但佢個樣好似仲痛過我...最終掉左第2個靚女幫我包札