香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新人報到,請多指教

升級   1.58%

該用戶從未簽到

新人報到,請多指教!
我來自深水埗
+1 0
上一篇︰新界東7月26日有約跑及相約由屯門一起出發,歡迎參加﹗下一篇︰2008 夏威夷檀香山(Honolulu)馬拉松

升級   78.75%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

blackjack ching, 歡迎你, 深水埗區, 跑街定跑運動場多呀??

點解用這個這個附件??與blackjack有咩關係 好驚嚇喎

711MF 該用戶已被刪除

升級   1.58%

該用戶從未簽到

回復 3# 的帖子

我好耐無跑啦....以前跑開2.4km至3.2km ga!
十公里都有跑過  都係跑運動場多.....
但本人較喜跑街多D!!
以前有跑過深灣同南灣....磚山都有跑過
但始終都係九龍人 而家就算跑都係跑深旺道或運動場ja

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

Blackjack21 c hing

我是新新手

hk island man 是也

多數跑 西區 > 數碼港

c hing 你跑開哪裡?

升級   86.32%

該用戶從未簽到

原帖由 Blackjack21 於 2008-7-8 00:38 發表
但本人較喜跑街多D!!
但始終都係九龍人 而家就算跑都係跑深旺道或運 ...

登錄/註冊後可看大圖

歡迎!嘻嘻嘻嘻…終於等到您來到!

登錄/註冊後可看大圖

食件6855繁忙之餅吧!

升級   86.32%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-7-8 00:13 發表
blackjack ching, 歡迎你, 深水埗區, 跑街定跑運動場多呀??

點解用這個logo??與blackjack有咩關係 好驚嚇喎

由我來告訴您吧,他是我的朋友,我很熟悉他,他確確實實是跑道上的死神…因為他真的能夠在七分鐘之內完成2.4K,但只是局限在2.4K而已(他不會跑多過2.4K的)…當他跑完2.4k之後,他會慢慢地進入假死狀態…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Blackjack21 於 2008-7-8 00:38 發表
但本人較喜跑街多D!!
但始終都係九龍人 而家就算跑都係跑深旺道或運 ...

ching, 在這裡見到你即係會跑番步啦, 好開始喎

話時話, 磚山係邊樹呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockstarman 於 2008-7-8 02:33 發表

由我來告訴您吧,他是我的朋友,我很熟悉他,他確確實實是跑道上的死神…因為他真的能夠在七分鐘之內完成2.4K,但只是局限在2.4K而已(他不會跑多過2.4K的)…當他跑完2.4k之後,他會慢慢地進入假死狀態…

奇人是也...

升級   54.9%

該用戶從未簽到

歡迎你,blackjack兄
歡迎多多d發言~

升級   35.4%

該用戶從未簽到

歡迎c兄
多d發言

c兄佪logo 幾靚,我都幾鐘意

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Blackjack21 hing,

Welcome to longrun.hk!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 blackjack兄

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Blackjack is really a legend por.

Welcome to LongRun.hk.

Completing 2.4 Km in 7 mins?  I can't even complete 2 Km in 8 mins wor!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Blackjack Ching,

歡迎 ! 我都是新人比你早幾日到步。
    2.4K 跑在7 分內,高手!
    為何只跑 2.4K? 莫非做政府工 ....

升級   1.58%

該用戶從未簽到

回復 9# 的帖子

磚山即係有海洋公園LOGO 果座山

升級   1.58%

該用戶從未簽到

回復 15# 的帖子

其實係rockstarman兄過獎JE
    7分內完成2.4km 對現時既我黎講真係難過中六合彩頭獎
    不都係一個唔錯既目標ge.....希望遲D真係跑到後......
    唔會變死神la.....(跑到死)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-7-8 17:33 發表
    Blackjack Ching,

歡迎 ! 我都是新人比你早幾日到步。
    2.4K 跑在7 分內,高手!
    為何只跑 2.4K? 莫非做政府工 ....

x 2

blackjack ching,

以前跑黃竹坑多???  失敬失敬, blackjack sir

升級   0%

該用戶從未簽到

Blackjack21 c hing

7分內完成2.4km

一個字"堅"