香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: wty16

[TKO遊蹤鬽影] 第1話 - 初四大浪友

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

16,幾時搞第2話呀,唸定路綫喔!

升級   22.45%

該用戶從未簽到

www.youtube.com/watch?v=PWCry8FhUQ0
    初頭想行吓依條線,不過好似難咗D,又度吓第條先得

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bolo 於 2011-2-24 22:32 發表
    www.youtube.com/watch?v=PWCry8FhUQ0
    初頭想行吓依條線,不過好似難咗D,又度吓第條先得

呢條路小弟行過(和一班上了年紀的行山友,其中一個七十幾歲),看似驚險,實則又唔係咁難行,唔行爬繩這邊,有另一邊更刺激的(小弟就係行呢邊),睇下下面的圖就知,好快叉電應該行唔到啦!
    http://www.wildtrekking.net/hill/c/tiushaungam_n/tiushaungam_n.htm

升級   32.33%

該用戶從未簽到

>> www.youtube.com/watch?v=PWCry8FhUQ0

唔難行唔難行 ...
    齊齊跟 Li Wai On 行囉... ^^

升級   9.35%

該用戶從未簽到

look dangerous (from the photos)
    無人帶 都拗拗地 亮gor幾時帶我地去反下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-3-6 23:08 發表
    look dangerous (from the photos)
    無人帶 都拗拗地 亮gor幾時帶我地去反下" />" />

小弟這幾個星期六或日都要跑馬拉松(兩個全馬一個半馬),都不在香港,要到四月先得閒,不如約四月,你地邊日得閒d,星期六or星期日? 或假期? 由desmond兄約吧!
    這路線有點挑戰性,幾好玩的,但要聲明"兒童不宜"。