香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.3.27 Hysan Healthy Run

關閉 [複製鏈接]

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-4-15 12:07 發表

Kayak 4 km (Tai Tam Bay)
Run 7 km (Shek O country Park)
Kayak 2 km (Tai Tam Bay)

$700 兩個一組, 咁多嘢安排都 okay.

哩啲都幾得意, 有機會都想試吓.
Bonaqua Tung Chung 我係 ...

kayak +run 我都想試下,不過要練kayak, 很多很多年沒碰過,可能一落水就返艇。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 believew 於 2011-4-8 06:31 發表
大家好, 我本身跑得好雞, Bonaqua Action Sprint Bottom ten 果D.
果次我都有玩13K, 我個ANDROID GPS都係mark到13.5K 左右. 果日天氣真係OK, 上年就太陽勁, 有車接, 正...haha
不過photo好似只有影5K D 人(綠色數 ...

終於跑完了AAE discovery bay 12k 終極濕身跑 ,累死了,但很開心。。。。

在大概一半路程,山頂看 discovery bay 倆邊的風境,真的覺得剛才那麼辛苦攀山澗水是值得啊。。。(不過之後的6公哩都好甘啊)

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 ericlam 於 2011-5-9 11:36 發表

終於跑完了AAE discovery bay 12k 終極濕身跑 ,累死了,但很開心。。。。

在大概一半路程,山頂看 discovery bay 倆邊的風境,真的覺得剛才那麼辛苦攀山澗水是值得啊。。。(不過之後的6公哩都好甘啊)

犀利 !
    Sportsoho 有啲相.
    愉景灣有跑步賽, 其實都幾有興趣玩, 不過, 時間未就到.
    (聽講, 都係外國人玩多......)
    Action Sprint 我諗第時都係好偶然玩吓啦.
    始終怕受傷, 怕受傷屋企人唔俾玩......   

http://www.sportsoho.com/pg/photos/matchalbum/1295442

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-5-11 12:41 發表

犀利 !
    Sportsoho 有啲相.
    愉景灣有跑步賽, 其實都幾有興趣玩, 不過, 時間未就到.
    (聽講, 都係外國人玩多......)
    Action Sprint 我諗第時都係好偶然玩吓啦.
    始終怕受傷, 怕受傷屋企人唔俾玩. ...

外國/亞洲大概一半半啦,不過亞洲也很多講英文的。。

我也受傷了,在走上那個石澗時,走啊走,心紅想加快。點知。。。。

登錄/註冊後可看大圖

正當預備在一個不難的平大石降落左腿時,不小心一滑,成個人往左邊倒下,好彩那裡剛好是一個及knee 的水灘,我把左手一頂,但是3/4個人都跌進水,個胸碰到水底的石,摸摸,好像沒穿,但紅了,受傷了,右邊的knee都察傷,不過都是輕微。起身繼續,但經此一扑後,信心到谷底,在這滑滑的上山石澗扑了34次,幸好終於完成大概1km 的石澗(有幾段路是在水裡走),希望沒人拍下照片,吳系就淤死。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

believew.. 有沒有跑啊?

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-4-8 10:12 發表

你好 !
    講開又講... 我都有玩啱啱 東涌 Bonaqua Action Sprint.
    哩次正呀 ! 真係包尾 !       但係三個鐘多啲完成到, 都好開心 !
    (我仲喺落水游 20m 之後, 上水嗰陣界親手指 ...

dbay 的 相片出了一批,看到自己大頭相,好開心,強顏歡笑的樣。。

不過水塘和最後衝線的相還沒有,等啊等啊。。。

成績還可以更好。。。不過已經滿意了。。。