香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chohin

請問大家最後一課長課幾時跑好?

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 tn2535055 於 2011-2-19 12:37 發表

今早雖然都係有下雨...但我都7點出門口完成慢步既練習=.="
記得練完沖個熱水涼
自己一個好啦唔好搵人陪你沖wo哈哈
我岩岩食完我既早餐出去行下街,今晚早d休息阿各位=口=
剛剛練完, 真係好累, 仲邊有力揾人冲涼? 今晚早D訓, 比心機呀ching!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

tn兄跑成點呀, 唔見你update解???   

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 key 於 2011-3-1 18:03 發表

tn兄, 喺另一處, 有報上成績.

不過, 就真係唔見咗話跑 10km 要 sub-30 嘅師兄.
    今年 10km, 都係 Mark Ryan 贏咗...... 好似 ~33min.
    有冇知李致和跑成點 ??   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-3-2 10:41 發表

tn兄, 喺另一處, 有報上成績.

不過, 就真係唔見咗話跑 10km 要 sub-30 嘅師兄.
    今年 10km, 都係 Mark Ryan 贏咗...... 好似 ~33min.
    有冇知李致和跑成點 ??   

李致和比賽前練傷左, 冇得比賽, 希望佢快d康復啦   

10km可以sub-30嗰位師兄每年都喺度吹吓水, 娛樂吓大家

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2011-3-1 18:03 發表

tn兄前半都快, 但後半跌得很厲害 ~~