香港長跑網  - 長跑長友

跑鞋一問

升級   98.9%

該用戶從未簽到

想買對練習鞋,跑街多,請問美記Rider 14同LSD邊對好

升級   35.79%

該用戶從未簽到

咁就要看下你係邊type.如果你係正常的話就用rider 14(Neutral , Moderate), 你係support type的話就用LSD啦.以下比個precision fit的網你,看下你自己係邊一type啦.http://www.myprecisionfit.com/test/welcome?lang=zh_TW&noAnswerSelected=

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 jarvis180 於 2011-2-9 17:53 發表
咁就要看下你係邊type.如果你係正常的話就用rider 14(Neutral , Moderate), 你係support type的話就用LSD啦.以下比個precision fit的網你,看下你自己係邊一type啦.http://www.myprecisionfit.com/test/welcome?lang= ...

Thanks Jarvis180 ching

升級   87.89%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-2-9 17:38 發表
想買對練習鞋,跑街多,請問美記Rider 14同LSD邊對好" />" /> " />" />

我認為跑既成績同磅數好大影響

升級   1.05%

該用戶從未簽到

我都有對美記Rider 14, 不過有個朋友極力介紹之下買左對asics gel kayano 17, 都好舒服. (重係我的最愛粉紅色 ^ ^)
TJG300_0174_kayano 17_women.jpg