香港長跑網  - 長跑長友

第一屆亞洲中學生越野跑錦標賽 蒙古首都

升級   33.16%

該用戶從未簽到

比賽資料:
地點 : 蒙古首都 烏蘭巴托市
日期 : 23-27/JUNE, 2011

詳情請 click:
http://www.hkssf-ext.org.hk/exte ... nfo-ASXC%202011.pdf

遴選準則, 報名表:
http://www.hkssf-ext.org.hk/exte ... %202011%20Front.htm

遴選詳情 Selection Details  (更新於 updated on:  18/ 02/ 2011)
  日期 Date : 12/ 03/ 2011 (Sat)
  時間 Time : 09:00 - 12:00
  地點 Venue : 香港仔水塘 (香港仔水塘路)
Aberdeen Reservoir (Aberdeen Reservoir Road, Aberdeen, HK)
  報名 Nomination : 遴選準則 Selection criteria   |  報名表格 Entry form   

截止報名日期
Deadline for Nomination : 04/ 03/ 2011 (Fri)

請注意: 比賽日期可能和一些中學的考試日期相撞, 能出席有把握的不妨接受挑戰!

升級   48.67%

該用戶從未簽到

真係可惜我超齡唔玩得... (其實我都唔夠其他學校既人爭)
我學校出左兩個U18兩個U16去selection... 睇下點

升級   33.16%

該用戶從未簽到

回復 2# 的帖子

我個女情況同你剛好相反, 差一歲, 雖然越野跑成績幾好, 都可能無份, 又睇下點

升級   33.16%

該用戶從未簽到

特別通告:

此函通知各中學會員學校校長:本會曾向主辦單位發出多次的查詢,至今仍未收到蒙古的正式邀請函和比賽詳情。有見及此,越野跑技術及遴選小組決定 擱 置 原定於2011年3月12日在香港仔水塘舉行的遴選賽。待主辦單位發出具體的比賽安排,小組再另定日期舉行遴選,而有關的安排將容後公佈。 請通知各負責老師及有關學生 無 需 在3月12日到場。

升級   48.67%

該用戶從未簽到

回復 4# 的帖子

o... sosad

升級   33.16%

該用戶從未簽到

新名單出左...

http://www.hkssf-ext.org.hk/exte ... %202011%20Front.htm

可能比賽日期 23-27 June 2011) 接近中學考試, 反應不太熱烈

升級   3.16%

該用戶從未簽到

OH.....
我要都要參加丫....
u16
我要加把勁

升級   33.16%

該用戶從未簽到

wei ,  加油啊!  也為香港加油!