香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

招募渣打全馬啦啦隊隊員 2011

升級   97.05%

該用戶從未簽到

招募渣打全馬啦啦隊隊員2011

今年渣打我只報了半馬所以都係繼續做啦啦隊長 !
當日跑完半馬(挑戰組)先去洗澡及吃早餐,

大約 9:00am 前我會在駱克道近 MTR 位置(2010年相同處) 掛上長跑網 Banner
跑完半馬(挑戰組) 的Chings & Ctse 們 吃完早餐後有興趣請到此處加入打氣行列,
以2009及2010年的經驗, 跑全馬d Chings & Ctse 經過此處會好震撼的,
所以人多打氣會更響亮及顯示長跑網的人齊心, 多謝支持 !

如想取我電話約我一齊的請pm給我 !
有Banner 的義工也請帶備Banner 以示長跑網聲威 !
Thank you !

+1 0
上一篇︰全馬同半馬比賽應唔應該自備水樽腰帶或手持水樽?下一篇︰用心跳錶來避免過度訓練, 有用嗎?準確否?

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2011-2-10 13:47 發表

我今年渣打只報了半馬所以都係繼續做啦啦隊長 !
大約10:00am左右我會在駱克道近 MTR 位置(2010年相同處) 掛上長跑網 Banner
跑完半馬的Chings & Ctse 們 吃完早餐後有興趣請到此處加入打氣行列,
以2009及2010年的經驗, 跑全馬d Chings & Ctse 經過此處會好震撼的,
所以人多打氣會更響亮及顯示長跑網的人齊心, 多謝支持 !

2010年的位置, 是在波斯富街及駱克道交界, 銅鑼灣廣場2期翠園酒樓附近.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 chisuet 於 2011-2-10 13:57 發表

2010年的位置, 是在波斯富街及駱克道交界, 銅鑼灣廣場2期翠園酒樓附近.

Thank you ching !

升級   0%

該用戶從未簽到

thanks wong sir再組打氣團~~~
今年仲會唔會跑完後lunch一齊嘆茶呢?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

多謝 wong sir 及各義工師兄師姐同大家打氣

升級   18.05%

開心
  • 簽到天數: 29 天

回復 1# 的帖子

嘩,好懷念你們2009年長跑網朋友的打氣,真的是很震撼,想停都不好意思啦~~

今年小弟難請假去,不過大馬有不少跑友去,相信有逾四十人,他們都說香港美食加上香港美好的比賽環境和氣氛,大家都非常期待。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   66.33%

該用戶從未簽到

雖然我冇網衫又唔係跑半馬, 但個日我都想過黎打打氣。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-10 14:28 發表
    " />" />hkjhk  thanks wong sir再組打氣團~~~
    今年仲會唔會跑完後lunch一齊嘆茶呢?

嘻嘻 ! 正想找 catcat 幫手訂位添, 不如妳幫手去訂四圍照舊去年老地方, 好嗎 ?

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

我今年都會嚟打氣呀!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 rhinokan 於 2011-2-10 19:55 發表
    雖然我冇網衫又唔係跑半馬, 但個日我都想過黎打打氣。

歡迎 !

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

謝謝黃sir再組打氣團

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2011-2-10 21:46 發表

嘻嘻 ! 正想找 catcat 幫手訂位添, 不如妳幫手去訂四圍照舊去年老地方, 好嗎 ?

頭先打左去book左位啦

20/2 (sun) 12:45pm
    長跑網wong sir 4圍大枱
    地址 :銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期4樓  英文地址:

Palace Restaurant
    4/F, Causeway Bay Plaza 1, 489 Lockhart Road, Causeway Bay

電話 : 2834 8899

去呢度報名:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=14279&extra=page%3D1

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-2-11 17:39 發表
    我..........都想黎呀.. .但是又要係終點幫你地影相" />" />hj" />" />h

CC,

我留番個位妳, 唔好太遲至到啊 !

升級   0%

該用戶從未簽到

希望有力跑到來遇見拉拉隊....上左車..無得見....

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝菲菲 & 黃老闆,舊年有你們打氣加油,跑後又可以一齊食野吹水...好難忘~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2011-2-10 13:47 發表

今年渣打我只報了半馬所以都係繼續做啦啦隊長 !
    大約 9:00am 前我會在駱克道近 MTR  ...

wong sir~今年你再戰半馬, 我都係呀, 咁快就2年, 我仲記得2年前係邊過你, 之後又比你過返, 好似就係眼前一樣~
    上年你報唔到, 我就傷左, 之後我都有去打氣呀...
    今年你練成點呢? 目標係咪跑入1:40定更快呢~
    我經過左受傷的大半年後, 10月開始練, 就住就住練之下比我練出成績, 真係好開心~
    我目標放係1:35~1:37~我美記走1:38~呢1個月我都練得幾足, 所以都有信心跑到呢個時間~

到時見啦~加油~

我食完早餐都會過黎打氣~影下相仔

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到